Logga inBli medlem
Ny hyttetur (Fiksjon)

Del 3: Jeg tar et viktig valg

Det var jeg som våknet først, som vanlig hadde vi fått votter og smokker festet i løpet av natten. Siden Celine hadde sovnet ved middagsbordet, hadde hun ikke fått håret børstet før hun sovnet. Hun hadde et herlig bustete hår der hun lå. Hun så ut som det søteste lykketrollet man kunne forestille seg. Jeg ble liggende å se på henne, snuste på håret hennes. Hun våknet og smilte bak smokken. Så begynte hun å bable i vei. Vi pratet om hvor gøy vi hadde hatt det i går. Vi hadde begynt å forstå hverandre bedre med smokk i munnen nå.

Tante kom inn til oss. «God morgen syvsovere, har dere ikke tenkt til å stå opp i dag eller?» sa hun. «Klokken er halv ti, vi voksne har allerede spist og grøten deres står klar.» Hun låste opp døren til sengen og vi krabbet ut. Celine først. Jeg snuste litt på bleiebaken hennes, det luktet bæsj.
Vi ble fulgt ut på kjøkkenet og satt opp i stolene våre, jeg kjente at jeg også hadde bæsjet da jeg satte meg. Selene ble festet og vi ble skjøvet inn til bordet. Der sto allerede grøten og flaskene våre og ventet på oss. Smokkene og vottene ble løsnet og vi fikk på smekker. «Værsågod spis, vi tar en kaffe på verandaen så lenge» sa Tante.

Vi var ferdige da de voksne kom inn. Mammi løsnet oss fra stolene, tok av smekkene og fulgte oss inn p stellebordet for morgenstell der vi fikk på oss tørre bleier og klær. «Vil dere leke litt ute mens Tante og jeg pakker?» spurte Mammi, vi nikket og sa ja. Ute i gangen fikk vi på oss regnbukse, vanlige jakker og selene våre. Vi ble festet til løpestrengen og Mammi gikk inn for å pakke sammen med Tante. En god stund senere ropte Tante oss inn. Hun tok av selene og regnbuksene våre. «Dere skal få nye bleier før vi skal ut å kjøre» sa hun. Ingen av oss hadde bæsjet, så bleieskiftet gikk fort. Vi fikk tykke bleier på oss. Celine fikk på en hvit body, sort strømpebukse, rosa selebukse og Hello Kitty jakken sin. Jeg fikk på meg den gule bodyen, grå strømpebukse, bamse-selebuksen og Bamse-jakken min. Så fikk vi på oss selene og bleieholdere. Mammi koplet oss sammen før vi gikk opp til bilen. Hun satte oss inn, festet selene og vottene våre før hun ga oss velling på flaske.

Tante tok en rask røyk, så kjørte vi av gårde.

«Jeg skulle ønske vi kunne bo sammen for alltid jeg» sa Celine da hun var ferdig med flasken sin. «Hva tenker du på jenta mi?» sa Tante. «Oss to, tante og Bjørn. Det er det jeg mener mamma» sa Celine.
«Har du lyst til det altså?” sa Mammi. «Ja, deg og meg og mamma og Bjørn for evig» sa Celine.
Jeg ble helt varm inni meg. Jeg visste jo godt hva jeg ville, men Mammi hadde ikke snakket om det med meg enda. Jeg hadde jo fått tilbud om å bli Mammi sin lille gutt for alltid, tenk så fint om Celine og Tante også kunne bo sammen med oss?
«Ja, dette hadde vel likt» sa Tante til Celine.
«Vil dere se film? Jeg har fortsatt Jungelboken i bilen» spurte Mammi oss. Det ville vi, Mammi svingte inn til siden av veien og stoppet. Hun startet filmen og satte på oss høretelefoner, så kjørte vi videre.
Celine og jeg så film, det så ut som om Mammi og Tante hadde det bra de også. De pratet, smilte og lo.

Plutselig var vi fremme ved bensinstasjonen jeg møtte Mammi, Tante og Celine for 2 dager siden. De voksne hjalp oss ut av bilen. Tante kjøpte pølse i brød inne på stasjonen, Mammi fant frem 2 smoothie-poser, Celine og jeg fikk hver vår. «Kom, vi setter oss på den benken der» sa Mammi og pekte på en ledig benk litt på siden av stasjonsbygningen.

