Logga inBli medlem
Eskil og Anders

Del 8

Anders gikk bort til Rajal og stakk hånden inn over bukselinningen. Så dro han ut bleiestrikken bak og kikken ned. Lukten slo imot han og han så bæsj der bak. Så tok han hånden ut og klappet Rajal på bleiebaken.

«Flink gutt. Kom og sett deg ned nå og se litt film med oss»

«Men skulle vi ikke skifte når vi hadde bæsjet på oss?»

Anders dro Rajal med seg ned på sofaen, og la han i armkroken sin. Eskil kom krypende inntil han også. Det luktet nå ganske heftig i stuen og Anders reiste seg og satt opp et vindu.
Men etter en stund ba også Eskil om å bli skiftet på. Den sure dagen derpå bæsjen begynte å svi godt bak.

Igjen ble guttene lagt på gulvet på badet, men denne gangen begynte Anders med Eskil. Han åpnet bleien og så at den var full av lys brun og løs bæsj som hadde funnet veien rundt om hele bleien. Baller og deler av pikken var også tilgriset. Anders fjernet bleien og la et håndkle under rumpen til Eskil. På dette tidspunktet satt Rajal seg opp på albuene for å se bedre hva som skjedde.

Med varsomme hender vasket Anders rumpe og skrittet til Eskil. Som vanlig ble han stiv og denne gangen tok Anders pikken i munnen og begynte å suge gutten sin. Han tenkte ikke på at Rajal lå ved siden av og så på. Det tok ikke lang tid før sprengkåte Eskil sprutet sin deilige melk i ganen til Anders som svelget unna. Når Eskil var helt tom og pikken begynte å bli slapp i munnen slapp han den og tørket seg rundt munnen.

Da han snudde hodet så han Rajal ligge der med hånden godt nedi bleien som gikk opp og ned. Anders løsnet tapene og bleien åpnet seg. Der lå Rajal å runket en hard stiv pikk som også var dekket delvis av bæsj. Anders tok en sjanse og tok bleien ut bleien og presset den grisete delen mot hånden og pikken til Rajal. Rajal slapp taket og Anders gnikket bæsjebleien opp og ned på Rajals pikk og like etter hørtes et stønn og Anders slapp bleien. En hvit væske lå oppå bæsjen og piplet fortsatt ut av hullet på pikkhodet. Han la seg utslått tilbake og Anders startet å vaske den ekstremt griste pikken og skrittet.

Når begge guttene var rene ville Anders sette på nye bleier på guttene men nå hadde Rajal fått nok. Han nektet og sa at det var gøy, men nå holdt det for hans del. Eskil fikk på ny bleie og de ryddet og vasket badet for å fjeren lukt og alle beviser.

Resten av dagen slappet de bare av- Eskil merket at det var litt rar stemning mellom de tre men det var kanskje naturlig etter det de nettopp hadde vært med på siste halve døgnet. Det ville nok gå over. Selv om stemningen var rar så laget de mat i lag og koste seg så godt de kunne.

På et tidspunkt måtte Eskil bæsje og gikk da på badet. Han presset ut en fin deilig brun kabel som la seg fint bak i bleien. Anders kom og skiftet på han og de ryddet opp etter seg. Nå kunne jo de andre guttene i kollektivet komme når som helst så da var det jo greit om det ikke var noen spor.

Etter at de hadde skiftet så tok Eskil med seg Anders inn på rommet. De satt seg på sengen og begynte med en gang å kline og før han visste ordet av det lå Anders oppå Eskil i sengen, men Eskil ba Anders stoppe. Han var jo sprengkåt så en runde i sengen hadde ikke vært feil, men han måtte snakke med Anders om noe. Anders lurte på om det var noe galt.

«Nei det er ikke det.. eller på en måte.. off… jeg vet ikke hvordan jeg skal si det..men..»

«Hva men? Anders var blitt utålmodig og litt irritert. Hva var dette for noe?

«Du skjønner. De andre guttene vet jo ikke at jeg er homo, ikke sant. Og et par av de går jo i klassen vår og lurer nok på hvorfor du er her. De skjønner at vi har liksom pratet om deg og at du er homo, ikke alltid like positivt.. Sorry.. Jeg er feig, jeg vet det» underleppen til Eskil begynte å skjelve og øynene fyltes av tårer

«Så du vil at jeg skal dra herfra før de kommer hjem, er det det du vil?» Anders hadde forståelse for det, men samtidig hadde han håpet at Eskil var blitt litt modigere etter siste døgnet. .

