Logga inBli medlem
Min første tid hos Mammi (Fiksjon)

Del 3

Da jeg våknet, hadde Celine snudd seg rundt. Jeg så på det søte ansiktet hennes. Tårene hennes hadde tørket inn til små hvite prikker på begge kinn. Midt i det søte fjeset satt smokken godt festet med reim rundt hodet. Jeg holdt rundt henne til hun våknet.
Hun smilte bak smokken, men hun begynte ikke med den vanlige morgen-bablingen sin. Jeg kjente det godt på rumpen enda, Celine hadde det nok ikke noe bedre.

Mammi kom inn til oss, hun så alvorlig ut.
«God morgen barna mine» sa hun. «Dere får komme og spise frokost, det blir en omgang med bjørkeriset når vi skifter bleie på dere» fortsatte hun og løsnet smokkene våre. Vi ble fulgt ut på kjøkkenet og satt i stolene våre. Vi fikk spise selv, Mammi og Tante drakk kaffe på plattingen. «Har du fått ris med bjørkeris før?» spurte Celine meg. Jeg ristet på hodet. «Det gjør skikkelig vondt altså, i alle fall når det er mamma som slår» hvisket hun.
Vi spiste opp maten vår og ventet til de voksne kom inn. «Sånn, da skal vi få vasket bort bæsjen. Bli med meg» sa Tante. Etter morgenstellet fikk vi beskjed om å gå ut på plattingen der Mammi ventet på oss.
«Bjørn, vi begynner med deg. Legg deg over fanget mitt, det er så fint vær at vi tar straffen utendørs i dag» sa Mammi. Jeg gjorde som hun sa. «Dere er heldige nå, for det er et helt ferskt ris. Det gjør mye vondere om jeg må plukke kvister om vinteren» sa hun før hun begynte å rise meg. Det sved veldig hver gang de tynne kvistene landet på rumpen min. Da hun var ferdig med meg, fikk jeg beskjed om å gå inn til Tante som ventet med bleier og klær. «Din tur, jenta mi» hørte jeg Mammi si til Celine da jeg gikk inn.

Jeg fikk en tykk bleie med innlegg, ble kledd opp i body, genser og selebukse før jeg ble plassert i skammekroken på nytt. Ikke lenge etter fikk jeg selskap av Celine.
«Nå kan dere stå her og tenke over hvorfor dere har fått ris, jeg vil ikke høre et pip fra dere. Vi henter dere når vi mener dere har skammet dere lenge nok» sa Tante.
Tiden gikk veldig sakte. Til slutt kom Mammi og sa vi kunne gå på rommet og leke, vi ble plassert i lekegrinden og fikk lov til å prate igjen.

Vi var enige om at det skikkelig dumt det vi hadde sagt i barnehagen. Jeg kunne aldri ha forestilt meg at en sånn slengbemerkning kunne få så vonde konsekvenser. Nå hadde vi fått kjenne det på rumpen 3 ganger allerede, vi håpet at det var nok.
Mammi kom inn med velling til oss, «drikk dette, barna mine. Nå skal dere snart få leke litt ute»
Vi drakk opp, fikk på tørr bleie og uteklær. Selene ble tredd på, strammet og festet i kjettingene som hang ned fra løpestrengen.

Jeg tok Celine i hånden og leide henne bort til sandkassen, vi lekte anleggsplass. Jeg lekte med lastebilen og Celine med gravemaskinen. Vi bygde veier over hele sandkassen som vi kunne kjøre på etterpå. Da veiene var ferdig, begynte Celine å leke med Barbie-bobilen sin mens jeg fortsatte å kjøre lastebilen.

Plutselig dukket Onkel og Felicia opp. Hun gikk også sele, de kom bort til oss og onkel festet båndet til datteren sin i selen min. «Jeg skal bare prate litt med moren din» sa han til Celine. Vi lekte piknik med Barbie-dukkene til Celine alle tre.
Alle de voksne kom ut. «Onkel har noen voksenting han må gjøre, så Felicia skal overnatte hos oss!» sa Tante. «Jippi!» sa vi, vi gledet oss til å leke med Felicia resten av dagen.
«Hun var litt frekk i munnen sin tidligere, jeg lovet henne konsekvenser for det. Kan dere gi henne noen rapp på rumpen før leggetid?» sa Onkel til Tante. «Det ordner vi, men det blir med bjørkeriset. Celine og Bjørn skal også få en runde i kveld» svarte Tante.
«Grøss, er vi ikke ferdig med straffen enda?» sa jeg til Celine da de voksne hadde gått. «Hva har dere gjort?» spurte Felicia. Vi fortalte om hva som hadde skjedd i barnehagen, om spanskrøret, skammekrok, klaps og bjørkeris hjemme. «Stakkars dere» kom det fra Felicia.

