Logga inBli medlem
Herrklubben

Del 1

På Östra Götgatan fanns det förut en herrklubb som var alldeles fantastisk. Vi gentlemän samlades där, njöt av god konjak, kanske rökte en cigarill och samtalade om politik, litteratur, filosofi... Dresscoden på herrklubben var supertajta jeans, gärna slitna och helst otvättade, ju mera byxorna stank - desto bättre. En del av medlemmarna bar blöjor, men alltid lite för små och otillräckliga. På den klubben var det självklart att när man efter all konjak, kanske vin eller öl också, blev pissnödig, särade man bara på benen, lutade sig tillbaka och pissade rakt i byxorna, med eller utan blöja. Och rakt i fåtöljen eller soffan där man satt. Alla möbler i herrklubben var kissmöbler och stank av urin. Som jag uppfattade det njöt vi 'byxkissare' av att direkt känna den varma beröringen av blött jeanstyg, medan de blöjbärande tyckte om att dra ut på det hela, fylla blöjan och känna den varma beröringen, vänta med att bli byxblöta. Men jag tyckte om att se när de kissat sådana mängder att det läckte ut i deras jeans. Vilket ofta blev fallet.
Lika självklart som att man på herrklubben kissade i sina jeansbyxor var det att man, om man såg en byxbak som man tyckte var alltför torr, kunde ta fram sin lem och pissa ner den personen, rakt på byxarslet. Det uppskattades alltid eftersom medlemmarna skydde torra jeans och gärna blev helblöta.
Vi kissade också på varandras skjortor, tröjor, slipsar och kavajer. Här va det pissblött mode som gällde!
Lika självklart som att man urinerade i sina byxor var det på klubben självklart att man bajsade på sig när det behovet gjorde sig märkbart! De flesta medlemmar kom till klubben bajsnödiga och uppskattade speciellt detta nöje - att låta pruttet komma ut rakt i byxan, känna de tajta våta jeansen fyllas. Mot slutet av kvällen var de många klubbmedlemmar som stoltserade med bruna jeansbakar. En gång hade jag en konversation med Johan, revisor vid Riksrevisionen, jag stod i pissjeans och hade gjort på mig totalt där bak. Johan bar blöja och hans jeans var våta men inte synbart bajsiga. Han berömde mig för mina snyggt skitiga jeans och när jag frågade vände han sin byxbak mot mig: 'Nej men känn! Den här blöjan har jag pruttat i hela veckan!'
Vi kom överens om att det var snyggare att bajsa rakt i jeans och låta de bli bruna, men han tyckte om känslan av att gå på toaletten liksom inkapslad, trygg.
Ett original på herrklubben var onekligen grosshandlaren, som vi kallade honom. Han kom alltid till klubben i supertajta vita jeans. Otvättade, missfärgade jeans, men torra när han anlände.
Han drack typ tre öl. Stod sen med ett leende framför oss och pissade ner sig totalt. Hans vita jeans glänste i lampskenet och blev snyggt genomskinliga. Då visste vi att han gärna ville bli nerkissad och två gentlemän klev fram och såg till att alla hans kläder blev kissvåta. Sen gjorde grosshandlarn det här vi alla uppskattade - han bajsade på sig kilovis. Han lät behagfullt den blöta avföringen landa i byxorna. Och det syntes ju så tydligt i de våta, genomskinliga, tajta vita jeansen.
Lika självklart som det är att man på klubben kissar och bajsar i sina jeans är det att man masturberar och låter sperman spruta i byxorna, En del hjälper varann men jag föredrar faktiskt att stilla runka medan en klubbmedlem smeker min bajsfyllda jeansbak.

Fortsättning:

Del 1 (24 nov 2023)
Del 2: Herrklubben får dambesök (20 jan)

Tillagd 15 feb 2023   Noveller   #Man #Kläder/leksaker #Vår kultur #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Annan wet sex

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5923  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024