Logga inBli medlem
Ny hyttetur (Fiksjon)

Del 2: Jeg begynner å like løpestrengen

Jeg våknet av Celine sin mumling bak smokken, det slo meg plutselig hvor mye jeg hadde savnet å våkne på denne måten de siste ukene, jeg hadde forelsket meg helt i smokke-mumlingen hennes. Hun hadde snudd seg i løpet av natten, nå lå vi og holdt rundt hverandre. Smokkene våre hadde som vanlig blitt festet i løpet av natten. Vi lå og småpratet med hverandre gjennom smokken, Celine lo og jeg lo. Mammi kom inn døren, «Det var da veldig til god stemning så tidlig!» sa hun, «Tante sover enda, hvis dere er stille, så kan jeg sette på en tegnefilm før frokost» Vi smilte og nikket. Mammi låste opp sengen og vi krabbet ut, jeg kjente at bleien var full av bæsj igjen. «Æsja?» spurte Celine bak smokken. «A-aa» var svaret mitt. «Vil dere skifte bleier nå?» spurte Mammi. Vi ristet på hodet og la oss ned under pleddet til Celine. Mammi satte på Frost-filmen og kokte kaffe til seg selv. Hun blandet sjokolademelk på flaskene våre og løsnet smokkene, Hun klipset smokkesnorer med rene smokker på hver vår pysj.

Halvveis i filmen kom Tante ut fra soverommet, hun smilte da hun så oss.
«Ta en kaffe du, så lager vi grøt til dem når filmen er ferdig» sa Mammi til Tante. «de var i veldig godt humør da de våknet, de er veldig søte sammen synes jeg»
«Ja, absolutt» sa Tante, «har ikke sett Celine ha det så bra noen gang»

Filmen tok slutt og vi fikk beskjed om å sette oss i stolene. Tante festet selene våre, tok på smekker og dekket bordet, Mammi laget grøt. Vi fikk saft på flaske til maten.

Etter frokost ble vi skiftet på, det hadde regnet i hele natt så Tante fant frem ull-dress og regntøy. Celine fikk på en Lil Mermaid og jeg en Safari. Ull-dress og regntøy ble toppet med sele og bleieholder. Tante festet kjettingene til selene våre og sendte oss ut i sandkassen. «Vi følger med dere gjennom vinduet, når været letter kan vi lete etter skjell på stranden om dere vil» sa Mammi. Celine og jeg fant raskt ut at vi trengte flere skjell og steiner til sandslottet vårt, det hadde fått litt hard medfart i regnet så vi begynte å bygge på nytt. Da vi mente vi var ferdige, hadde solen kommet frem. Mammi og Tante kom ut og koplet oss løs fra løpestrengen. Vi fikk hver vår flaske velling og begynte å gå ned til stranden. Vi tok med hver vår leke-bøtte til stein og fine skjell. Vi var helt alene på stranden og brukte ikke lange tiden før bøttene våre var helt fulle. VI måtte gå tur langs hele stranden før vi gikk opp igjen til hytten og sandkassen. Mammi sjekket bleiene våre og mente det var tid for et skift, så vi ble kledd av og gikk inn.

Tante varmet lunch til oss, Celine og jeg fikk middagsglass. De så ut som de små Nestlé glassene man fikk kjøpt til ordentlig småbarn i alle matbutikker, men disse var større. Store som syltetøyglass, men med samme innholdet. Tante fortalte at de var kjøpt på den samme spesial-butikken som regntøyet vårt og selen til Celine. Vi hadde fått på tørre bleier og klatret lydig opp i stolene og lot Mammi feste oss fast.
Mammi og Tante spiste brødmat. Innholdet i middagsglassene smakte godt. Vi fikk begge kylling og ris, det var selvfølgelig ferdig-most, som bleiebarn slapp vi å tygge maten vår.

Etter lunch spurte Mammi om vi ville ut igjen, det ville vi og vi fikk på regntøy og seler igjen. «Det er fortsatt vått i gresset» sa Tante da hun kledde på oss. Vi fikk på selene og ble festet i løpestrengen igjen. Jeg hadde begynt å like løpestrengen, nå kunne vi være ute så mye vi ville. Vi måtte ikke gå inn når de voksne var lei av å sitte ute for å passe på oss. Vi var ute helt til Mammi sa vi måtte komme inn til middag.

Vi ble veldig trøtte da vi kom inn i varmen igjen. «Jeg tror vi tar på nattbleie og pysj først jeg» sa Mammi. Tante stelte oss, både Celine og jeg hadde bæsjet. Hun vasket og pudret oss før hun tok på oss de supertykke bleiene med dobbelt innlegg. Vi fikk på pysj og smekke før vi klatret opp og satte oss i stolene.

Mammi og Tante spiste biffsnadder, Celine og jeg fikk hvert vårt middagsglass med ferdigmost kjøttkake i brun saus og potet. Jeg må innrømme det er godt å slippe grøt til alle måltidene. Celine sovnet mens hun satt i stolen. «Godt vi gjorde dem klar for natta før middag» sa Tante til Mammi, så bar hun Celine inn i sengen. Mammi pusset tennene mine og jeg gikk inn i sengen og la meg inntil Celine, jeg lurte armen inn under henne så hun skulle føle seg trygg. Mammi ga meg en natta flaske og gikk for å hente en bok.
Jeg hadde sovnet da hun kom inn igjen.

Fortsättning:

Del 1 (27 mar 2022)
Del 2: Jeg begynner å like løpestrengen (27 mar 2022)
Del 3: Jeg tar et viktig valg (27 mar 2022)

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5379  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024