Logga inBli medlem
Ny hyttetur (Fiksjon)

Del 1

Det nærmer seg 2 uker siden jeg kom tilbake til huset mitt etter en drømmehelg av en påske. I morgen skal jeg møte Mammi igjen, og Tante og Celine. Jeg gleder meg.

Jeg hadde vært litt engstelig for at Celine hadde glemt meg, hun hadde jo mange venner i barnehagen, men Mammi forsikret meg om at det ikke var tilfelle. Celine hadde spurt etter meg hver dag og Bamse som ble igjen hadde fulgt Celine overalt. Jeg hadde savnet bamsen min av og til, men håpet den hadde det bra hos Celine. Da Celine og Tante dro hjem til seg selv, hadde hun nektet å legge igjen Bamse.

Etter at jeg hadde vært hos Mammi, hadde jeg fortsatt å tisse og bæsje uten at jeg merket det. De første 3 dagene hadde jeg våknet med full bleie, jeg hadde gjort som Celine og vendt meg til å spise frokost i bæsjebleien. Etter hvert hadde det gitt seg og nå våknet jeg når jeg måtte tisse. Jeg brukte bleie hver natt og stort sett om dagen også.

Klokken nærmet seg 15, jeg endret statusen min til «Opptatt inntil videre, kan ikke kontaktes» på frilans-profilen min og logget av. Jeg pakket bagen med det som sto på listen Mammi hadde sendt meg.
Bodyer, strømpebukser, smokker, gensere og bukser, tåteflasker og selvfølgelig gå-selen med tilbehøret. Jeg la frem reiseklærne mine; selebuksen med bamser på, en ny gul body med sorte gravemaskiner på og en ny genser jeg hadde bestilt. Foran hadde den tett i tett med bamser, både med og uten bleier, og på ryggen sto det «TØFFE GUTTER BRUKER BLEIE» Jeg hadde fått ordre om å legge voksen-jakken igjen. Den kom jeg ikke til å ha behov for. Jeg fant frem jakken med motiv av Bamse med Dunderhonningen.
Mammi hadde allerede ordnet med bleier, så jeg slapp å ta med det. Det siste jeg la i bagen var en gave til Celine. Hun hadde akkurat hatt bursdag og jeg hadde kjøpt et stort Hello Kitty pledd til henne, egentlig stort nok til oss begge.

Mammi hadde gitt klare instrukser. Senest klokken 18 skulle jeg sende bilde at jeg hadde på meg bleie og låst plast-truse med tidlåsen. Mammi hadde forklart hvordan jeg skulle finne frem i menyen til forhåndsinnstilte tider. Hun ba meg ta på en Safari med 4 innlegg. Dette kom til å bli tykt.
Klokken var passert 17, jeg løp gjennom dusjen, tørket meg og la meg på sengen. Jeg plasserte bleien med innleggene godt under meg og festet teipene stramt. Så tok jeg på plast-trusen, strammet kjettingen i livet og kontrollerte at jeg ikke fikk den av meg. Så satte jeg tids-låsen på T4, tredde den på kjetting løkkene og trykket Enter. Den pep 3 ganger, nå var jeg på ny låst inne i bleien uten å vite når jeg kunne komme ut av den. Jeg sendte bilde til Mammi som svarte med en tommel opp.

Jeg spiste kveldsmat og la meg til å sove. Jeg tenkte på Celine, på hvor gøy det skulle bli å leke med henne igjen. Jeg fant frem smokken min og sovnet raskt.

Jeg tisset i bleia med en gang jeg våknet. Jeg sto opp og satte på kaffen, kledde på meg og drakk kaffe. Jeg kjente magen begynte å jobbe med en gang. Så kom jeg på at jeg hadde en låst plast-truse på utsiden av bleien. Det kom til å bli en lang tur i bæsjebleie ... Jeg hadde ikke mer enn tenkt tanken før jeg kjente bæsjen komme. Det var ikke noe å gjøre med det uansett, jeg spiste frokost, pusset tenner, pakket bagen ferdig og tok på med ytterjakken. Jeg lurte et øyeblikk på hva naboene ville tenke om de så meg slik. Samme kan det være, tenkte jeg. Gikk ut og låste døren, satte meg i bilen og kjørte av sted. Jeg skulle møte Mammi på samme sted som sist.

