Logga inBli medlem
Anna och min resa

Del 6

Sista gränsen är passerad och vi rullar in i Italien. Anna kör och jag sitter bredvid och halv sover. När hon ställer frågan hur långt det är kvar.
Jag tittar på gps:en och säger att det är cirka två och en halvtimme kvar. Då säger Anna att hon börjar bli trött på köra, så vi kanske ska leta upp en butik att handla i, sedan byta förare och kanske byta på mig. Samtidigt som jag känner hur hon kastar över en hand och klämmer på blöjan, För visst har det kommit en del säger hon.
Jag blir lite röd och säger ja.

Anna tittar ut på vägen och jag kommer i mina egna tankar.
Vad är det som hänt med mig? Jag kissa på mig utan märka det. För så här blöt vart jag inte innan jag slumra till vet jag. Plus att jag inte ens direkt lägger märket till att blöjan är våt direkt. Har vi låtit det här gå för långt? kommer jag behöva pott träna mig innan jag går till jobbet. För på jobbet kan jag ju inte ha blöja eller?
Fan det här börjar kännas lite jobbigt nu ju. Hur ska man hantera det här? Massa frågor utan svar känner jag. Men nu är det semester och inte tid tänka på sånt här. Vi hade ju sagt att vi skulle fokusera på leva ut allt och bara ha det gott.

Nu är det lite mer 'n en timme kvar till stugan vi hyrt och vi är typ vid den sista stora staden vi kommer se. Innan vi verkligen kör ut på landet och hittar till den. Så Anna säger att vi kör in och tittar här, efter en butik att fylla på med mat och annat. Så vi kör in och det är ju inte lättast hitta. Än mindre när man som svensk tänker något i still med Ica som har allt. Det verkar inte som att de har det så här. Så vi får gå runt lite mellan olika butiker. Jag säger till Anna att det snart är dags för ett byte tror jag. Det känns som det väger ner mellan benen nu.
Hon klappar mig lite lätt och säger ok. Vi ser vad vi hittar.
Det är inte riktigt lätt hitta något, men efter ett tag så finner vi en betal toalett och jag säger till henne att jag får göra det här själv , den här gången. Hon håller med och säger att hon går till bilen med det sista och väntar på mig.
Jag betalar och kommer in på en liten toalett. Det är inte lätt, men det går i alla fall att byta blöjan. Så går jag ut till Anna och frågar om vi är klara?
Ja, jag är klar säger hon och vi börjar rulla.

Italienska landsvägar är inget att leka med. Dom är smala till och från, men erbjuder en fantastisk utsikt för en. Att det är sommar och allt är i blom gör det inte sämre i alla fall kan jag säga. Men strax är vi framme vid platsen vi ska hämta upp nycklarna till stugan.
Anna kliver ut och prata med ägaren. De gör vad jag antar ett litet allmänt social kontakt mellan varandra. Innan hon hoppar in bilen och säger att nu är det cirka tjugo minuter till sedan är vi framme. Stugan hade ägaren sagt vart helt enskild och de kom inte förbi i onödan. Om vi inte ringde och sa att det vart något.

Jag följer instruktionerna jag får och vi hamnar på en small small grusväg och Anna säger att det här ska vara sista biten. Efter det här så kommer stugan.
Vi passerar två förfallna hus på vägen och sedan ser vi huset som vi såg på nätet. Det är inte i det skick som kanske visades på hemsidan, men det är större och verkligen ensamt. Omringat av typ betesmark för djur och en troligtvis vingård längre bort kunde man skymta, Men övrigt så vart vi helt ensamma här.
Anna säger att nu förstod hon allt ägaren sagt till henne. Bakom huset ser vi den lilla sjön som hade vart med på bilderna.

Jag kör upp och parkera vid dörren. Vi kliver ur bilen och tittar oss omkring och sedan ger varandra en kram. Så säger jag att det här blev ju riktigt bra.
Ja, svara Anna. Här kommer vi kunna ha det bra. Du kommer kunna springa runt i bara blöja och jag naken bland annat. Du anar inte vad jag har planerat här säger Anna.
Jag tittar på henne med en frågande blick. Vart efter hon säger bara lugnt.
Nu tycker jag att vi går in och även lastar in sakerna innan det blir sent. Det vart en lång resa.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5702  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024