Logga inBli medlem
Anna och min resa

Del 2

Då är det bestämt. Imorgon åker vi iväg emot Italien. Vi bestämde oss för bila ner. Så sätt skulle det vara möjligt att stanna till i Tyskland på en abdl affär och plocka upp lite skoj saker som vi väljer kalla det.
Jag lastar bilen med det som jag tycker är nödvändigt. Vilket är väl ca en 60l väska.
Sedan när jag kommer till Anna, så är det lite mer. Låt oss säga att det är två väskor mer än mig. Och då har hon inte packat det "sista" ännu.
Jag står och lägger in sista väskan. När jag känner en klapp på rumpan och Anna säger lugnt.
Du har inte glömt ta med dig blöjor?
Var av jag säger att vi skulle ju handla det på vägen trodde jag. Jo, men man ska aldrig vara säker på det blir bra. Så jag skulle packa en väska med det. Som den duktiga pojke jag är. Jag älskar när hon säger så.
Anna säger också att när jag klar med det, så borde jag komma in och få blöjan byt. Hon tycker den hänger ner lite mycket.
Så jag går in och hämtar några blöjor, lägger de i en väska och ut i bilen.

När jag kliver in igen. Så smyger jag mig upp bakom Anna och ger henne en kram bakifrån och säger att jag är redo för ett byte nu.
Min duktiga stora pojke säger hon. Gå in lägg dig på plats så kommer jag efter dig.
Så jag gör som jag blir tillsagd. Jag går in och lägger mig och hon är precis bakom mig.
När jag ligger där och hon precis öppnat blöjan och börja torka av mig lite, så känner jag magen har vaknat till liv lite. Så jag säger till henne att jag måste bajsa.
Hon lyfter lite i framsidan av blöjan och frågar om jag vill göra det på skötbordet med blöjan?
Just när hon frågar, så förstår jag att det är en trixig fråga. För jag vet eller jag tror i alla fall att hon vill att jag ska släppa alla hämningar och bara kunna gå med allt i blöjan. Men idag så väljer jag göra det på toa. Så jag säger att jag vill nog gå på toa och göra det.
En viss besvikelse kan jag se i Anna ögon, men hon hjälper mig upp och säger att när jag är klar, så vill hon att jag ropar. Så kan vi duscha tillsammans åtminstone.

Så jag går in på toa och gör mitt. Sitter en stund och funderar på hur livet är och vad som kommer hända nästa vecka som kommer. Jag ser verkligen fram emot att få ha en massa egentid med Anna.
Känner mig färdig så jag ropar på Anna att jag är klar. Hon måste stått utanför dörren, för hon vart där nästan direkt. Men första frågan hon har, kändes väldigt ovanlig. För hon säger bara.
Har du torkat dig själv?
Ja, svara jag som det är det mest naturliga i värden.
Ok svara hon och fråga om vi ska hoppa in i duschen tillsammans.
Självklart säger jag och tar tag i henne och ler.
Men bak i huvudet så känner jag hon lever sig in mer och mer i moderskapet. Hon vill verkligen att jag ska vara hennes bebis mer och låta henne ta hand om mig på det sättet. Jag kanske ska släppa mer på mina spärrar för henne. Så hon får chansen släppa fram mer av sin moders instinkt. För hon verkar så glad när hon får göra det.

Jag hjälper henne av med hennes kläder. Innan vi studsar in i duschen och börjar bli blötta. Jag beundrar hennes kropp. Den runda och härliga rumpan och de lagom stora brösten hon har. Det är inga enorma bröst, men precis lagom för vissa att hon är en kvinna. Jag hjälper henne med ryggen och rumpan. Vilket leder till lite små hångel i duschen. Innan hon säger att det är min tur att få ryggen tvättad.
Hon skrubba den och plötsligt är hon nere vid min rumpa. Där hon säger att det är dags att raka den här. Eller kanske till och med vaxa den. Små har inte hår här nere. Så vänder hon mig om och säger det är samma sak här. Det börjar bli lite fjun här med igen.
Jag säger att mamma kanske får raka mig ikväll. Istället säger Anna. Mamma kanske ska vaxa.
Jag skakar på huvudet och säger åter igen. Raka bara.
Ok, säger Anna och tar en hyvel.
Ganska snart så är jag helt len där nere och fått ett stånd som inte vill lägga sig.
Anna står på knä och säger. Nu ska mamma göra något som hon inte borde, men vet att hennes liten kommer gilla. Så tar hon den i munnen och jag njuter. Vattnet rinner över oss och hon leker med tungan.
Jag avbryter henne och säger att vi kanske ska avsluta det här på sängen. Så vi torka av varandra lite snabbt och sedan kastar oss på sängen. Jag ligger ovanför henne och börja leta upp hennes bröst. Sedan börja jag suga på dom. Hon verkar verkligen uppskatta det. För hon ber mig fortsätta lite och greppa efter min snopp. När hon får tag i den så styr hon den in emot sig och jag känner hur ovanligt fuktig hon är. Det är så varmt och mjukt inne i henne. Jag rör höfterna fram och tillbaka och känner hur Anna kropp klämmer sig fast om mig. Vi älskar med en kontakt som jag inte minns när sist.
För slutligen trilla samman i sängen och känna oss helt slut.

Anna rullar in mig en stund och vill bara myssa och jag håller på att somna till med. När hon säger åt mig att det är nog bäst jag lägger mig på skötbordet, så jag får en blöja på mig innan jag somna. Just där och då så är jag för trött och säger jag orkar inte.
Hon slår till mig på rumpan och säger styg bebis.
Jag tittar lite förvirra på henne.
Var vid hon säger att jag har själv sagt att jag kissa i blöjan på natten utan märka det. Och hon vill inte lämna imorgon tidigt med att jag kissa ner sängen.
Jag påminner mig själv att jag skulle ju ge med mig lite mer för henne. Så jag säger till mitt bästa försvar.
Kan inte mamma sätta på mig den här i sängen ikväll.
Anna tittar lite surt och säger ok, den här gången då.
Jag säger då för försöka göra henne lite glad.
Du är bästa mamman.
Det verkar få henne mjukna upp. För hon kommer tillbaka med ett leende och lite mjuk gång. Och börjar ta på mig blöjan med allt. Sedan släcker hon ljuset och rullar intill mig igen. När hon ligger där och skydda mig. Så låter jag en hand kupa om hennes bröst och hon lägger sin hand på min och trycker till. Som ett tecken på att hon vill att jag klämmer lite på det. Vilket jag inte är sen med. Innan vi känner andningen komma i synk och plötsligt sover vi djupt.

Drömmer om vad som kommer hända imorgon och resten av veckan i Europa.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5654  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024