Logga inBli medlem
Båtturen (Fiksjon)

Del 4: Siste dagen på øya

Vi hadde nok sovet tungt, for vi våknet akkurat sånn vi hadde lagt oss.
Jeg våknet av at Emilie koste på armen min og snuste meg i håret. Jeg vekket Celine på samme måten. Som vanlig kom den herlige morgen-bablingen hennes. Jeg kunne bare svare med lyder, siden jeg hadde sovet med straffe-selen til Emilie.
Mammi kom inn «Bjørn, se hva jeg fant da» sa hun og holdt opp den vanlige smokkholderen min. «Jeg fant rett etter at vi hadde sagt god natt, men ville ikke forstyrre siden du fikk låne Emilie sin.
Jeg satte meg opp og kjente bæsjen spre seg i bleien. Mammi luktet på alle bleierumpene og konstaterte at alle hadde bæsjet i løpet av natten. Jeg så Emilie fikk et lettet utrykk i ansiktet, skyllingen hun fikk i går fristet nok ikke til gjentagelse.

De voksne fortalte at vi kunne leke litt mere på lekeplassen etter frokost, men at vi skulle tilbake til båthavnen når det nærmet seg lunch. Vi satte oss til bords og spiste grøten vår, vi fikk sjokolademelk på flaske ved siden av. Det smakte mer sviske enn babygrøt av grøten vi fikk servert.
Vi ble stelt, fikk på tørre bleier, klær og gå-seler før vi fikk komme på land.
Sviskene i grøten virket fort, for jeg kjente jeg bæsjet da jeg satt i husken.

Så var tiden kommet for å dra tilbake.
Lene og Petter ville dra litt tidlig, så Emilie fikk luren sin i båten.
Vi sa ha det bra til Emilie, hun fikk klemmer av oss. «Gøy å leke med deg, håper vi sees igjen» sa Celine og jeg. «Sees snart» sa Felicia og ga venninnen et kyss på kinnet.

Vi ble fulgt ombord og ned i lekeburet. Tante luktet på rumpene våre, Felicia hadde også bæsjet. «Vi får skifte på dere senere, nå må vi komme oss av gårde» sa hun.
Når Onkel sa det var greit, fikk vi komme ut og opp. Felicia og jeg ble vasket og fikk nye bleier. «Jeg venter litt med deg, jenta mi. Til du har bæsjet» sa Tante til datteren sin. Vi fikk velling på flaske til lunch. Vi fikk også lov til å sitte litt på fanget til Onkel og styre båten sammen med han.

Det tok ikke lange tiden før Celine kjente behovet melde seg. Hun bæsjet mens hun satt på fanget til Mammi. Mammi ga niesen sin et kyss på pannen, tok henne ned og skiftet på henne.
«Det luktet sviske av bæsjen hennes» sa Mammi til Tante da de kom opp igjen. «Den pureen var effektiv, den må vi kjøpe flere ganger!»

Det var nesten mørkt, da Onkel var ferdig med å fortøye båten. Vi ble vasket, fikk på nattbleie og pysj. «Vi får vente med bading til i morgen» sa Mammi. Felicia var så trøtt at Onkel satte henne i vognen da vi gikk mot bilene. Vi ga Felicia mange ha det bra klemmer, før vi ble satt inn i bilen. Vi fikk på vottene våre, Mammi strammet selene våre og Tante ga oss hver vår flaske med velling.
«Vi holder dem hjemme morgen, de er sikkert slitne etter helgen» sa Tante til Mammi da vi begynte å kjøre. «God idé, vi kan kanskje ta en tur på Store Barn i morgen? Bjørn trenger en del klær. Både til barnehagen og når han skal pynte seg» sa Mammi.

Celine og jeg sovnet til det myke stemmesurret fra forsetene. Jeg tisset i bleien min og kjente det ble godt og varmt før jeg forsvant inn i drømmeland.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5385  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024