Logga inBli medlem
Eskil og Anders

Del 7

De hadde ingen vei utenom. De måtte opp i leiligheten for de kunne jo ikke rømme heller. Eskil ba inni seg om at det var Rajal som var kommet hjem. Han var den kuleste når det gjalt slike ting. I tillegg var han bi, men det var strengt hemmelig for resten av familien.

Trappene opp var lange og tunge. De var tause begge to. De ble stående utenfor leiligheten i et minutt før Eskil satt nøkkelen i låsen og vridde rundt.
Det luktet fortsatt litt bæsj, men også lukten av hvitløk og indiske krydder. Rajal var tydeligvis kommet hjem. Faen.

De tok stille av seg yttertøyet som om at hvis de var stille så ville alt forsvinne. Men de hadde ikke fått av seg skoene før hodet til Rajal dukket opp i døren inn til stuen.

«Hei dere. Jeg driver bare å lager litt mat. Kom inn på kjøkkenet. Det er sikkert nok til dere også» Han smilte det fine brede smilet sitt.

Eskil nikket og sendte Anders på badet med beskjed om å rydde opp. Anders samlet sammen alt utstyret og tok det med seg på rommet. Men det var for sent. Rajal hadde vært på badet og satt på plass sine ting.

Eskil gikk med nølende skritt mot kjøkkenet mens han hørte Rajal styrte på. Det var ikke uvanlig at han disket opp med middager sent på kvelden eller nesten nattestid. Han hadde en deltidsjobb som gjorde at han snudde døgnet til tider, samt at han var rett og slett en slik fyr som hvis han hadde lyst på mat så laget han mat. Uansett tid på døgnet.
Eskil stilte seg forsiktig i døråpningen. Rajal snudde seg og smilte.

«Hvem er han?»

«En kompis bare. Vi har vært på byn og så ble jeg dårlig. Han fulgte meg bare hjem igjen»

«Ok. Bare ikke sett han før»

«Nei det er en i klassen. Vi har hengt litt nå i denne uken. Sliter med det samme faget»

«Ok. Kult. Vil dere ha mat?»

Eskil kjente han fortsatt var litt kvalm, men det pleide jo å hjelpe med litt mat. Med ett stod Anders der ved siden av han.

«Ja det hadde vært godt det» svarte Anders og steg inn på kjøkkenet og tok Rajal i hånden og presenterte seg.

De satt seg ned ved kjøkkenbordet og Rajal serverte en deilig hjemmelaget Tikka Masala. Eskil merket at det hjalp på formen. Mens de spiste snakket de om hva de hadde gjort siden sist og Eskil måtte for det meste lyve. Det var ikke mye han hadde gjort som tålte dagens lys. Anders løy med og Eskil var lettet. Rajal hadde vært hjemme hos foreldrene men hadde dratt en dag før. Han orket ikke mer mas om å slå seg til ro og stifte familie. Moren var ekstremt masete på sin eneste sønn og at hun snart ville bli bestemor. Ja faren var ikke noe bedre. Nå måtte han slutte å leke og tulle med livet og finne roen som han sa.

Etter maten tok Anders oppgaven med å vaske opp mens Eskil og Rajal gikk inn i stuen. Først da kom Eskil på at han gikk i bleie. Det hadde han helt glemt ut når de hadde spist. Var han blitt så vant med det etter denne uken?

De satt seg i sofaen. Klokken var blitt halv to på natten og Eskil kjente han var trøtt men Rajal var våken som vanlig og pratet som en foss. Men så stoppet han opp og kikket på Eskil før han bøyde seg litt mot han og hvisket for at ikke Anders skulle høre det.

«Jeg så greiene dine på badet. Det er helt cool for meg altså. Ikke stress med det»

Eskil svelget. Det var jo ikke vits i å spille og late som om han ikke visste hva Rajal pratet om

«Eh… ok.. Er bare en greie jeg har når jeg er alene»

«Slapp av. Jeg har egentlig visst det lenge. En gang så glemte du en brukt bleie på rommet ditt. Jeg skulle bare låne en mobillader av deg og da så jeg bleien ligge i en krok»
Eskil husket det. Han hadde lagt seg en kveld med bleie på og tatt den av når han våknet. Siden det var så mye folk i leiligheten hadde han ikke fått smuglet den ut.

