Logga inBli medlem
Min første tid hos Mammi (Fiksjon)

Del 2

«Nå må dere våkne, barn» Mammi pratet oss ut av drømmeland med myk stemme. Vi gjespet bak smokken begge 2, Celine presset seg mot meg og strakk ut armene sine. Jeg kjente den fulle bleien hennes mot magen, det luktet bæsj. Hun begynte å bable med smokken i munnen. Å, den herlige lyden der, tenkte jeg. Celine var alltid i så godt humør når hun våknet at det smittet over på meg selv om jeg godt kunne få sovet lenger. «I dag skal dere i barnehagen» sa Mammi idet hun låste opp og slapp ned sengekanten. Hun løsnet reimen som holdt smokken på plass og hjalp oss ned fra sengen, hun tok av oss vottene og ba oss gå til kjøkkenet.
Tante hadde frokosten vår klar. Baby-grøt med sviske og melk på flaskene våre. Jeg hadde blitt vant til å spise frokost i bæsjebleie nå, jeg hadde faktisk begynt å like det også. Det var deilig å kjenne bæsjen spre seg i bleien hver gang jeg satte meg ned for frokost. Tante matet oss mens Mammi fant frem barnehage-klær. Vi ble vasket og fikk på tørre bleier, fikk tennene pusset og ble kledd på.

«Så fine dere er» sa Tante da vi kom ut i stuen igjen. Celine hadde på seg en rosa langermet body og rød selebukse med Hello Kitty på smekke-delen. Jeg hadde på meg en langermet body med de samme dyrene som var på safari-bleiene og en lyseblå selebukse med Bamse på smekke-delen. Vi hadde fått mye fine klær synes jeg. Tante klipset smokkesnorene våre på plass og festet rene smokker i dem. «Vi har en overraskelse til dere før vi kjører» sa Mammi og holdt frem 2 nye jakker. «Frost-jakker!» ropte Celine bak smokken. «De var fiiiiine» Celine sin var mørkerosa og hadde bilde av Anna og Elsa, min var blå og hadde bilde av reinsdyret og snømannen Olaf. «Vi tenkte det var kjekt med en litt tynnere jakke nå som det blir varmere i været» sa Tante. Så fikk vi på de nye selene, bleieholderne ble strammet og vi ble fulgt ut i bilen.

Det var Tante som kjørte oss til barnehagen.
Jeg gledet meg veldig. Celine suttet på smokken sin, «søte Celine» sa jeg, hun smilte til svar.
Endelig parkerte vi ved barnehagen og ble møtt av den samme damen som sist. «Hei, Bjørn! Så fint at du begynner i samme barnehagen som Celine da! Bare gå inn dere, Beate venter på deg»
Så Beate var altså på jobb i dag, jeg hadde lurt om det var hun som skulle ha fast ansvar for meg nå som jeg skulle i barnehagen hver dag. Hun og Fredrik sto og kysset da Celine og jeg kom inn. De slapp hverandre raskt og ga oss hver vår klem. De tok av selene våre, så fikk vi ta av oss jakker og sko før vi småløp inn på det ene lekerommet. Vi bygde pute-slott og lekte med Lego hele formiddagen. Vi ble matet med grøt og melk til lunch, jeg hadde fått min egen stol ved siden av Celine sin. Det sto Bjørn på stolryggen. Beate skiftet bleien min før vi skulle ut. På med sko, jakke og sele. Vi husket, skled og lekte sisten. Plutselig var Tante kommet for å hente oss og vi måtte hjem. Beate og Fredrik fortalte Tante om hvordan dagen hadde vært. «De har oppført seg bra begge to, så spanskrøret har fått henge i fred på veggen» sa Fredrik. Barnehagen var helt klar på at dårlig oppførsel fikk konsekvenser. Alle de voksne, til og med de 18 år gamle assistentene som egentlig var yngre enn oss, hadde lov til å straffe oss hvis vi sa eller gjorde noe dumt. Uansett om det var lite dumt eller veldig dumt, så skulle vi få 10 rapp på rumpa eller rett under bleiekanten. «Det svir skikkelig, jeg har fått det noen ganger før» sa Celine til meg.

