Logga inBli medlem
Avslørt

Del 2: Skjerpet straff

Jeg var akkurat ferdig med et av dagens mange telefonmøte. Jeg gruet meg til å gå til kaffemaskinen for å fylle opp koppen, men jeg visste at det var på tide å sende deg en ny Snap av en full kaffekopp. Til vanlig drikker jeg store mengder kaffe, så dette var ikke noe uvanlig. Det unormale var at jeg fortsatt sonet en svært streng straff – som jeg var ilagt av min flotte samboer.
Straffen innebar at jeg måtte gå med bleier 24/7 i en drøy uke. I utgangspunktet var du hensynsfull og hadde tillatt at jeg slapp unna med forholdsvis diskrete bleiebukser når jeg var på kontoret. Men jeg var også advart at protester eller forsøk på å unndra meg straffen, ville medføre skjerpelser.
....
Mandag og tirsdag gikk ganske greit – jeg hadde svarte bleiebukser og du kom innom kontoret til lunsj – og skiftet bleie på meg. Heldigvis hadde jeg enekontor uten glassvegger. Du hadde full kontroll på meg, for beltet var festet med en liten nummerert hengelås i plast – og jeg skulle ha veldig gode grunner for å ha tuklet med den. Så du sørget for at jeg både måtte drikke rikelig og bruke bleien.
Jeg hadde heldigvis en dress som var litt god i størrelsen, så jeg klarte å skjule bleien ganske godt. Det var i hvert fall ingen som hadde kommentert eller antydet at noe var unormalt. Tirsdag kom jeg hjem fra kontoret som vanlig, visste at du ville bytte på meg til noe som var veldig lite diskré – og at jeg etter middag hadde en lang ettermiddag med straffearbeid foran meg.
Du hadde akkurat kommet fra trening og tok imot meg med et hemmelighetsfullt og ertende smil og klemte forsiktig på bleien. “Her er det nok en som trenger et skift” gliste du. “Kom så skal du få se hva jeg har kjøpt inn til deg for helgen” - sprudlet du opprømt og dro meg mot soverommet. Jeg kunne ikke unngå å kjenne at det var noe som beveget seg i bleien, synet av den flotte rumpen og beina dine i den trange treningstightsen var vanskelig å motstå.
Det du hadde lagt frem på sengen ga meg imidlertid et sjokk – det føltes som å få en bøtte med isvann i hodet. Du var i godt humør og nøt åpenbart å se meg målløs av skam og fortvilelse. Og for å gni realitetene ekstra godt inn, så begynte du å forklare alt som lå utover sengen.
“Først av alt skal vi fjerne alt det kroppshåret du har – det er lite kledelig med hårete legger og korte kjoler. Jeg har kjøpt inn hårfjerningskrem og Gillette Venus høvler. Vi skal begynne å fjerne hår når du bader om litt – men jeg må jo vise deg alt det andre jeg har kjøpt”. Ettersom du skal på jentefest – er det viktig at vi ikke har en guttepikk i fri dressur – jentene kan bli støtt om du skulle få reisning, så pikken din kommer til å være låst inn i dette lille kuk buret hele helgen. “Jeg håper det ikke er for stort” - sa du med et flir.
Jeg kjente tårene begynte å presse på - dette ble mer ydmykende enn jeg hadde forestilt meg. Og jeg skjønte jo at den rosa kjolen med ultra kort strutteskjørt, låsbar plastbukse med blonderumpe og store bleier var i min størrelse - men at den på ingen måte ville skjule noe som helst av det jeg hadde på. Du flirte og sa at jeg skulle få ha den fine rosa kjolen på torsdag når jentene kom.
“Dette mener du ikke” protesterte jeg. Du sørger jo for at jeg aldri kan se venninnene dine i øynene igjen. “Jeg vil rett og slett ikke dette” sa jeg med en tverr og mutt mine.
Blikket ditt mørknet, og den lekne munterheten forsvant. “Hvem er det som bestemmer her!?” spurte du med en kald og streng stemme. Jeg krympet meg – men tryglet om å få slippe å gå med kjolen når jentene kom på besøk.
“Hør nå her! Det er du som har vært ulydig, og da blir det tøffe konsekvenser – det vet du! Hvis du ikke klarer å håndtere straffen din, må du begynne å følge reglene litt bedre! Forresten – dette er en tøff straff, det vet jeg. Men jeg tror kanskje du vil få respekt hvis du aksepterer straffen din. Jentene kommer jo til å få vite hva du har gjort – og jeg vet at det er flere som nok vil ha stor respekt for at du aksepterer straffen din!”.
“Men protestene dine vil jeg IKKE ha noe av! Så når du får nattbleien på i kveld, kommer jeg til å ta på deg plast-buksen og låse denne. Du må gå på jobb i morgen, men jeg skal komme og hente deg rundt lunsj, du skal få ha hjemmekontor på ettermiddagen. Og jeg råder deg til å ikke protestere mer, for da blir det full arbeidsdag i enda tykkere bleier som neste straffenivå”.
Jeg kan ikke tro det jeg hører - men jeg vet at du ikke kommer til å gi deg, og hulkende av skam siger jeg sammen på gulvet.
Du setter deg ned ved siden av meg og gir meg en god klem. “Husk at jeg straffer deg fordi jeg elsker deg. Du har ikke noe valg – protesterer du vil straffen bare skjerpes. Men når du gjennomfører straffen, viser du at du elsker meg og respekterer at det er jeg som bestemmer. Vi vil komme styrket ut av denne perioden”. Du rufser meg litt i håret, åpner hengelåsen i buksen og ber meg henge klærne mine pent opp og så gå på badet.
“Jeg hadde ikke tenkt at du skulle få prøve noe av klær og utstyr før jentene kom, men jeg skal la deg prøve både kuk buret og kjolen i dag - så du vet hva du har i vente, og at du ikke er fristet til å trosse meg mer.”
....
Så nå satt jeg i en veldig våt og tykk bleie. Det hadde vært atskillig vanskeligere å finne noe å ha på, men jeg hadde funnet en vid bukse og en sid strikkejakke. Ikke helt min stil, men det var det eneste som ga meg en viss form for diskresjon. Heldigvis var det mange på kontoret som var bortreist, så det var ikke helt utenkelig å klare å snike seg rundt uten spørsmål om påkledningen. Jeg lusket meg langs veggene og prøvde å vente til korridoren var tom, før jeg gikk til kaffemaskinen. Den obligatoriske Snap’en ble sendt og jeg prøvde å luske meg usett tilbake på kontoret.

Fortsättning:

Del 1 (23 maj 2022)
Del 2: Skjerpet straff (23 maj 2022)
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5462  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024