Eskil nikket forsiktig og en tåre trillet nedover kinnet.

«Ok. Jeg forstår det. Du tar det i ditt tempo. Jeg kan dra. Men på to betingelser; en, du har bleie på til vi sees på skolen i morgen, og to, vi skal pule på HC-toalettet på skolen i morgen. Da mener jeg ikke suge hverandre, men jeg skal ta deg så hardt bakfra at du må bite deg til blods i tungen. Ok?»

Eskil nikket. Han var bare lettet over at Anders tok det så fint og tenkte at det aldri blir noe av den pulingen på dass uansett.
De reiste seg og stod ovenfor hverandre. Anders la armene oppå skuldrene til Eskil og dro han til seg. Så kysset de. Ømt og varmt. Som to som elsker hverandre gjør. Ikke noe seksuelt kun et kyss fylt med kjærlighet og respekt.

Så snudde Anders seg og åpnet døren
«Ha en fin kveld da kjæresten min. Du gjør meg hel. Og jeg er din for alltid om du vil»

Det rant tårer nedover kinnet til Eskil. Han ville ikke at denne fine gutten skulle dra. Selv om han visste at det bare var for noen timer så gjorde det vondt.

Så lukket Anders døren. Eskil stod midt i rommet og tårene rant. Han hørte Anders romstere i gangen før ytterdøren ble låst opp og lukket igjen. Så ble det stille. Alt for stille.
Eskil snudde hodet og så rett på den gamle damen over gaten. Hun så rett på han og tørket en tåre før hun vinket forsiktig til han. Han vinket tilbake.
Eskil la seg på sengen og kjente på bleiebulen under joggebuksen. Bleien var fortsatt tørr, men likevel viste jo bleien under. Det var noe deilig med å stryke over bulen og kjenne pikken vokse. Helst skulle det vært Anders som lå å koste uten bleien hans, men nå var ikke Anders der mer. Han lå slikt å koste med seg selv en stund før han sovnet. I drømmen var han sammen med Anders og de var på en strand alene, begge to kun i bleier, og de koste seg å lo, men så plutselig var de på skolen. Fortsatt i bleier, og uten andre klær, og alle stod å så på de og lo.

Eskil bråvåknet. Han hørte lyder i gangen og stemmene til David og Petter. De hadde kommet hjem og tydeligvis var på vei til rommene sine med bager og kofferter. Mye lyd som vanlig med de to guttene. Eskil kjente igjen på bleiebulen sin. Den hadde vokst litt og blitt litt fastere siden sist, så her hadde han tisset på seg i søvne. Han nøt følelsen av å tisset på seg uten at han våknet. Men nå viste bulen godt. Han fant frem telefonen og sendte en snap til Anders med spørsmål om han kunne få skifte bleie. Svaret kom raskt at det var uaktuelt. Han fikk heller ikke skifte bukse stod det. Så fikk han tilbake et bilde av pikken til Anders som stod stiv med teksten «gleder seg til i morgen».

Det banket forsiktig på døren. Eskil hoppet opp. Bleiene lå jo fortsatt godt synlig på rommet, siden de ikke hadde ryddet de opp igjen i luken. Han åpnet døren på gløtt og stakk hodet ut.

«Så du er hjemme ja? Bli med inn i stuen. David har med kake fra moren sin» Petter gliste.

«Ok. Kommer straks. Skal bare våkne litt». Så lukket han døren, snudde seg og så utover rommet. Her lå bleier, bodyer, sexleketøy og sparkedress utover alt. Han samlet det bleierelaterte i sekken og satt den inn i skapet. Han trengte jo bleiene til både natten og dagen etterpå. Klærne brettet han sammen og la bakerst i klesskapet. Sånn. Da så det ikke lenger ut som en bleie-slagmark.

Han kikket ned og så bulen i fronten av buksen stå litt ut. Faen. Alle kommer jo til å se dette tenkte han, men han hadde jo ikke lov å bytte bleie eller bukse. Han stod foran speilet og prøvde forskjellige positurer for å finne den som skjulte meste. Han fant ut at dersom han hadde nevene i lommene så viste det ikke så godt. Eskil strammet knytingen slik at buksen ikke skulle skli ned, før han åpnet døren og gikk inn i stuen med hendene i lommene. Der satt de hele gjengen. En stor sjokoladekake stod midt på bordet og det var brus og øl også.
Eskil dumpet ned i sofaen ved siden av Petter og fikk tilsendt et stykke kake og stort glass brus.

