Log inRegister

Introduktion

En del vuxna känner att de begränsas av hur man ska vara som vuxen. Att det är befriande att få vara barnslig ibland, eller att det är rogivande att bli ompysslad då och då. Då kan man kalla sig en Little eller Adult Baby.

En del vuxna tycker det är skönt att bära blöjor av olika anledningar. Det kan kännas tryggt, att man ger utlopp för en inre "litenhet" eller att det bara är skönt att känna något mjukt runt kroppen. Då kan man kalla sig Diaper Lover.

Att ge utlopp för ens inre litenhet eller att bära blöjor tycker många är fint, glädjefyllt och energigivande. Men det är roligare när man är fler som kan dela ett intresse. Därför finns ABDL Scandinavia; för att vi Littles, Adult Babies, Diaper Lovers och våra vänner ska kunna umgås med varandra.

Vissa kan ha blöjor till vardags under de vanliga kläderna, eller känner sig trygga av att ha med ett symboliskt Hello Kitty-nyckelringskramdjur vart de än går. För andra är leken eller blöjbärandet något man bara ägnar sig åt på speciella tillfällen. Vissa kan uppleva passion och kärlek genom det, och vill kanske dela det med en partner. Vem som helst kan ha förmågan att hitta positiva känslor genom det; unga vuxna såväl som äldre, kvinnor såväl som män och alla därutöver. Vissa har haft förmågan så länge de kan minnas, andra upptäcker det senare i livet. Kom med oss, livet är kort! :-)

Om sajten

Sajten drivs ideellt, har flera tusen medlemmar och öppnade i sin första form 1996. Sajtens målgrupp är skandinaviska ABDL-personer med vänner, bland vilka man hittar alla åldrar, kön och etniciteter. Sajten är baserad på en gemensam värdegrund och regler.

Det finns en gemensam flagga som markerar stolthet över kulturen och ABDL-läggningen. Ibland anordnas träffar, läger och liknande. I Sverige finns flera affärer som säljer ABDL-tillbehör och i de större städerna finns fetisch- och BDSM-klubbar som erbjuder sociala möjligheter utanför Internet.