Logga inBli medlem
Eskil og Anders

Del 6

Eskil elsket sparkedressen han hadde fått låne. Med den på følte han seg så liten men samtidig så trygg. Den var god og varm og samtidig hadde han god fleksibilitet. Eskil tok opp telefonen og begynte å surfe etter å kjøpe en til. Anders burde jo få en han også, og så var det jo uansett greit å ha en ekstra dersom den andre måtte til vask. Han fant en på nett og der var det også mye annet fint. I samme handlekurv havnet en stor smikke, en tåteflaske, to bodyer, og to smokker. Han sendte bestillingen og ville holde det hemmelig for Anders.

Forsiktig strøk han Anders over håret og vekket han forsiktig. De ble enige om at det var på tide med sengen siden de skulle på skolen dagen etterpå også. Anders sjekket bleien til Eskil og det var ikke behov for å skifte den før natten. Selv valgte han å legge seg uten bleie. Faktisk la han seg naken fordi rumpen trengte litt luft som han sa.

De krøp inntil hverandre og Anders var storeskje. Eskil kunne kjenne at Anders hadde stiv pikk som presset mot bleiebaken hans, men begge to sovnet før det skjedde noe mer.

Torsdag morgen våknet Eskil av at lyset strømmet inn vinduet. Igjen hadde de glemt å trekke for. Det hadde de også gjort kvelden før når han hadde grisepult Anders. Jaja. Hun gamle damen over gaten hadde sett det meste nå tenkte Eskil mens han strakk seg i dressen sin. Anders sov tungt ved siden av og han hadde sparket dynen av og lå naken på sengen. Eskil så på pikken hans som hang slapt til høyre mot låret.

Han lente seg over og tok den i munnen. Anders vred litt på seg og stønnet litt lavt. Eskil begynte å suge den forsiktig og den vokste fort i munnen hans. Anders lagde koselyder og Eskil antok at han var våken. Han tok høyre hånd rundt skaftet og bevegde den i takt med munnen som arbeidet seg fortere opp og ned.
Så kjente han en hånd på hodet som holdt han fast i bevegelsen. Og like etter kjente han en varm stråle i munnen. Kom han allerede tenkte Eskil, men dette var annerledes og det kom mer enn han klarte å svelge unna. Så forstod han at Anders tisset i munnen hans. Han åpnet munnen for å la tisset renne ut og det fosset nedover skaftet, ballene og ned på lakenet som heldigvis hadde tisselaken under.

«Ikke stopp» stønnet Anders og presset hodet til Eskil ned igjen med hånden. Eskil svelget og harket og spyttet ut pisset som aldri så ut til å slutte å fosse utav pikken hans. Og hver gang Eskil forsøkte å komme utav det presset Anders hodet hans ned igjen.

Til slutt stoppet han å tisse og pikken var blitt semistiv igjen. Eskil fortsatte å suge og elsket den salte stramme smaken av tiss. Pikken ble fort stiv igjen og nå tok det ikke lang tid før Anders rykket til og stønnet høyt. Samtidig skjøt han en stor ladning rett i ganen til Eksil som begynte å hoste og brekke seg, men han klart å få svelget unna.

Eskil krøp opp og omfavnet Anders og de lå slik tett en stund før de fant ut at det var på tide å stå opp. Bleien til Eskil var blitt fylt godt opp i løpet av natten, men den holdt til etter frokost.
Torsdagen og fredagen forløp ganske likt. Anders styrte Eksil som nå gikk i bleie 24/7 og som måtte gjøre alt i bleie. På torsdagen hentet de bleiepakken som Eskil hadde bestilt på apoteket, de studerte med Randi på dagtid og på kvelden slappet de av og hadde sex.

Lørdagen slappet de av og var stort sett inne i leiligheten. Eskil prøvde å rydde litt slik at det ikke ble så mye å rydde søndag formiddag før de andre i kollektivet kom hjem. Anders så litt på TV og koste seg i en stor og god bleie. Han hadde satt seg som mål og sjekke hvor mye han kunne fylle den opp med før den lakk. Når den begynte å lekke skulle han ta på en ny utenpå og slik skulle han holde på helt de skulle gå. De hadde bestemt seg for å dra ut med Randi og venninnen. Eller Anders hadde bestemt at de skulle det og Eskil skulle selvfølgelig ha på bleie.

På ettermiddagen satt Anders med to tykke bleier på seg. Den første hadde begynt å lekke allerede i to tiden. Nå var klokken blitt seks og han hadde allerede drukket to øl. Ikke bare var bleiene fulle av tiss, men han hadde bæsjet på seg for en god stund siden også. Lukten i leiligheten begynte å bli ganske heftig. Men Eskil fikk ikke skifte på Anders. Ikke enda. Når klokken nærmet seg syv gikk Eskil i dusjen. Anders fant frem en stor og god bleie som ville romme mye, samt en diskret body og andre festklær. Nå var også den andre bleien så full at den var begynt å lekke litt på siden. Så da Eskil var ferdig i dusjen måtte han hjelpe Anders med å ta de av. De veide tungt og det var ikke rent lite han hadde bæsjet i de heller. Mens Anders stod i dusjen pakket Eskil sammen de bukte bleiene og gjorde de klar til å tas med i søpla på vei ut.

I leiligheten til Randi var det to venninner som også var kommet før Eskil og Anders. De hilste og fant seg en plass i sofaen ved siden av hverandre. De drakk hver sin øl og det tok to minutter før hun ene spurte om de var kjærester. Igjen nektet Anders og fikk støtte fra Eskil. Men Randi kastet seg på og de tre jentene presse på. Randi syntes Anders var så forandret den siste uken. Så fjern og alltid opptatt. De pleide jo alltid å henge i lag, og hun hadde jo sett blikkene til de to guttene. Men guttene stod på sitt og nektet. Eskil sa at han ikke var homo og at han likte jenter. Det bare fnøs de tre jentene av. Nei de visste bedre sa de bare.