Tante satte oss inn i bilen, festet selene og kjørte hjem. Det luktet veldig godt på kjøkkenet. Mammi holdt på å steke pizza. Celine og jeg fikk selvfølgelig oppvarmede middagsglass, vi fikk saft på flaskene våre og sviskemos etterpå. Sviske satte fart på magene våre, kostholdet som Mammi og Tante mente var best for Celine og meg kunne kanskje virke kjedelig, men det smakte godt. Grøt, velling, barnemat på glass, sviske, melk, vann og saft. Av og til fikk vi det samme som de voksne, men da ble det alltid most godt i blender eller med stavmikser sammen med en slags olje.

Etter middagen ble vi stelt, vi fikk tørre bleier, pysjen kom på og tenner ble pusset. Vi fikk lov til å se Barne Tv mens Mammi og Tante spiste pizza.

Mammi ryddet bort etter middagen og Tante la oss. Etter høytlesning fikk vi på votter og smokkene ble festet med reimer. Celine sovnet i armene mine.
----------------------------------------------------------------------
Som vanlig våknet vi med bæsj i bleiene begge to. Tante slapp oss ut av sengen, vi spiste grøten vår, ble stelt og fikk på tykke bleier. Vi ble kledd på, fikk tennene pusset og ble kjørt i barnehagen.

Tiden i barnehagen gikk som vanlig fort. Både Celine og jeg hadde bæsjet, så vi fikk tørre bleier før vi måtte på med selene og leke ute. Plutselig var Tante der igjen.
«De har oppført seg pent i dag også» sa Beate til Tante. Vi kom hjem, fikk middag, ble badet, fikk på nattbleie og pysj, og fikk tennene pusset før Barne Tv.
Jeg likte rutinene i mitt nye liv.
Celine krabbet på plass i armene mine før sengen ble låst.

---------------------------------------------------------
«I dag er det fredag! Siste dagen i barnehagen før helgen» sa Mammi da hun vekte oss.
Morgen-rutinen var som vanlig. Frokost i bæsjebleie, vask, stell og tørr bleie. På med klær og bli kjørt til barnehagen.
«Oppfør dere pent da!» sa Tante da hun lukket porten og vi gikk inn i barnehagen. «Ja mamma» sa Celine.

Vi småløp inn på lekerommet, jeg fant noen biler og Celine stablet klosser. Hun fikk til å lage et høyt tårn av klossene før det ramlet ned. «Ååå, dumme klosser» sa Celine, «Jeg kan hjelpe deg, så lager vi et nytt tårn» sa jeg. Tårnet ble kjempehøyt synes vi. Plutselig kom Tine inn og bare veltet tårnet. Tine var litt større en oss, hun var så stor at hun brukte pull-ups i stedet for teipe-bleier. «Tine! Din dumming!» ropte Celine, de begynte å krangle og en av de voksne kom bort til oss. «Celine kalte meg for dumming» sa Tine. «Du sa at jeg var dust» svarte Celine. «Jeg hørte alt sammen» sa den voksne som jeg ikke hadde lært navnet til enda. «Jeg skal prate med assistentene deres, det blir nok ris på rumpa nå»
Den voksne tok med seg Tine inn på et annet rom og hjalp henne i gang med å leke der.
Plutselig kom Fredrik, han som hadde ansvar for Celine bort til oss og sa «Jeg hørte det har vært en episode, bli med meg nå så tar vi straffen med det samme» han tok Celine i armen og begynte å dra henne med seg. «Kan jeg ha med Bjørn?» spurte hun. Fredrik tenkte seg om litt og nikket. «Det går greit, du kan trenge litt trøst etterpå» sa han. Jeg ble med dem inn bak en dør som var merket «Disiplin»
Fredrik løsnet bukseselene til Celine og buksen hennes ble dratt ned til knærne, så måtte hun knele og legge seg over en liten benk, Fredrik festet et belte over ryggen hennes og tok ned spanskrøret. «Celine, du vet at vi ikke skal si stygge ting til hverandre. Du kalte Tine for en dumming, sånn er ikke lov å si. Det er derfor du er her nå. Bjørn, du kan holde Celine i hendene» Fredrik kneppet opp bodyen hennes og dro ned bleien. Celine gråt og klemte hendene mine hardt, Fredrik ga henne 10 rapp med spanskrøret, det var tydelig at han hadde gjort det før. Dan han var ferdig, hadde Celine fått røde striper på begge rumpeballene. Hun fikk bleien dratt opp igjen, ble løsnet fra benken og kledd på. Jeg ga henne en lang klem og tørket tårene hennes.

