Logga inBli medlem
Anna och min resa

Del 5

Vi har passerat gränsen mellan Danmark och Tyskland. Anna sitter i förar stolen ännu och kör.
Vi börjar närma oss abdl butiken vi planerar besöka. Så jag slår in adressen och då säger den att det är 37min kvar. Anna påtala att det vart ju inte långt kvar. Följt av att hon undrar om jag visste vad jag skulle plocka på mig där nerre.
Nja, jag har kollat på hemsidan. Men där är så mycket, att jag kände det vart bättre komma ditt och få se hur det ser ut och känns.
Anna bara tittar ut genom fönstret och ler ser jag.

Vi kommer fram till butiken och parkera utanför. Kliver ut ur bilen och börjar gå emot den. När jag känner en klapp på rumpan och Anna säger. När du är klar här inne, så ska hon nog byta på mig igen.
Jag frågar vad hon menar med att "när jag är klar"?
Anna säger att hon tycker jag ska gå själv och så går hon lite själv och ser vad hon hittar för roligt. Så vi har lite att överraska varandra med.
Upplägget låter perfekt tycker jag.

När vi kliver in så välkomnas vi på Tyska. Tyvärr inte mitt språk, men Anna kan det väldigt bra. Så hon får fram en i personalen som prata engelska och förklara att hon ska vissa mig runt i deras hav av saker.
Anna följer med en annan och de pratar tyska, så jag förstår inget. Men när de går så vinkar Anna farväl till mig.

Jag går ibland alla hyllor och kvinnan som går med mig. Hon frågar vad jag gillar av en blöja och vissar mig olika sorter och modeller. Fråga vad jag gillar med de olika osv osv. Efter en stund så säger hon att hon tror hon vet vilka modeller som kan intressera mig.
Och jo då. Hon har verkligen förstått vad jag gilla. Där är fyra modeller med abdl tryck och två som är lite mer neutrala. Sedan så plocka hon fram några inlägg som hon tror skulle passa mig. Jag är överväldigad av det hon lagt fram. Problemet är att jag känner att jag inte kan ta med allt på resan. Men hon påminner min barnsliga hjärna om att de kan ju skicka sakerna till mig hem också.
Med det sagt så säger jag ta en låda av allt. Så bestämmer jag sedan vilket som skickas hem till oss.
Absolut säger hon bara. Något annat jag kan stå till tjänst med också?
Ja, jag skulle nog vilja se på saker som gör mig lite extra barnslig. Så som kläder och nappar säger jag.
Jag tror jag förstår säger kvinnan och leder mig emot en annan del av butiken. På vägen möter jag Anna som säger att det går bra för henne. Ses snart gubben lilla.
Det bubbla till i magen och jag följer efter butiks biträdet.
Hon vissar mig en massa olika body. Vissa som nästan klär in hela mig. Till dom med bara en grenkoppling och mer påminner om en T-shirt. Plocka på mig tre olika av de här och sedan ber jag få se på napparna.
Hon ler till mig och sedan vissar mig till en enorm tavla med olika nappar. Så säger hon att hon lämnar mig en stund här. Det brukar vara något som tar tid att välja.
Vilket jag har full förståelse för. För här är säkert 100 olika motiv och former på dom. Vilka ska man välja tänker jag.

Tillslut så plocka jag ner två stycken. Även om jag inte tänker på ekonomin allt för ofta. Så är den ju inte obehindrat. Det finns ju en gräns liksom.

Så samlar vi samman allt och rör oss emot kassan.
Där möter jag upp Anna. Som står med en låda och säger det är hemligt i den. Tillsvidare i alla fall. Och ger mig en puss.
Jag vissar lite stolt vad jag hittat och Anna ser nöjt på det.
Personalen fråga vilka blöjor jag vill ha med mig idag och vilka som ska skickas. Jag tittar snabbt ner och plocka ut ett abdl packet och ett vanligt. Sedan säger jag att de kan skicka en uppsättning av var hem. Men då avbryter Anna och säger att det lika bra kan skicka tre lådor av var. För sedan säga att det är lika bra väll bara köpa. Det kommer ju gå åt.
Ja, du har rätt säger jag. Plocka fram plånboken och betalar. Vi får en vagn att hjälpa oss ut till bilen för lasta. Sedan när vi går tillbaka med vagnen. Så säger Anna till mig följa med henne. Det är dags för byte.

Jag säger spontant. Vi kan inte göra det här. För på något sätt så är vi i en vanlig butik.
Men Anna lugnar mig eller påminner mig om att det är vi inte. Samt att hon fråga kvinnan hon gick med om det fans rum byte. Vilket det fanns här sa dom. Det fanns för de "stora små". Så hon drar fram mig till en dörr och öppnar upp den.
Jag blir helt förvånad. Det är så stort, att det får mig känna mig liten. Där står ett stort skötbord och massa olika blöjor att välja ibland. Sedan fanns det en stor gungstol i ett hörn och en soffa med olika kuddar och former.
Anna säger till mig att hopa upp på skötbordet så byter vi blöjan innan vi åker. Samt så kan hon verkligen se till att det blev rengjort innan.

Som den snälla gosse jag är. Så lyder jag och hon öppnar blöjan. Hon säger att det ser bra ut och sedan plocka hon upp en blöja som är plastad och lite lilla i färgen. Hon blev rekommendera att vi skulle prova den här, för den vart ganska populär. Men ändå ingen man prata så mycket om.
Anna svider om den på mig och den sitter riktigt skönt ska jag säga. Hon hjälper mig upp och ber mig följa med till soffan. Där hon sätter sig och sedan tar en lång kudde som kan jämföras med en U form. Hon lägger den i sitt knä och sedan ber mig komma och lägga mig i den. Så drar hon ner sitt vänstra axelband på klänningen och bh. Så hennes bröst blir synligt. Så ber hon mig suga på det.
Hon behöver inte be mig två gånger. Jag suger direkt på hennes sköna bröst. Hon smeker min kind och hår, medan jag suger. Hon frågar om jag tycker det är en bra kudde. Jag vill inte släppa bröstet, så jag bara nickar.
Anna säger då att hon håller med.

Efter en stund så säger hon att det får vara bra nu. Vi måste köra vidare för hinna med allt på resan. Så vi klärr på oss och går ut. Anna säger till mig stanna kvar där jag står, hon ska bara gå tillbaka till kvinnan i butiken och tacka ännu en gång. Jag fråga om jag inte borde följa med. Men får då höra att det är en kvinnlig sak hon ska säga. Så pojkar och män får stanna här.

Kort efter så kommer Anna tillbaka med ett leende och sa nu åker vi.
Så vi går ut i bilen och fortsätter vår resa ut i Europa.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5679  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024