«Hva feirer vi?» spurte han i det han fikk kaken satt foran seg.

«Ingenting. Bare moren til David som ville overraske oss»

De skålte i glassene. Det var godt når kollektivet var fullt igjen. Eskil hadde savnet kompisene sine, selv om han hadde hatt fine dager alene. Nå var det rett tilbake til guttepraten, Fifa på Playstation og øl. Det ble drukket en del øl den kvelden og Eskil glemte nesten at han hadde bleie på. Så kjente han at han måtte tisse. Skulle han tørre å gjøre det i sofaen med alle kompisene til stede? Rajal satt der og så bort på Eskil som om han visste hva som var på gang. Han blunket og formet «gjør det» med leppene. Eskil lot det forsiktig gå en stråle i bleien. Det gikk fint. Så litt til, men så mistet han kontrollen og alt bare rant ut. Han kjente bleien fylles opp i front og ned langs sidene, før det begynte å trekke bakover. Han prøvde å knipe av strålen, men den var for kraftig. Han kjente det begynte å bli veldig vått langs sidene på bleien ned mot skrittet. Forsiktig tok han en hånd ned på undersiden. Det var varmt. Og vått. Faen! Bleien lekket. Men fortsatt hadde han drukket for mye til at han klarte å stopp helt.

Til slutt fikk han kontroll og han satt nå med armene i fanget. Den grå joggebuksen var blitt mørkere i skrittet og bak. Hvordan skulle han komme seg ut av denne knipen?
Heldigvis satt Eskil i den ene enden av sofaen, og til slutt reiste han seg og med raske skritt gikk han på rommet. Han stoppet to sekund i gangen for å høre om noen av de andre gutta sa noe, men de diskuterte fortsatt en takling David hadde gjort på Rajal i Fifa, som var akkurat det samme som de gjorde da han reiste seg og gikk. Han pustet lettet ut og gikk inn på rommet sitt. Det var en stor mørk flekk som startet fremme og som gikk hele veien bak til rumpen. Han klappet på bleien og den var svært full. Han tok av seg buksen og boxeren og stod i bare bleien. Han så på seg selv i speilet.

«Hva er det jeg holder på med?» sa han høyt til seg selv.

«Du er sjuk» svarte han seg selv.

Så tok han bleien av og fikk på en ny ren boxer og en annen grå joggebukse. Forhåpentligvis så ikke gutta forskjell. Han pakket sammen bleien og la den i en pose bak døren. Den fikk han kaste i morgen, men nå ble det ikke mer bleie på en stund.

Han gikk inn til de andre og akkurat i tide til at det var hans tur å spille. Ingen av guttene sa noe, og han merket ikke at noe var endret i stemningen. Da hadde det nok gått fint denne gangen.

De spilte en liten times tid til og Eskil tapte for det meste. Han var ikke verdensmester i Fifa akkurat. Han gikk ut på kjøkkenet og fant seg en ny øl. I det han snur seg står Rajal foran han. Eskil kjenner en hånd mot pikken.

«Her er jo ikke bleie på» sier Rajal strengt.

«Drit i det. Jeg gadd ikke mer.»

«Er du sikker på det?» Rajal sperret veien foran han

«Slutt. Jeg bestemmer selv når jeg skal ha bleie på. Vil ikke mer nå. Gidder du å flytte deg?»

«Nei. Jeg kommer til å sladre hvis du ikke går å tar på bleie»

«Sladre? Til hvem da?»

«Til Anders. Han ga meg nummeret sitt og ba meg passe på deg. Han fryktet at du ville feige ut»

«So? Ja du får bare sladre da. Jeg gir nå faen. Akkurat nå vil jeg spille Fifa og drikke øl uten bleie. Greit?»

«Hvis du sier det så» Rajal løfter opp den ene hånden hvor han holder mobilen. Da ser Eskil at det er en Facetime-samtale med Anders som har hørt alt som ble sagt. Han kjente det gikk et sug gjennom magen.

«Anders vil snakke med deg» Rajal rakk telefonen til Eskil som slo av videosamtale og tok telefonen opp til øret.

Det var helt stille.

«Hallo?» Eskil næmest hvisket inn i telefonen

«Nå er jeg skuffet» svarte det i andre enden

«Sorry. Men jeg vil bare spille fifa og slappe litt av uten bleie?»