«Jeg synes bare det er litt spennende. Har du bleie på nå?»
Eskil ristet på hodet. Han ville ikke snakke om dette, men Rajal var så naturlig og virket så avslappet på det at han til slutt innrømmet at han hadde på en bleie ja.
Rajal nikket bare.

«Han andre da. Har han også bleie på?»
Nei. Her trengte ikke Eskil lyve fordi Anders hadde jo ikke bleie på nå.

«Ok. Men vet han om det?»
Eskil tenkte det var like greit å bare kjøre på nå som Rajal likevel visste.

«Ja. Han vet om det. Vi har brukt litt bleier denne uken begge to»

«Kult. Jeg fikk litt sånne gay-vibber av han. Er han homo?»
Anders var jo ute av skapet så det ville jo ikke skade å si det, så Eskil fortalte at ja, Anders var homo.
Rajal bare nikket til det. Så satt han lenge stille før han snudde seg mot Eskil igjen.

«Kan jeg få prøve en bleie?» Han smilte det bedårende smilet som man ikke kan si nei til.
Akkurat i det kom Anders inn i stuen.

«Hva er det dere hvisker om da?»

«Eh. Ingenting» Eskil fikk panikk.

«Jo. Jeg spurte Eskil om jeg kunne få prøve en bleie» svarte Rajal om snudde smilet mot Anders.

«Det er jo klart du kan! Kom så skal jeg finne til deg»
Rajal reiste seg straks og fulgte etter Anders inn på rommet til Eskil.

Eskil ble sittende litt forfjamset igjen. Hva skjedde nå? Han hørte guttene tulle og le på rommet og reiste seg for å se hva de holdt på med. Der inne stod de å kikket på ulike bleier og Anders forklarte litt om de enkelte og hvordan de skulle settes på. Så fikk Rajal med seg en Tena Maxi på badet.

Da de var alene igjen på rommet kysset Anders Eskil på munnen og sa at det går fint. Rajal er kul og at han var rimelig trygg på at han ikke kom til å fortelle noe videre. Dessuten så prøvde han jo bleie selv nå.

Døren til badet åpnet seg og Rajal stakk hodet ut.
«Eh.. kan en av dere hjelpe meg litt. Tror jeg har gjort noe galt»

Anders reiste seg og gikk mot badet, men da tok Eskil han i armen og så strengt på han.
«Slapp av. Jeg skal bare hjelpe han. Ikke noe mer. Lover»

«Han spurte om du var homo. Han er bi. Han vet ikke at jeg er homo. Han vil prøve seg. Trust me»

«Da går vi i lag da» svarte Anders og tok med seg Eskil.

Inne på badet stod Rajal uten klær og en bleie som var satt på feil vei. Anders og Eskil begynte å le. Så gikk Anders tilbake til rommet for å hente en ny, mens Eksil tok av Rajal bleien. Så stod Rajal der naken. Eskil hadde aldri sett Rajal naken før. Han var ikke super trent, men heller ikke tykk. Bare normal liksom. Pikken var større enn Eskil hadde trodd og den var omkranset av masse svarte kjønnshår. Resten av beina, brystet og kroppen for øvrig var også dekket av et stort teppe av hår. Mye hår. Eskil var fasinert over at det gikk an å ha så mye hår.
Anders kom inn og befalte Rajal ned på gulvet før han med sine vante bevegelser fikk på bleien slik at den satt perfekt. Anders reiste seg og beundret verket. På gulvet lå nå en teddybjørn i bleie. Han måtte smile. Rajal reiste seg opp og stod foran guttene.

