Logga inBli medlem
Anna och min resa

Del 3

Det kittlar på läpparna något. Jag är inte riktigt vaken ännu, men det kittlande går över till att det trycks in något lite mellan minna läppar och när ögonen klarnar upp lite bättre så får jag samman det.
Så jag tar ett tag och suger in det.
Anna har vaknat lite tidigare än mig och valt att föra fram sitt bröst i min mun. För att jag ska suga på vårtan hennes.
Jag njuter av att leka med det och stönnen ifrån Anna, gör att jag förstår att hon inte har något emot det. Vilket också förstärks när hon trycker mitt huvud lätt emot sig och säger. God morgon min älskade bebis.

Jag sluter ögonen och suger för göra henne nöjd.
Anna börjar smeka mig på ryggen och ner emot blöjan. Hon sträcker sig neråt och klappa mig på blöjan i rumpan. Var vid hon säger att det vart tur vi satte på blöjan igår. För någon har svårt hålla tätt.
Jag låter mig själv känna efter lite och inser att den är väldigt blött. Blött och jag gjort det igen, utan änns märkt det. Men det är ju ok för oss båda.
Anna säger frågande om mamma kan få lite i sig som igår igen. Innan vi åker iväg.
Jag släpper bröstet och försöker låta lite barnsligt. Att jag inte riktigt förstår. Så mamma får vissa vad hon menar. Hon ler till mig och knuffar mig bak på ryggen. Sedan så säger hon till mig att vara en snäll pojke och lita på mamma. Hon tar tag i tejparna och drar dem till sidan. Sedan drar hon ner del av blöjan fram och min snopp står rakt upp. Hon smeker den lite lätt innan hon sätter sig gränsle över mig och låter den glida in i henne. Så börjar hon föra sig fram och tillbaka och jag njuter. Blöjan ligger lite konstigt skönt emot min pung. Minna händer om hennes rumpa, samt ögonen på hennes bröst. Det känns så härligt skönt just nu. Att vi skulle resa tidigt idag finns inte på tankarna. Utan just nu är det jag och mamma. Tid och rymd finns inte.
Men allt gott har ett slut och när Anna stannar till och jag känner hon börjar krampa runt min snopp. Så kommer jag samtidigt i henne. Anna faller över mig och andas tungt. Vi ligger så en stund, innan jag frågar om vi inte ska ta en dusch och sedan äta frukost och bege oss iväg på vår resa.

Jo, säger Anna. Det är nog bäst att vi gör så. Jag börjar så kunna du vara en duktig pojke och göra frukost till oss. Ok, säger jag. Så reser Anna sig och går in i duschen. Jag går ut i köket och kokar upp gröt till oss båda. Serveras med sylt och mjölk.
När Anna kliver ut ifrån duschen har hon morgon rocken på sig och berömmer mig, när hon sätter sig vid bordet. Jag säger att det vart så lite så. Så börjar vi äta. Vi diskutera lite hur vi ska köra ner. Jag säger att jag tittat lite på kartan och tror att vi kör genom hela Danmark och ut i Tyskland. Så sätt kommer vi passera butiken vi prata om ganska väll och kanske kunna vara nerre i södra Tyskland till kvällen. Låter bra säger Anna.
I mitt bakhuvud så vill jag fråga.
Hur långt och mycket vill du ta den här Mamma och liten leken vi verkar köra nu Anna?
Men jag vågar inte. Jag vill inte skrämma henne eller tvinga henne säga något hon inte är bekväm med.

Anna säger att hon tar disken om jag hoppar in i duschen. Samt så packar hon det sista. Så vi kan komma iväg.
Jag kliver in i duschen. Min hjärna funderar och jag kommer fram till att bara vara lugn. Så länge jag inte känner mig pressad till något jag inte vill. Så får jag anta att Anna känner sig bekväm med. Hur situationen är och blir. Vi har ju alltid haft respekt för varandra och kunnat prata. Så det ska ju funka.

När jag kliver ut ur duschen har jag handduken runt midjan och Anna tittar på mig lite finurligt.
Sedan säger hon att jag står ivägen för hon ska kunna ta sitt smink och lite annat.
Jaha, förlåt mig säger jag och släpper fram henne. Ger henne en liten lätt smisk på rumpan och säger jag kan slå till din, när du slår till min.
Hon ler bara till mig när hon plocka samman sitt. Jag går fram till garderoben och börjar plocka fram vad jag ska ha för dagen tänker jag.
När jag hör Anna kliver in och fråga vad jag gör. Tar fram kläder för dagen säger jag. Jo, det ser jag. Men ska du verkligen ha kalsonger då undrar hon.
Jag tittar på henne och frågar. Vad tycker du jag ska ha då?
Spänningen mellan oss blir som två revolver män som väntar på den andra. Ingen vill säga eller röra sig först. Man vill ju vara den som är tuffast.

Jag blir först till prata.
Vill du jag har blöja hela resan? Säger jag.
Anna svara med att hon trodde att jag ville vara liten hela ledigheten.
En kort tystnad uppstår igen. Vart efter jag svara.
Jag har inget emot det tror jag. Om du är ok med det.
Jag har inga problem med det säger hon.
Jag kliver fram till Anna och ser ner i hennes ögon och fråga vad hon vill.
Hon svara då, att hon vill jag är lycklig.

15min senare
Vi sitter i bilen och motorn startar. Ut emot motorvägen och Öresundsbron vi åker. När Anna säger.
Jag älskar att du vill vara liten så här och kallar mig mamma.
Var vid jag säger att jag älskar henne och att hon gillat det med.
Så tar Anna handen mellan mina ben och säger. Vilken tur vi fick på dig en tjock blöja. Så vi inte behöver stanna så mycket på vägen. Utan kan åka på nu älskling eller jag menar bebisen min.

Så börjar vår resa som mamma och liten I Europa.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5656  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024