Avtalen var at jeg skulle være parkert innen klokken 11, ta med meg bagen inn på bensinstasjonen og vente på Mammi. Jeg kjente at jeg gruet meg litt til å vise meg offentlig i barneklær helt alene, men jeg ville gjerne gjøre Mammi stolt av meg.
Rett før klokken 11 gikk jeg inn på bensinstasjonen. Jeg kjøpte meg en flaske vann og satte meg til å vente på Mammi. Gutten bak disken lo litt av klærne mine, men ekspederte meg som en vanlig kunde. Han ropte inn på bakrommet, det kom en jente ut. Han pekte på meg og flirte, jeg så at jenta ble streng og snakket hardt til han. Jeg synes det var noe kjent med den jenta, men klarte ikke å plassere henne.

Mammi kom og hentet meg etter en stund. Hun fikk bilnøklene og mobilen min. Hun tok bagen min og leide meg ut av stasjonen. Bilen til Mammi sto ved pumpene. Tante fylte tanken og i baksetet satt Celine og vinket med begge armene. Mammi leide meg rundt, åpnet døren til Celine så jeg kunne gi henne en klem. Hun spyttet ut smokken og kysset meg først på kinnet siden på munnen. «Så, så. Rolig nå, jenta mi» sa Tante. Mammi hjalp meg inn på min side, festet selene og tok på vottene mine. Hun hadde alt funnet dem i bagen min. Hun tok også frem smokke-holderen og sa «Bare i tilfelle dere blir alt for bråkete»

Hverken Celine eller jeg sovnet i bilen denne gangen, vi hadde så mye å prate om. Hun hadde Bamse på fanget, det så ut som den hadde fått mye kos de siste ukene. Celine spurte om jeg ville ha Bamse tilbake. «Liker du den?» sa jeg. «Ja, han er bestevennen min når jeg ikke er sammen med deg!» sa Celine. «Du kan få beholde den» sa jeg. Celine lyste opp og takket.

Det tok ikke så lang tid å kjøre til hytten denne gangen, tiden gikk i alle fall veldig fort. Da vi kom frem og hadde parkert, hjalp Tante oss ut av bilen og tok på selene og bleieholderne. Hun koplet oss sammen, slang en stor bag over skulderen og ba oss bære våre egne bleier. Celine løftet opp en pakke Safari og en pakke Lil Mermaid, «Fus til å bære disse» sa hun. Jeg tok de 2 andre pakkene. Det var de supertykke Unisex 24/7 «Det var mange bleier for en helg» sa jeg. «Det var tilbud» sa Mammi, «også er det alltid kjekt å ha noen ekstra bleier på lur til en annen gang». Vi gikk stien ned til hytten, Mammi bar maten.

Tante ordnet fruktmos og sjokolademelk til oss med en gang vi kom inn. Det smakte godt, Mammi stakk hånden sin ned i buksen min og sjekket tidlåsen. «Enda en time til vi kan skifte på deg, jeg synes forresten det lukter litt bæsj?» Jeg fortalte at jeg bæsjet i bleien i dag tidlig. «Før frokost? Det gjorde jeg også» sa Celine og lo. Tante kjente på bleien til Celine. «Nokså full denne også, men vi venter litt. Vi skifter på dem samtidig som vanlig» sa hun.