«Nå skal du bruke den bleien til i morgen etter frokost. Så skal jeg skifte på deg og du skal bruke bleie ut dagen i morgen også. Ok?» Anders så spørrende på Rajal.

«Eh.. Hvorfor det? Jeg kan jo bare ta den av?

«Nei. Det får du ikke lov til. Nå bestemmer jeg. Jeg er tydeligvis den eneste voksne her og noen må ta ansvar. Du gjør som jeg sier. Er det greit?»

Rajal nølte.
«Men i morgen kommer jo de andre gutta hjem igjen. Vi kan jo ikke ha bleie på da? Er du ikke enig Eskil»

Eskil stod taus i bakgrunnen. Han hadde jo tenkt det sammen men Anders ville jo at de skulle bruke bleie så da ble det vel slik.

«Eskil gjør som jeg sier han. Og det skal du også. Jeg lover at det kommer til å gå fint»

«Vi får se» Rajal hørtes ikke helt overbevist ut.

«Nå synes jeg dere skal gå å legge dere. Sengen til Eskil er stor nok til sånne små gutter som dere så i natt skal dere sove i samme seng. Så skal Pappa sove i sengen til Rajal. Sengen til Eskil har tisselaken på slik at det ikke er krise om det skjer en ulykke. Så kom igjen. Begge to. I seng med dere".

Eskil var glad for at han kunne få legge seg. Han var dødstrøtt og sliten. Men han ville jo helst våkne opp sammen med Anders da, ikke Rajal. Men det gikk vel uansett ikke at Anders og Eskil som sammen og hadde sex siden Rajal var kommet hjem.

De to småguttene krøp oppi sengen. Rajal kun med bleie på, og Eskil kledde av seg og tok på en pysjbukse. Bleien han hadde tatt på på utsestedet holdt nok til natten. Anders ønsket de god natt og så slukket han lyset.

«Eh… sorry altså. Jeg visst ikke at det skulle bli sånn. Anders er litt sjefete av og til» Eskil hadde behov for å forklare litt.

«Du det går fint. Joda det eskalerte jo fort fra å ville prøve en bleie til å plutselig bli dominert av en «pappa» hvisket Rajal tilbake.

«Liker du å ha på bleien?»

«Ja det er ganske komfy. Er vel mer skeptisk til å faktisk bruke den. Hvordan er det?»

«Det er egentlig ganske digg. Kjenne den bli varm og full. Du må prøve det»

«Ok. Kanskje i løpet av natten da. Må ikke nå. Men… Bæsjer du i bleien også?»

«Ja når jeg er 24/7 så gjør jeg det. Anbefaler at du prøver det også da, når du først har muligheten liksom. Og Anders er veldig flink på å stelle»

«Stelle? Hva mener du?»

«Nei altså ta av bleien, vaske deg og sette på ny bleie. Han bryr seg liksom ikke om det er bæsj eller tiss. Han bare gjør det. Er liksom blitt naturlig det nå for meg»

«Oi. Har dere holdt på lenge liksom?»

«Nei bare denne uken»

«Hvordan møttes dere da liksom. At dere begge liksom er into bleier liksom?»

«Lang historie. Jeg er trøtt. Vi kan ta det i morgen» Eskil strakk seg og gjespet. Han var skikkelig trøtt.

«Ok. Bare et siste spørsmål ok? Er dere kjærester?»

Eskil lurte på om han skulle svare på det. Det ville jo gjøre det enklere å si det som det var, men det var jo også mye som måtte holdes hemmelig.