Mammi kom ut og ropte oss inn. Selene ble løsnet og hengt opp på knaggen i gangen. «Så møkkete dere har blitt! Det får bli bading før middag!» sa Tante. Hun fulgte oss inn på badet, begynte å fylle badekaret og kledde av oss. Vi fikk masse badeskum og fikk sitte helt til vannet begynte å bli kaldt. Vi ble tørket en etter en og sendt nakne inn i stuen der Mammi ventet med bjørkeriset. Jeg kjente tårene presset seg på etter første slaget. Celine og jeg måtte vente i skammekroken til Mammi var ferdig med å rise Felicia.

«Sånn, nå har dere fått 20 hver. Gå inn på badet så Tante kan ta på dere bleier og pysj, så skal jeg ordne mat til dere». Vi fikk på oss tykke bleier med ekstra innlegg og pysjene ble låst. Celine og jeg krabbet opp i stolene våre og fikk spise selv, Felicia satt på fanget til Tante og ble matet. Vi fikk kylling og ris fra middagsglass og sviskemos til dessert.
«Dere skal få lov å se på litt Barne-Tv i kveld» sa Mammi. «Felicia kan velge første episode siden hun er gjest» Etter Barne-Tv var det tannpuss og leggetid, Felicia ble lagt sammen med oss. Vottene våre ble festet og vi fikk natta flaske. Tante leste for oss mens vi drakk, så festet hun smokkene våre med reimer og låste sengen.
Felicia og jeg holdt rundt Celine som lå i midten, vi pratet litt bak smokkene før vi sovnet.

Da vi våknet neste dag, lå jeg i midten med ansiktet mot Felicia. Celine holdt rundt meg og snuste meg i bakhodet. Jeg snudde meg mot Celine og kjente samtidig at bleien var full av bæsj, pratingen vår vekket Felicia og vi snudde oss mot henne. I det hun strakk på seg hørte vi en bløt promp i bleien hennes etterfulgt av et «Oi», hun stilte seg på kne og bæsjet ferdig. Hun fikk en tydelig bul i bleien som avslørte hva som hadde skjedd. Hun satte seg på rumpen og vrikket litt frem og tilbake som for å spre bæsjen utover. Celine og jeg satte oss opp og gjorde det samme vi også.

Etter en stund kom Mammi inn og låste opp sengen. Hun slapp ned sengekanten og hjalp oss ned på gulvet. «Klare for frokost, småtroll?» spurte hun mens hun løsnet smokkene våre og tok av vottene.
Vi gikk inn på kjøkkenet der Mammi hadde laget grøt med sviske og satt frem sjokolademelk på flasker.
Vi spiste og drakk mens hun stekte eggerøre og bacon til seg og Tante. Celine og jeg satt i stolene våre, Felicia fikk på seg selen og ble satt fast på en voksen-stol.
«Mammi? Skal vi få ris etter frokost i dag også?» spurte jeg. «Vil dere det da? Jeg hadde egentlig bestemt meg for at et var greit nå» sa hun. «Nei, Mammi. Helst ikke. Vi har forstått at det vi gjorde og sa i barnehagen var veldig dumt og at det er derfor vi har fått ris» svarte jeg.
«Dere skal få slippe ris nå» sa Mammi, «Dere kan få se litt Barne-Tv mens Tante og jeg spiser frokost, så skifter vi på dere etterpå».

Vi ble hjulpet ned fra stolene og Mammi startet Hello Kitty på Tv. Det var favoritten til Celine, det hadde også blitt favoritten til Felicia i det siste. Vi lå på magen og jeg kjente hvordan det fulle bleien min presset mot skrittet mitt, jeg gledet meg til tørr bleie.