«Nei. Det går ikke. Det var ikke en del av dealen. Hvis du ikke tar på bleie selv nå så kommer jeg bort. Rajal slipper meg inn så det er ikke vits i å nekte å åpne»

«Please. Bare i kveld»

«Nei»

Det var helt stille i telefonen og Eskil følte seg med ett liten der han stod. Som en liten gutt som er tatt på fersken i å gjøre noe han ikke har lov til.

«ok»

«Bra. Og så tar du bilde og sender på snap slik at jeg ser at du har gjort det. Rajal vil også sjekke deg»

Så ble det brutt. Rajal stod ved siden av og flirte. Med raske skritt gikk Eskil ut av kjøkkenet, gjennom stuen og til rommet sitt. Han lukket døren og stilte seg med ryggen inntil den. Så begynte han å gråte. Han var så redd for å bli oppdaget, men samtidig så redd for å skuffe Anders og at han kanskje ville forlate han. Hva skulle han gjøre?

Det banket forsiktig på døren.

«Gå vekk»

«Det er Rajal. De andre guttene lurer på hva som skjer. Kan jeg komme inn?»

Eskil hadde mest lyst til å grisebanke Rajal for det han hadde gjort, men han visste jo at det ville bli bråk uansett. Så han slapp han inn.
«Du. Sorry. Men trodde det var en del av leken dere hadde»

«Men jeg må jo få lov å bestemme selv, synes du ikke?»

«Jo, men du har jo gjort en deal med Anders, så jeg synes du skal holde den»

Eskil sin telefon ringer. Det er Anders.

«Hallo»

«Nå tar det lang tid med den bleien synes jeg. Har du fått den på?»

«Nei. Rajal er her»

«Flott. Da kan Rajal hjelpe deg. Si til Rajal at han skal ta på deg bleien»

«Eh… Rajal. Du skal visst ta på meg bleien»

Rajal ristet på hodet.

«Nei det får du fikse selv»

Eskil forklarte Anders at Rajal nektet. Anders lurte på om han virkelig måtte komme bort en tur. Slik ble de stående å krangle en liten stund før det banket på døren igjen før den ble åpnet og Petters hode stikker inn

«Alt ok her inne?»

«Ja. Gå ut» svarte Rajal og Eskil i kor og Petter smekket døren raskt igjen. Fortsatt var Anders på telefonen.

«Så. Hva blir det til? Skal jeg komme bort eller skal Rajal hjelpe deg?»

Eskil kikket på Rajal som til slutt nikket litt nølende.

Eskil la seg ned på sengen og tok av på underkroppen. Rajal fant en bleie i sekken i skapet og gjorde den klar. Da han stod over den fine nakne gutten (han hadde hatt en liten crush på Eskil etter at Eskil flyttet inn) foran seg så kjente han blodet konsentrere seg i skrittet. Faen han hadde lyst å pule gutten foran seg. Men han tok seg sammen og Eskil samarbeidet godt for å få bleien fint på plass. Så sendte Rajal en snap til Anders som bevis. Deretter var det på med body, boxer og treningsbukse. Rajal hadde større bul i sin bukse enn bleiebulen til Eskil så de bestemte seg for at Eskil skulle gå først inn til de andre guttene. De lurte på hva som skjedde, og Anders bortforklarte det med noe damestyr de siste dagene. Han angret i det han sa det, fordi det var jo som å kaste kjøtt til sultne ulver.

En tirade av spørsmål haglet mot Eskil i det Rajal kom inn. Eskil så bedende på Rajal om å bryte inn. Rajal klappet i hengene og lurte på om noen ville ha is. Det ville alle og de stormet inn på kjøkkenet. Det virket som om fokuset nå var flyttet, og de andre guttene fortalte om hvordan de hadde hatt seg med damene sine når de kom hjem. David og dama hadde knapt vært utenfor soverommet de første tre dagene og pikken var helt sår fortalte han. Moren hadde servert de mat til og med på sengen.
Petter hadde også besøkt dama og de hadde også kost seg mye visstnok.

Rajal og Eskil satt stille og lyttet til de andre som skrøt over sine bedrifter. De skulle bare visst..
Etter en god porsjon is, litt mer Fifa og brus gikk de å la seg alle sammen. Det var skoledag dagen etter og det var på tide å legge seg. Eskil fikk tisset litt i bleien, men ikke mer enn at han tenkte den ville holde fint til dagen etterpå. Før han la seg sendte han en god natt melding til Anders med bilde av bleien, og fikk tilbake et bilde av en hard pikk med precum.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5483  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024