«Ja vi er det» kom det til slutt.
«Kult»
«Men ikke si det til noen. Jeg vil ikke at noen skal vite det. Ok? Jeg vil styre det selv. Til og med familien vet det ikke, så du må love å holde kjeft»
«Jaja. Slapp av. Du vet jeg er i samme båt. Har fått litt vibber av deg også, men fikk helt tydelige vibber av Anders, så da la jeg bare sammen 2+2» Rajal lo.
«Kan vi sove nå?» Eskil var trøtt og lei
«Jada. God natt Eskil. Sov godt og drøm søtt»
«God natt Rajal»

Selv om det var litt rart å sove vedsiden av denne pakistanske kosebamsen så sovnet Eskil fort. Dagens mange inntrykk og alkoholen gjorde at han fort falt i dyp søvn. Han sov godt da Anders var inne å sjekket til «guttene» sine og fikk da ikke med seg Rajal’s forsiktige bønn om å få slippe bleie dagen etterpå. Men Anders var tydelig og klar på at det ikke gikk.
Eskil våknet mens det fortsatt var mørkt ute og måtte tisse. Han lot det gå i bleien som de siste nettene før og nøt følelsen av varmen som spredte seg i fronten, og som etter hvert også spredte seg ned og bak. Så sovnet han igjen.

Han ante ikke hva klokken var når han våknet men det var lyst ute. Denne natten hadde de husket å ta ned perisennen, men lyset sivet inn på sidene. Han strakk seg og laget en koselyd når han kjente den varme og relativt tunge bleien som fortsatt satt godt på. Han hadde nok sovet relativt rolig gjennom natten. Han måtte tisse igjen og lot det stå til. Nå trengte han ikke konsentrere seg engang. Han bare lot det stå til og tømte en meget full blære. Så mye kom det, og så fort kom det, at han kjente pysjbuksen ble våt på siden. Jaja. Det var jo ikke hans problem.

«Er du våken Eskil?»
Han snudde hodet og så rett i øynene til Rajal.

«Jeg har tisset på meg» Rajal så både stolt og skremt ut på samme tid.
«Så bra»
«Men jeg tror ikke bleien virker fordi det rant ut med magen liksom».
«Åh. Høres rart ut». Så tenkte Eskil seg om. «Eh.. hadde du stiv pikk?»
Rajal nikket og Eskil lo.
«Ja du må passe på at den helst ligger nedover og ikke stiv opp på magen. Da skjer det fort en ulykke»
«Det er vått her»
«Ja det er det her også. Null stress det. Vått her også. Litt for full bleie rett og slett»

Anders må ha hørt stemmene for han åpnet plutselig døren og sto i døråpningen.
«Har dere sovet god guttene mine?»

Begge bekreftet at de hadde sovet godt, før Eskil fortalte at de hadde begge hatt lekkasje i natten og at det var vått i sengen. Anders ristet på hodet og befalte guttene opp. Rajal var jo fortsatt bare i bleie men der han hadde ligget var det en stor flekk på lakenet.

Eskil hadde jo pysjbukse på og den var våt i hele underlivet. Anders befalte den av før han sendte begge guttene inn på badet. De stod der begge to i kun bleie når Anders kom inn med sengetøyet som måtte vaskes. De var så skjønne der de stod, men Anders kommanderte de begge ned på gulvet. Så skiftet han først på Rajal. Den var jo våt, men det var i utgangspunktet plass til mer, men likevel fikk han på ny ren bleie. Han løftet beina opp slik at Anders fikk ut den gamle bleien og enkelt fikk den nye på plass under baken. Pikken til Rajal ble stiv mens Anders byttet bleien men Anders ignorerte det.

Etter Rajal var det Eskils tur. Hans bleie var tung og våt. Skikkelig godt brukt og luktet stramt av tiss etter mye øl-tiss. Pikken hans var allerede stiv i det bleien kom av. Anders ignorerte det også og fikk på en ny ren bleie. Han reiste seg og så ned på de to «babyene» sine og smilte. De lå der og smilte og kniste og var så søte. Så hentet han sparkedressen til Eskil og en pysj og t-skjorte til Rajal.