Mammi og Tante spiste voksen-frokosten sin og drakk kaffe på plattingen før vi ble tatt inn på badet for vask og bleieskift. Felicia fikk på seg klærne som Onkel hadde pakket for henne, hun var veldig søt i hvit kortermet body med blondekrage, hvit strømpebukse med rosa enhjørninger og rosa seleskjørt i kordfløyel. Tante børstet håret hennes og satte det opp 2 høye musefletter.
Celine fikk på seg rosa body, rosa strømpebukse og hvitt seleskjørt med rosa hjerte både foran på smekke-delen og på rumpen og like musefletter som kusinen.
Jeg fikk på en lyseblå body med bamser på og bamse-selebuksen min. Vi ble satt til å leke i lekegrinden mens de voksne ryddet opp etter frokost og bleieskift.

Vi lekte litt med lekene først før vi begynte å leke familie. Felicia og jeg var mamma og pappa mens Celine var babyen. V brettet sammen ett pledd og tok det mellom beina og rundt livet på Celine, akkurat som en bleie. Mammi kom inn, hun hadde hørt at vi skulle skifte bleie på Celine. Hun lo godt da vi sa at vi bare lekte at vi skiftet på henne, Mammi tok opp mobilen og tok et bilde av oss. Felicia fikk også være baby, men da det var min tur ble vi hentet av Mammi. «Vi har fått besøk» sa hun, «dere får bli med ut i stuen og hilse på».

Det var hyttenaboene som vi besøkte i påsken. «Dere får hilse pent» sa Tante. Vi hilste og ga dem klemmer. «Så søte dere er, vi har fortalt mange av vennene våre at vi hadde besøk av dere og at dere oppførte dere så fint» sa mannen. «Håper vi ser dere senere i sommer» sa damen.
Tante kikket på oss og sa «Sånn, barn, dere kan få lov til å gå tilbake til lekene deres nå. Så slipper dere å kjede dere med å høre på voksenprat» Tante reiste seg og fulgte oss inn i lekegrinden igjen.
Vi fortsatte leken der vi slapp. «Min tur til å være baby» sa jeg.

Mammi kom inn med store flasker velling. «Dere får velling til lunch, så spiser vi heller middag litt tidligere» sa hun og kjente på bleiene våre. «De holder litt til» konstaterte hun.
Det smakte sviske av vellingen, og jeg tenkte at jeg snart kom til å bæsje på meg igjen.

«Mammaaaa! Bleia til Felicia lekker» ropte plutselig Celine. Hun hadde sett en våt flekk på låret hennes. Tante kom inn med en gang. «Oi da! Her er det visst noen som trenger et bleieskift» Hun kjente på Celine og min bleie også. «Dere får bli med på badet alle tre!»

Felicia ble skiftet på først, hun hadde ikke bæsjet, men lekkasjen fra bleien sørget for at hun måtte skifte alt av klær også. Hun fikk på seg helt like klær som Celine hadde. Jeg synes de var ekstra søte begge to når de hadde like klær, de så ut som tvillinger. Celine og jeg fikk også tørre bleier før vi kunne fortsette å leke.

«Neimen se på dere da! Så fiiine» Det var Onkel som hadde kommet. «Pappaaaa!!!!» ropte Felicia. Onkel ga datteren sin en klem, vi andre fikk også. «Jeg fikk beskjed om å hente dere, vi skal spise» sa han og låste opp lekegrinden.
Vi fulgte med han inn på kjøkkenet, sviskene i vellingen hadde virket for jeg kjente bæsjen i bleien da jeg gikk. «Mammi, jeg har bæsja» sa jeg «Vi også» kom det fra jentene. Onkel tilbydde seg å skifte på oss alle. «Felicia pleier å måtte sitte i bæsjebleien sin til etter mat, men vi kan jo kanskje spise søndagsmiddagen uten bæsjelukt rundt bordet?» sa Onkel. Mammi og Tante nikket. «Flott, jeg skal mose maten deres imens, de skal få det samme som oss i dag» sa Mammi.

Onkel tok oss med på badet. Ned med bukse, kneppe opp body, åpne bleie, vaske tissen og rumpen, på med tørr bleie, kneppe igjen body og opp med bukse. Onkel hadde blitt rask, jeg tenkte på hvor lang tid han brukte på å skifte bleie på Felicia for bare litt siden. Da hun måtte begynne å bruke bleier igjen.

