Logga inBli medlem
Linda og Fredrik

Del 5: Linda får ny bleie

Fredrik lot henne sitte der med smokken i munnen og gråte. Han ordnet litt før han løftet opp Linda, bar henne inn på badet og la henne på et håndkle på gulvet.

Han tørket tårene hennes og tok ut smokken hun fremdeles hadde i munnen, og ga henne en tåteflaske med saft å sutte på. Han åpnet bodyen og bleien, og begynte møysommelig å vaske henne. Ved behov løftet han på benene hennes og kom til over alt.

Han hadde trukket den åpne, skitne bleien et godt stykke ned, men ikke lenger enn at hun fremdeles lå med underlivet på den øverste tørre delen av den gamle bleia. Dette viste seg å være lurt, for mens han vasket kom det en lang og svak stråle med tiss. "oi! Måtte bale" sa Linda litt forfjamset, fremdeles med den nå tomme tåteflaska i munnen.

Fredrik ga henne smokken tilbake, vasket og stelte henne ferdig, og tok på henne en ny bleie. Han vasket hendene og løftet henne opp fra gulvet og klemte henne. Hun fjernet selv smokken og ga ham et stort og vått kyss, det sitret i øynene hennes, før hun så ned i gulvet og mumlet "takk pappa".

Han trakk henne til seg på nytt og de ble stående lenge sammen. De gikk tilbake til stua og hun ble liggende i armkroken hans mens de så videre på barnekanalen som fremdeles stod på. Sammen sovnet de. Han i hjørnet av sofaen, hun i armkroken med smokk i munnen.

Han våknet etter en liten time, og forstod at det skulle godt gjøres å flytte seg uten å vekke henne. Han strøk henne over ryggen og klappet henne lett på bleie rompa. Den stompe lyden var ikke til å ta feil av, her var det vått - igjen.

Med et kyss på kinnet og mer stryking begynte hun etter hvert å strekke på seg. Han klemte henne litt til og de satt seg opp. Magen hennes rumlet og han spurte om hun var sulten, hun bare nikket bak smokken.

Sammen gikk de til kjøkkenet, der han begynte å se etter mat til dem. Det ble brødskiver med pålegg. Hun ble på nytt satt ved kjøkkenbordet med sele på, mend han smurte skivene.

Han kom først til bordet med en ny saftflaske til henne som hun tok i mot og puttet direkte i munnen. De lo godt begge, da hun oppdaget at smokken fremdeles var der. "Kanskje pappa må hjelpe deg med å fjerne sutten først?" spurte han, hun bare nikket. Han kom tilbake til bordet med sine skiver og en kopp kaffe, før han hentet maten hennes på benken. Hun ble litt overrasket, da hun så at maten var skåret opp i små terninger, men sa ingenting. Han knøt et kjøkkenhåndkle rundt halsen hennes som en litt primitiv smekke. Hun spiste og drakk godt, fikk pålegg både i ansiktet og på alle fingrene. Han fant frem våtservietter og tørket nøye av henne.

Rett før han skulle løsne selen hennes slik at de kunne gå, lente han seg frem mot øret hennes og spurte lavt: "trenger du et nytt skift lille venn?". Ordene fungerte som en befaling og før hun rakk å åpne munnen for å svare hørte de begge den hvislende lyden fra bleia hennes. Hun ble rød i kinnene og sugde kraftig på smokken. "Bale tissa?" spurte han i et tilgjort språk, "bale tissa" svarte hun og smilte brett bak smokken sin.

Han løftet henne opp igjen, og bar henne inn på badet. Nytt bleieskift, denne gangen fikk hun ekstra innlegg i bleia. Hun tenkte ikke videre over det før han gikk ut av badet og kom tilbake med onepiecen hennes. Så kaldt hadde det ikke vært å bare ha på body og strømpebukse.

Hun så spørrende på ham, og han svarte "pappa vil jo ikke at lille jenta skal fryse når vi drar på butikken for å handle". Hun spyttet ut smokken og skulle til å argumentere mot ham, men da hun møtte blikket hans kom hun på avtalen.

"Ok" sa hun, "men kan jeg få ha på meg noe annet istedet?" spurte hun. Han lot henne velge selv, men var tydelig på at bleie, body og strømpebukse måtte være på.

Hun brukte lang tid, og han kunne høre at hun åpnet og lukket skuffer og skap, tok på og av klær, og uffet seg over klær som ikke kom over bleierompa,og klær som overlot lite til fantasien. Etter hvert kom hun tilbake med onepiecen under armen, satt seg i sofaen og sa oppgitt "jeg har jo ingen klær som passer". "Jeg vet det lille venn, skal jeg hjelpe deg på med den der?". Hun nikket til svar.

Etter enda litt tid var de klare for å gå ut til bilen, hun følte seg ikke veldig lekker, men med ei jakke over kom ingen til å tenke på at hun var såpass uformelt kledd.

De dro på senteret, gikk tett sammen rundt, tittet i butikker og tok en kopp kaffe på en kafé. Hun hadde helt glemt bort bleien, og da hun prøvde å kjenne etter var hun nesten helt sikker på at den fremdeles var tørr, eller?

Siste stopp på handleturen var matbutikken, og like etter at de hadde hentet en vogn hørte hun en stemme bak seg som gjorde at hun stivnet: "næmmen Linda! Hei!"
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 6211  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024