Klokken var bare ti på morgenen og de andre i kollektivet var ikke ventet hjem før tidlig kveld, så guttene hadde noen timer med lek og gøy foran seg. Anders varmet litt kakao til begge to som satt i sofaen og så på en disney-film. Så begynte han på frokosten. Det ble eggerøre og resten av alt det gode pålegget han og Eskil hadde kost seg med denne uken. Mens han holdt på oppdaget han merker etter Eskils rumpe på kjøkkenbenken og fant en klut og tørket det bort. Han måtte småle med tanke på den kvelden de hadde hatt sex på kjøkkenbenken.
Han fant to skiver til hver og serverte med streng formaning om å spise fint. Så gikk han på kjøkkenet for å finne til seg selv og rydde opp. Når han kom ut igjen hadde guttene spist opp men det så ut som en grisesti rundt de. Det lå eggerøre på gulvet, smuler på hele bordet og ansiktene var fulle av matrester. Eskil hadde sølt kakao nedover sparkedressen.
Anders kjeftet på dem og sa at de kunne jo prøve å spise som store gutter. Neste gang måtte han kanskje mate dem. Eskil og Rajal kniste. De levde seg skikkelig inn i rollene som to rampete gutter.

Etter at Anders hadde ryddet etter griseguttene dumpet han ned i sofaen sammen med de. Eskil krøp snart oppi fanget og la seg tett inntil og holdt rundt Anders. Anders elsket det og kjente en enorm varme og kjærlighet for denne gutten som lå der i armene hans.

Rajal kikket sjalu bort på de, og Anders spurte Eskil om det var greit om også Rajal kunne få ligge i den andre armkroken. Eskil nikket forsiktig og Rajal var ikke vond å be. Straks etter lå Anders med en gutt i hver armkrok. Han ga Eskil et kyss på hodet som å forsikre han om at det var Eskil som var guttengutten hans. Eskil likte det og kjente en deilg varme strømme gjennom kroppen. Han elsket virkelig denne fine sterke gutten. At det gikk an å få så sterke følelser så raskt for noen var utenfor hans fatteevne.
Filmen nærmet seg slutten når Rajal begynte å bli urolig. Han vred på seg, tok seg til ansiktet, strakk seg, og laget sukkelyder.

«Hvis du må på do så må du bruke bleien» hvisket Anders inn i øret hans.
Rajal stivnet og så rett opp på Anders med et spørrende blikk, men Anders bare nikket og så han rett inn i øynene.
Rajal roet seg ned litt, men det tok ikke lang tid før han begynte å vri på seg igjen.
«Slapp av. Ikke stress og ikke stå imot. Bare la det komme det som kommer» sa Anders og Eskil sa seg enig.
«Kan jeg ikke bare få slippe da. Bare få gå på do» Rajal forsøkte å reise seg halvveis opp, men Anders dro han ned og holdt han fast.
«Nei lille venn. Nå skal du se ferdig filmen her med oss. Pappa skifter på deg etterpå hvis det er behov»

Eskil kjente selv at dagen derpå magen begynte å virke, og at det presset litt bak. Han hadde tisset litt i bleien, men den var langt fra full.
Rajal var urolig og jobbet med å holde inne det som ville ut. Anders prøvde flere ganger å få han til å slappe av og ikke stresse.
Til slutt klarte ikke Eskil mer og lot alt gå i bleien. Det braket og spraket etter som det var relativt løst det som kom ut. Og det fant veien både opp og nedover i bleien. Eskil strakk seg når han var ferdig og kjente hvordan bleien var blitt varm både fremme og bak. Og lukte begynte å sive ut. Det var tydelig en dagen derpå bleie. Rajal kommenterte lukte og laget lyder som viste at han ikke satt stor pris på det. Anders forklarte at han ikke kom til å skifte før begge guttene måtte skiftes på. Rajal stønnet og vred litt på seg.

Filmen ble slutt og lukten var nå ganske intens i rommet. Anders fant en ny film og satt den på. Så reiste han seg og gikk ut på kjøkkenet og fant litt brus til alle sammen. Når han kom inn igjen stod Rajal på gulvet.
«Hvor skal du?»
«Eh.. ingen steder»
«Han klarte ikke bæsje på seg liggende så han reiste seg og nå har han bæsjet» sladret Eskil
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5414  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024