Logga inBli medlem

Hitta andra

Kan du tänka dig lite enkel chit-chat med andra medlemmar eller vill du ge sötnosarna från förra festen en chans att hitta dig? Söker du kanske själv sällskap inför ett klubbesök eller en själsfrände i din närhet att småprata lite med? Då har du kommit helt rätt!

Huruvida du vill kunna bli hittad väljer du i dina sociala inställningar. Deltag gärna även om du inte aktivt söker efter någon; att ha sociala möjligheter är väl aldrig fel?

Observera att hänsyn till medlemmars egna önskemål måste tas. Det är inte tillåtet att ge funna medlemmar inviter i ämnen de inte är öppna för (såsom sexuella inviter till de som inte önskat sådan kontakt).

Visa alla »

Visa hur mina kontaktönskemål ser ut för andra
Ändra mina kontaktönskemål

Kontaktformer:

Allmänsocialt
Småprat, sporadiska hälsningar och strökonversationer.
Vänskap
Lära känna andra för vanlig vänskap; fika, film, whatever.
Scensällskap
Hitta andra för sällskap till klubbar, föredrag, fester och liknande arrangemang.
Social utlevnad
Utlevnad i sällskap för de sociala aspekternas skull; Utlevnad på BDSM-klubb, leva ut fetischer, vardagsutlevnad av D/s-roller tillsammans, etc.
Vägledning
Om du söker eller kan tänka dig vara mentor, samtalspartner, bollplank, fadder el. liknande.
Flirt
Flirt
Sexchat
Mer explicit utlevnad av fantasier över nätet.
Traditionell sex
Utlevnad där traditionell sex är det centrala.
Förhållande
Hitta en partner.
Annat
Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om ABDL Scandinavia   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2023