Logga inBli medlem
En tur på stranda

Del 1

Mommy dro gardinene så vidt til side og tok en titt ut vinduet.
Nok en strålende dag! Hun elsket sommeren - de varme dagene, de lune kveldene og ikke minst, de lange nettene.

Hun snudde seg mot Simen, som satt på gulvet etter å ha fått et bleieskift, og fått på seg en snekkershorts i denim og ei t-skjorte.

- Simen? Det er kjempefint vær ute! Har du lyst til å dra på stranda i dag?
Simen kikket opp og nikket ivrig.
- Ja?
- JAAAA!!! Han reiste seg opp og ga mommy en klem. Hung gjengjeldte den, samtidig som hun la ei håndt på rompa hans. Bleien knitret lett, han hadde ikke tissa enda.
- Greit baby. Men da må du være snill gutt, så jeg kan få pakket det vi trenger. Klarer du å leke litt for deg selv.
Simen nikket igjen.
- Bra. Men bli med meg ned, liker ikke at du er her oppe alene etter at vi fjernet trappegrinda, sa mommy, tok Simen i hånda og førte han trygt ned trappene.

Mommy pakket bagen.
Hun tok med mat, - sandwicher, frukt, litt grønnsaker og masse drikke. Hun pakket ned en tutekopp, ei flaske med sugerør, bleier, badebukse og badebleier til Simen, - hun var litt usikker på hva som egnet seg best. Hun hadde ikke hatt han med seg på stranden som liten før. Han hadde vært voksen tidligere, men hun hadde lagt merke til hvordan han tittet lengsesfullt på barn som hadde bøtter, spader og andre strandleker med seg. Så hun la ned et strandsett som hun nettopp hadde gått til innkjøp av i bagen. Det var bøtte, spade, sandsiler og sandformer formet som både skilpadder, frosker og ender, samt byggeklosser så man kunne lage sandslott med. Hun la ned ekstra vanlige bleier, en ekstra shorts og t-skorte, solkrem og våtservietter.
Hun rettet seg opp i ryggen og tok et overblikk. JO! Smokken, kosebamsen og kosekluten, stellematte og babypudder. Hun visste det var varmt, og at det var fort at det ble fuktig både her og der. Hun la ned badehåndklær til begge og et ekstra håndkle dersom man skulle få behov for det. Et nytt overblikk, og så nappet hun til seg Simens caps, den med en liten dinosaur på. Den kunne han ha på seg når de dro,sammen med de blå solbrillene med "baby-shark" motiver på.

- Simen? Hun ropte på han. Han satt inne i stua og var dypt konsentrert om duploen.
- Simen! Hun gjentok det, og var litt tydeligere i stemmen nå. Han skvatt.
- Ja?
- Er du klar?
Simen kastet fra seg duploen, reiste seg opp og gjorde et lite hopp.
- JA!!!

Mommy smilte.
Hun hjalp han på med sko, sjekket bleien atter en gang - den var fortsatt tørr, - åpnet døren, og ba han gå til bilen.
Hun lukket og låste.
Smilte litt for seg selv.
Dette kunne bli en bra dag....



Hva finner Simen, Mommy og Caroline på nå da?

Tillagd 11 jun 2022   Noveller   #Man #Kvinna #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Skamlekar/förödmjukelse

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5492  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024