«Hør her, Celine. Mamma og jeg har snakket om det du sa om å bo sammen. Huset mitt er jo alt for stort for meg alene og mammaen din har lenge hatt lyst til å flytte ut på landet. Så hvis dere har lyst, så flytter dere inn hos meg.» Celine ble helt stille, jeg så hun ble blank i øynene. Så begynte hun å gråte. «Men Bjørn da?» hikstet hun. «Selvfølgelig har vi plass til Bjørn også, kan du ikke spørre han selv?» sa Mammi til Celine. «Spø-hrre ha-han om hva-ha da-ha-haaaa» hikstet hun videre. «Om han også vil bo sammen med oss vel?» sa Mammi. Det gikk ikke helt opp for Celine hva Mammi akkurat hadde sagt, men hun sluttet å gråte da jeg la armene rundt henne og ga henne en lang klem. Tante ga henne smokken.
«Ja, skal du spørre han eller?» sa Tante til datteren sin. «Hva da?» Sa Celine. «Om Bjørn vil bo sammen med oss vel” sa Mammi. Celine tok ut smokken og snudde seg mot meg, «har du lyst til å bo sammen med meg?» «Jaaaaa!!! Det vil jeg gjerne!» sa jeg. Celine klemte godt rundt meg. «Jeg vil sove i armene dine hver eneste natt» sa hun. «Det er så fint når du holder rundt meg!» Vi holdt rundt hverandre lenge. Jeg noen forbipasserende kommentere noe som «så søte barn da, men de ser nokså store ut?»
Til slutt sa Mammi at jeg ikke kunne bli med dem hjem i dag, men det var ikke så lenge til jeg skulle flytte inn. «Jeg må ordne en del ting for Bjørn først» sa Mammi. «Noe som vi voksne kaller papir-arbeid»

«Men nå må dere si ha det bra, vi må kjøre hjem og i morgen er det barnehagen igjen. Det er heller ikke lenge til vi skal på båttur med Onkel og Felicia, og etter båtturen, så tenker jeg Bjørn flytter inn til oss» sa Mammi. Celine ga meg en god klem, kysset meg mange ganger på kinnet, i pannen, på haken, på nesen og leppene og sa hvor mye hun gledet seg til vi skulle bo sammen.
«Kommer det noen og henter deg?» spurte Celine. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare. «Ja, det gjør det» sa Mammi. «Nå kan du og jeg følge Bjørn inn på stasjonen. Der ser de etter han til han blir hentet»

Tante ga meg en god klem. «Vi sees snart, vesle Bjørn. Jeg vet at du og Celine kommer til å få det bra sammen». Tante ventet ved bilen mens Mammi og Celine fulgte meg inn på bensinstasjonen. Jeg fikk en flaske sjokolademelk av Mammi. «Du får en når vi er tilbake i bilen» sa Mammi til Celine. Mammi ga meg en god klem og ønsket meg god tur.

Jeg vinket til Celine og Mammi gjennom vinduet. Jeg så hun ble satt inn i setet sitt og festet med selene. Hun puttet smokken i munnen når de kjørte.

Jeg åpnet bagen min. Helt øverst lå mobilen og bilnøklene mine. Det lå også en tykk konvolutt hvor det sto; «Til Bjørn. Åpnes når du har kommet hjem.» Jeg så at jenta bak disken kom gående mot meg, hun satte seg ned foran meg. «Hei Bjørn, husker du meg? Det var Beate fra barnehagen. «Jøss, jobber du her også?» spurte jeg. «Ja, jeg tar noen ekstra-vakter av og til. Jeg hørte du hadde vært på hyttetur, var det fint?» Vi pratet litt frem og tilbake før hun sa at jeg måtte tenke på å kjøre hjem. «Ja, jeg vet at du må være voksen av og til også» sa hun. Hun hadde lagt merke til at jeg så ut som et spørsmålstegn.
Jeg fortalte at jeg snart skulle flytte inn sammen med Mammi, Tante og Celine. «Da begynner du kanskje i barnehagen du også da?» sa Beate. «Håper det!» sa jeg «men du har nok rett, jeg må komme meg av gårde.»