Da vi kom ut av rommet, sto assistenten til Tine der med et fast grep om armen hennes. Nå var det hennes tur. Jeg synes det var urettferdig at Celine hadde fått ris, «det der har du godt av!» sa jeg til Tine. Det skulle jeg ikke ha sagt, for Fredrik huket tak i meg og sa «Vi er visst ikke helt ferdig her inne» sa han og dro meg inn i rommet. Jeg fikk samme behandling som Celine. Det sved ordentlig, heldigvis var Celine der og trøstet meg. Endelig var det Tine sin tur, vi hørte hun gråt og hulket bak den stengte døren.

«Sånn, nå kan dere gå tilbake. Dere rekker å leke litt til før vi skal spise» sa Fredrik.
Vi gikk tilbake til lekerommet, vi satt på knærne og lekte. Det gjorde for vondt å sitte på rumpen.
Jeg kjente det sved på rompen da vi ble plassert i stolene våre og spent fast. Bordet ble løftet inntil og vi ble matet. Vi fikk vann på flaske og sviskemos etter grøten.
Vi fikk på oss tørre bleier og ble kledd opp for å leke ute. Det hadde regnet i hele dag, så vi fikk på oss regndresser. Alle vi bleiebarna hadde like regndresser, blå til guttene og røde til jentene. På ryggen sto det Bleiegutt eller Bleiejente. Ikke at det var nødvendig, for bleirumpene våre var godt synlige.
Regndressene hadde selvfølgelig låsbare glidelåser.

Da Tante kom for å hente oss, ble vi fulgt ut av både Beate og Fredrik. «Det har vært noen episoder i dag» sa Beate til Tante. «De har begge fått 10 med røret» fortsatte Fredrik. De fortalte om hva som hadde skjedd og oppfordret Tante til å gi oss en omgang ris før leggetid også, så vi skulle bli påmint at i hadde oppført oss dårlig. «De får en runde i kveld, men hos oss bruker vi å gi dem ris om morgenen. Da husker de det hele dagen» sa Tante.

Vi pratet ikke så mye under bilturen hjem. Tante parkerte og tok oss ut av bilen, vi ble fulgt inn og måtte stå i skammekroken mens Tante fortalte Mammi hva som hadde skjedd i barnehagen.
«Nå har vi voksne blitt enige, dere blir i skammekroken til det er middag. Så blir det kveldsstell, men før dere får på nattbleie og pysj så blir det en omgang ris. Det blir tidlig i seng og ikke noe Barne Tv»
Vi nikket begge to. Jeg tenkte at heldigvis får vi samme behandlingen begge to.

Tante hentet oss fra skammekroken og satte oss i stolene. Armene våre ble festet med reimer og vi ble matet. Vi ble ført inn på badet, fikk av oss klær og bleie og ble vasket. Tante la Celine over fanget og ga henne 10 klask på hver rumpeball, jeg fikk det samme av Mammi. Vi fikk på oss tykke bleier og pysjene ble låst. Vi ble lagt i sengen og fikk på vottene. Selv om vi hadde fått straff, ble det både natta flaske og høytlesning. Vi fikk smokkene festet med reimer og sengekanten ble trukket opp og låst. Heldigvis slapp vi å sove i seler, så Celine la seg i armene mine. Hun begynte å gråte. Jeg holdt rundt henne mens hun gråt seg i søvn.

Fortsättning:

Del 1 (4 maj 2022)
Del 2 (30 apr 2022)
Del 3 (30 apr 2022)
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5451  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024