Celine og jeg måtte utforske hytten på nytt. Det kombinerte senge-buret og stellebordet sto på samme plass, det lå 2 pakker innleggs bleier på hyllen. Stolene våre sto på kjøkkenet, lekene lå i lekekassen i stuen. Alt var som det skulle, bortsett fra sandslottet i sandkassen ute. «Vi kan vel bygge et nytt?» foreslo jeg. Celine var helt enig. «Tante? Kan vi gå ut?» spurte jeg. «Et lite øyeblikk bare, ta på dere skoene så lenge» Tante hentet noe i bagen, det var en lang vaier og noe kjetting. Hun tok det med ut. Celine og jeg begynte å fjerne kvister og løv som hadde blåst oppi sandkassen, vi pratet om hva slags slott vi skulle bygge. «Kanskje en borg?» sa jeg og holdt i planken vi fikk av Onkel sist. Celine synes det var en god idé. Tante festet den ene enden av vaieren i hytteveggen, den andre i treet som sto litt bortenfor sandkassen. Ned fra vaieren hang det 2 kjettinger. Det så ut som slike løpestrenger som hunder går i.
«Er den til oss?» spurte jeg og pekte på løpestrengen. «Ja, jeg synes det var en god idé» sa Tante «nå er dere ikke avhengige av at jeg eller Mammi passer på dere hele tiden» Hun festet den ene kjettingen i selen min, den andre til Celine sin sele.
Det var litt rart å ha en kjetting festet til ryggen den første tiden, men vi tenkte ikke så mye over det etter en stund. Mammi ropte Tante opp på verandaen, hun hadde med 2 glass vin.

Celine og jeg gravde og bygde og til slutt synes vi borgen ble ferdig. Da ropte Tante at det var middag. «Oi, vi har visst helt glemt det bleieskiftet» sa Mammi da hun så bleierumpene våre. «Dere får nye bleier etter middag, også har Tante lovet tegnefilm!» «Jippi! Sa vi kor. Vi fikk hendene våre vasket og spent fast i stolene. Mammi og Tante hadde stekt en frossen-pizza, Celine og jeg fikk makaroni og pølser som Tante hadde mikset godt med stavmikseren. Vi fikk på smekker og spiste selv.

Etter maten tok Mammi oss inn på stellebordet og skiftet bleie på oss. «Så full bleie har jeg aldri sett før» sa Mammi da hun hadde tatt av meg klærne. Hun vasket bort all bæsjen, den hadde smurt seg rundt i hele bleien. Hun smurte krem på rumpen min og hadde baby-pudder på tissen min. Så fikk jeg på en Unisex med ett innlegg og pysj. Celine fikk samme bleie før hun også ble puttet i pysjen. Mammi tok ut hårstrikkene og børstet håret hennes. Celine løp ut i stuen. Mamma hvisket til meg at gaven jeg hadde med til Celine lå i gangen og jeg fikk gå å gi den til henne.

Jeg listet meg ut i gangen, hentet gaven og gikk inn til Celine. «Gratulerer med dagen som var» sa jeg og ga fra meg gaven. Celine ble skikkelig overrasket, «Tuuuuusen takk!» sa hun og åpnet gaven. Hun var helt i ekstase da hun så hva det var. «Akkurat det jeg ønsket meg!» sa hun og la armene rundt meg. Jeg fikk verdens beste klem.

«Vil dere se på film nå?» spurte Tante. «Legg dere her foran peisen, så skal jeg legge det fine nye pleddet over dere» Vi lå på siden, Celine lå på armen min og vi så på Lady & Landstrykeren og drakk sjokolademelk fra flaske. Jeg tenkte over hvor heldig jeg var som hadde Mammi, Tante og ikke minst Celine i livet mitt akkurat nå. Da filmen var ferdig fikk vi pusset tennene og lagt i sengen vår Tante festet vottene våre og leste bok, Mammi kom med natta flasker, ga dem til oss og låste sengedøren. «Skal vi ikke ha på sove-selene?» spurte jeg. Mammi ristet på hodet og smilte til meg. Celine la seg i armene mine, sånn sovnet vi mens Tante leste.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5378  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024