Jeg kjørte tilbake til huset mitt, det som hadde vært hjemme i mange år. Nå skulle jeg få en ny plass å kalle hjemme. Jeg gledet meg til å flytte. I morgen skal jeg logge meg på frilans-profilen min og informere kundene mine at foretaket mitt ville opphøre innen 2 uker, jeg planla hva jeg skulle skrive i en felles e-post til alle i kontaktlisten, det samme for alle jeg hadde lagret på mobilen. Da jeg kom frem, hentet jeg bagen i bagasjerommet, låste opp døren og gikk inn. Jeg sendte melding til Mammi at jeg hadde kommet frem, kledde av meg og dusjet. Jeg var litt naken så huden fikk lufte seg litt, tok på meg en god og tykk bleie og pysj. Jeg la klærne fra hytteturen i vaskemaskinen, jekket en øl og åpnet konvolutten fra Mammi. Det var flere skjema der i tillegg til et håndskrevet brev.

«Kjære Bjørn!
Jeg er utrolig glad for at du har takket ja til å bli min lille gutt. Det blir så fint at vi skal bli en familie på 4; du, jeg, tante og vesle Celine. Vi gleder oss veldig til du flytter inn til oss. Tante og jeg har allerede snakket om dette tidligere, det er en stund siden vi bestemte at Tante og Celine skulle flytte inn hos meg, men vi har ventet med å si noe til deg og Celine. (Jeg skrev brevet før vi dro på hyttetur, så det var klart om du skulle bestemme deg for å flytte inn og gjøre meg til din Mammi for alltid)

Nå som du har tatt valget, noe vi alle er veldig glad for, så er det endel papir-arbeid som må gjøres.
•Du må avvikle jobben din
•Du må kutte kontakt med venner og familie på en pen måte, så de ikke begynner å lete etter deg.
•Du må avslutte mobilnummeret ditt og deaktivere alle e-post-kontoer.
•Du må signere dokumentene som gjør meg til eier av huset ditt.
•Du må avslutte alle bankkontoer og overføre de til meg, jeg setter de inn på en konto som er merket med ditt navn. Det blir Mammi som styrer økonomien din.
•Du må også sterilisere deg.

Grunnen til at du må steriliseres er enkel. Jeg har sett hvor glad du og Celine er blitt i hverandre, og før eller siden finner dere nok ut av hvordan «voksen-ting» gjøres. Men barn hverken kan eller må få barn selv. Det er en av grunnene til at jeg eller Tante alltid festet vottene deres etter at dere hadde sovnet. Med vottene på, klarer dere nemlig ikke å kle av dere og åpne bleiene selv.

Når vi skal på båttur med Onkel Terje, så henter jeg deg hjemme. Da slipper du å tenke noe mer på hus, mat, bleier eller noe annet. Mammi gjør slike ting og sørger for alt det praktiske rundt flyttingen din.

Vi gleder oss til å få deg i hus!

Mammi»


Jeg ble helt varm inni meg, tenk at Mammi hadde tenkt på alt dette. Jeg signerte dokumentene med en gang og søkte opp en klinikk som drev med sterilisering. Grunnet en avbestilling hadde de en ledig time til meg allerede i dag. Jeg fortet meg å spise frokost, tok av meg pysj og bleie og dusjet raskt. Timen min var ikke før i ettermiddag, så jeg rakk innom både bank og offentlige kontorer med dokumentene mine.
Foretaket kunne jeg først avvikle om en uke, jeg hadde pent takket nei til alle forespørsler som hadde kommet inn.

Jeg var klar til å bli Mammi sin lille gutt for alltid, og like viktig; jeg var klar til å dele seng, lekegrind, bamser og alt annet i livet med Celine. Min vakre og søte Celine ...

Fortsättning:

Del 1 (27 mar 2022)
Del 2: Jeg begynner å like løpestrengen (27 mar 2022)
Del 3: Jeg tar et viktig valg (27 mar 2022)

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5380  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024