«Oi! Det var raskt! Rakk du alle eller glemte du noen?» sa Tante. «Nei da! Vi har tørre bleier!» Sa vi i kor.
Celine og jeg klatret opp i stolene våre, fikk på seler og bord og fikk en bolle med moste poteter, svinestek, tyttebær og surkål. Felicia satt på fanget til Onkel og ble matet. «Dette er hard kost for små mager, så har hatt rikelig med olje i maten» sa Mammi og la til «det blir nok et bleieskift til før kveldsstell og nattbleie!» Vi fikk på smekker før Mammi sa værsågod.
Maten smakte nydelig. Jeg hadde ikke vært så glad i svinestek og tilbehør tidligere, men nå som jeg hadde et kosthold som stort sett besto av baby-grøt, velling, smakløse middagsglass og melk så føltes voksen-mat som en stor belønning. Selv om den hadde fått god tid i blenderen.
Vi fikk saft på flaskene våre, Mammi og Tante drakk rødvin og Onkel fikk en alkoholfri øl. Han skulle jo kjøre bil etterpå.

Etter middag, fikk vi lov til å se Frost-filmen igjen. Tante ordnet med pledd til oss og sjokolademelk på flaske. Jeg kjente det rumlet i magen, så fikk jeg mageknip. Rett etter fylte jeg bleien min med bløt bæsj. Jeg lå på magen, så jeg kjente hvordan bæsjen sakte rant ned i bleien min og la seg rundt tissen min.
«Har du bæsja, Bjørn?» Felicia hadde kjent lukten. Jeg nikket, var for opptatt med filmen til å svare. «Jeg bæsjer nå» sa hun, fra Celine hørte jeg en eksplosjon i bleien før hun begynte å le. Hun likte å bæsje på seg, hadde hun sagt tidligere.
De voksne kom inn fra plattingen der de hadde drukket kaffe. «Oi da, jeg tror vi tar en kopp til jeg. Ute altså» sa Tante. Hun bøyde seg ned til oss og sa «Vi skifter på dere når filmen er ferdig.»

Etter vask og bleieskift, måtte vi ble med de voksne og gå en liten tur. «Jeg tror det er mer som kommer» sa Mammi før hun tok på oss selene og strammet bleieholderne. Det var mange stier i skogen bak Mammi og Tante sitt hus, så vi måtte gå i sele hele tiden så vi ikke skulle gå oss bort.
VI bæsjet mere alle tre, jeg lurte på hvor mye av den oljen som hadde blitt blandet i maten vår.
Det hadde ikke blitt mørkt enda da vi kom tilbake. Vi fikk lov til å leke litt i sandkassen før kveldsstellet. Jeg kjente at jeg hadde fått sår rumpe. Var det bjørkeriset eller bæsjen som var årsaken? Eller kanskje begge. Til slutt fikk vi lov til å komme inn. Alle 3 fikk bade denne kvelden også, vi ble tørket, fikk rumpene smurt, fikk på tykke nattbleier med dobbelt innlegg før pysjen ble tatt på og låst.

Vi satte oss i stolene våre og fikk på smekker. Mammi hadde laget baby-grøt til kveldsmat, vi spiste og fikk masse å drikke. «Det er viktig at dere har våte bleier, da vet vi at dere drikker nok» sa Tante.
Jeg kjente at jeg tisset i bleien mens jeg drakk.
Onkel gikk ut og startet bilen, mens Tante pusset tennene våre. Felicia gjespet, hun kom sikkert til å sovne i bilen. Celine og jeg sa ha det bra til Felicia, vi ga henne mange klemmer før Onkel bar henne ut i bilen og festet selene hennes i bilstolen. Mammi fulgte oss inn på rommet, tok på votter, ga oss natta flaske og leste for oss. Vi fikk smokkene festet før Mammi stengte sengen og sa god natt. Celine krøp inntil meg og jeg holdt godt rundt henne til vi sovnet.

«Nå har jeg det bra, Celine er både venninne, en slags lillesøster og en slags kjæreste. Hun kaller det jo kjæreste-ting når vi vasker og leker med tissene våre. I morgen er det barnehagen igjen har Mammi sagt, det gleder jeg meg til. Jeg har det så fint her hos Mammi og Tante. De passer på både Celine og meg» tenkte jeg før jeg sovnet ...

Fortsättning:

Del 1 (4 maj 2022)
Del 2 (30 apr 2022)
Del 3 (30 apr 2022)
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5452  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024