En øl ble til to, tre og fire. Anders reiste seg for å gå på do, mens Eskil bare satt. Det var jo fordelen med bleie da. Han hadde allerede tisset litt i den mens han satt i sofaen. Han kjente han måtte tisse mer og gikk ut på kjøkkenet for å hente en øl til. Mens han står der så lar han det bare strømme på. Bleien var stor og han visste den ville holde mye. Ulempen var at den ville bli en stor bul etter hvert som den fyltes opp.

Eskil kjente at han begynte å bli full da de bestemte seg for å dra på byen. Han støttet seg på en av e andre jentene på vei ned den bratte trappen, mens de andre fulgte etter. Han hadde helt glemt bleien som nå faktisk stod godt ut som en bul i buksen.

De bestemte seg for å dra på en av studentplassene i byen, og siden det var vinterferie var det lite folk på de stedene. De fant seg en stille krok og kjøpte mer å drikke og ble sittende å prate. Anders hadde en stor vinterjakke på seg hvor de hadde fått plass til en reservebleie dersom Eskil trengte den. Nå signaliserte Eskil til Anders at det kanskje snart var på tide. Som avtalt stakk Eskil først for å gå på do. Et minutt etterpå skulle Anders følge etter. Jentene fniste da også Anders reiste seg.

Eskil var gått inn på HC toalettet og låst døren. Der ventet han på Anders tre kjappe bank på døren før han raskt låste opp. Noen hadde spydd litt utenfor doen og det fløt med tiss rundt skåla. Ikke veldig sjarmerende. Men Anders kneppet opp buksen og dro den ned med en bestemt bevegelse før han kneppet opp bodyen og løsnet bleien. Så fisket han opp den nye fra lommen og fikk den sånn passe på Eskil. Det var vanskeligere å få den fint på når Eskil stod. Men dette var ikke stedet for å legge seg ned på gulvet. Den brukte bleien kastet de i bosset.
Anders gikk først ut og i det han åpnet døren hørte han hyling og latter fra jentene som hadde skjønt at noe var på gang og fulgt etter Anders. Nå stod de utenfor og ventet.

«Jeg visste det! Jeg visste det! Ropte Randi ut. «åpne døren helt» befalte hun og Anders skjønte at slaget var tapt. De kom til å stå utenfor helt til Eskil kom ut uansett. Så derfor åpnet han døren slik at de kunne se Eskil også på innsiden.

«Det var en kjapp kjappis» lo Randi og dultet borti Anders som ba henne klappe igjen. Men hun lo det bare bort.

Anders skjønte at slaget var tapt. De kom ikke til å gi seg. Så derfor dro han med seg Randi bort til en krok.

«ok. Du har rett. Vi ligger sammen. Vi er ikke kjærester, vi bare ligger sammen. Ok. Men hør nøye etter nå. Eskil er skjult. Han skal være skjult så lenge han vil være skjult. Ok? Skjønner du? Du skal ikke si et ord til NOEN. Fatter du det? Det er hans greie og han skal selv ha kontrollen. Nå er det viktig at du sier til meg at du skjønner det»

Han så Randi hardt inn i øynene. Hun nikket

«Si det»

«Ja. Ok. Jeg skjønner»

«Fint. Og så sier du til hyenene dine at de også skal holde kjeft. Dersom dette kommer ut så vet jeg og Eksil at det kommer fra en av dere tre. Da er du og jeg ferdige. Forstår du det? Ferdige. Da vil jeg aldri se deg igjen» underleppen til Anders skalv. Han var livredd for å miste gutten sin og for å ha satt han i en vanskelig situasjon.

Randi nikket. Hun forstod. Anders slapp taket han hadde i armen og Randi gikk bort til de to andre jentene og tok de med seg inn der de hadde sittet. Anders snudde seg for å snakke med Eskil men han var borte. Anders løp inn til jentene med Eskil var ikke der. Jakken hans var også borte, men de hadde ikke fått med seg at han var gått.

Anders styrtet ut og ut på gaten, men Eskil var ikke å se. Anders begynte å løpe i retning leiligheten, og litt foran han så han en skikkelse han dro kjensel på. Han økte tempo og tok Eskil igjen.

Han fikk stoppet Eskil og så da at det rant store tårer nedover kinnene. Eskil var helt oppløst og ristet når Anders la armene rundt han.
Anders beroliget han med at han hadde snakket med Randi og hun hadde forstått at hun skulle holde kjeft. Han var sikker på at Randi skulle klare å be de to andre også holde kjeft. Han hadde truet med at han ville dumpe henne som venn dersom det kom noe ut. Så tørket han tårene til Eskil og tok hånden hans. Så gikk de hånd i hånd mot leiligheten.

De svingte inn gaten der leiligheten lå og plutselig stoppet Anders.
«Det er lys i leiligheten»
«Vi glemte vel bare å slukke det» sa Eskil. Han var helt ferdig og orket ikke tenker på det.

«Nei. Jeg er 100% sikker på at jeg slukket det. Jeg gikk faktisk en ekstra tur inn i stuen for å slukke det» sa Anders.
Da gikk det kaldt nedover ryggen til Eskil. Hadde en av de andre i kollektivet kommet hjem en dag før de pleide? De hadde ikke gjemt bleiene på badet og leiligheten stinket jo etter Anders eksperiment. Han ble akutt kvalm, bøyde seg frem og kastet opp. Anders strøk han på ryggen.
«Hva gjør vi nå?»
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5406  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024