Logga inBli medlem
Fritt oversatt

Del 6: ”Polstret” på langtur

"Polstret" på langtur
Fritt oversatt etter Silver Ocity (quora.com)

Da jeg var 14 tok vi en 320 mil lang kjøretur for å treffe fjern slekt utenlands. Vanlige turregler gjaldt så vi – min mor, søster og jeg – var alle polstret med Depends, hvilket var tradisjon på lange kjøreturer. Et sted på veien måtte jeg på do og jeg dultet borti mamma, men vi var midt i en nasjonalpark så vi kom nok ikke til noe toalett på en liten stund... “Hvis det blir ille så bare bruk ‘polstringen’ din.” “Men, mamma, jeg må bæsje!” Klagde jeg. Hun sa at jeg skulle prøve å la være om jeg kunne, og begynte å se etter en rasteplass langs veien.

Omtrent 30 minutter gikk og hun så på meg og spurte hvordan det gikk med meg. Det ærlige svaret var ikke noe særlig. Magen min knyttet seg, jeg knep låra sammen og begynte å kaldsvette. Søster sov i baksetet, og hadde gått glipp av det hele så langt. Mamma så til slutt et skilt om utkikkspunkt, muligens med do håpet jeg.

Søss våkna og spurte om vi skulle stoppe fordi hun måtte tisse, og spurte om jeg var ok. Jeg hadde visst lettere panikk i øynene. Vi gikk ut av bilen og så et skilt om en do, så vi gikk den veien. Men da vi kom dit var det bare et fundament med rør som stakk opp. Mamma sukket og sa til søss: “Det er ok, bare bruk ‘polstringen’ deres.” Jeg gikk tilbake til bilen med et bekymret uttrykk; “mener du det?” Oppgitt svarte hun “bare få det overstått, så vil du føle deg bedre.” Hun tok ut et håndkle og baggen med bleiene våre.

Søss spurte om det gikk greit, og jeg sa at jeg måtte skikkelig drite og at jeg følte meg dårlig. “Vel... Mamma sa at vi bare skulle bli ferdig med det.” Hele meg ristet, så ille måtte jeg. Det gikk opp for meg at jeg ville ikke klare å holde meg uansett, og det var nytteløst å prøve å skjule det. Jeg prøvde å finne en behagelig stilling, midt på parkeringsplassen lent mot bilen, blussende rød mens søster så meg bæsje i bleia mi. Det som gjorde alt værre var at den var veldig myk og luktet forferdelig, og det bygde seg opp rundt hele baken min. Søster la en hånd på skuldra mi mens jeg satt der på huk og hun satte seg ved sida av meg og tissa på seg. Mamma la ut håndklede på gresset ved siden av bilen. Søster var først ut mens jeg gjorde meg ferdig. Jeg reiste meg ikke, for jeg hadde på følelsen at jeg ikke var helt ferdig. Og akkurat idét jeg prøvde å reise meg så kom en ny bølge, og la oss bare si at den hang godt mellom beina!

Mamma fikk meg til å ta den av der jeg sto, og kom mot meg med en handlepose og våtservietter. Søster fniste og så på mamma som tørket skitt fra låra mine. Jeg ønsket meg et hull i jorda! Der sto jeg, 14 år på en parkeringsplass naken fra rumpa og ned med to-tre andre biler rundt mens mamma gjorde meg ren. Det var ille. Når jeg var ren sa mamma “bare bli der du er” og jeg huka meg ned og tissa og prøvde å få alt ut fordi jeg kunne bare ikke komme i den samme situasjonen en gang til. Hun kom tilbake med en ren bleie og sa at det var greit og at jeg hadde gjort mitt beste. Hun ga meg et kyss på kinnet, men jeg kunne se at hun syntes det var ekkelt og følelsen av skuffelse ga seg egentlig aldri på hele den turen.

Søster nevnte det egentlig aldri igjen, men hun dyttet meg ofte i sida og minna meg om å gå på do før vi skulle på turer bare for å erte meg. Men, ja, det var siste gang mamma skifta bleie på meg, og det flaueste øyeblikk i mitt liv, at mamma måtte se meg sånn...

Tillagd 29 jan 19:38   Noveller   #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 6248  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024