Logga inBli medlem
Eskil og Anders

Del 5

Anders løp etter Eskil. Han hadde akkurat vært med på noe av det mest absurde han hadde sett. For det første hadde han trodd at Eskil skulle klare å holde seg, men han ville bare erte han ved å dra ut tiden. Og han hadde i alle fall aldri trodd at han skulle miste kontrollen slik som det, og at bleien ville lekke i så stort omfang. Og mens Eskil hadde stått der og ventet på å betale hadde denne jenta dukket opp, klemt han og så oppdaget at Eskil hadde tisset på seg. Det var så sjukt at han måtte bare le.

Men Eskil hadde ikke syntes det var morsomt og han var nå gått fra Anders som løp etter han. Det tok ikke lang tid før han tok Eskil igjen, og tryglet om unnskyldning. Han innrømte at det hadde gått for langt. Som straff skulle Eskil få bestemme over han en hel time i kveld. Da kunne Eskil bestemme akkurat den han ville. Han kunne stå naken i vinduet i en time hvis det var det han ville. Eskil var fortsatt sur men aksepterte unnskyldningen og sa at han skulle finne en passende straff.

Anders tok posen fra Eskil og bar den resten av veien hjem. Han følte på en relativt dårlig samvittighet, men samtidig hadde det vært helt sjukt opphissende å se Eskil tisse på seg på den måten i butikken.

De skyndet seg hjem og valgte bakgatene for å unngå å treffe flere kjensfolk.
Vel hjemme i leiligheten fikk Eskil beskjed om å gå på badet å vente mens Anders satt varene på plass. Når Anders kom inn på badet stod Eskil der bare rett opp og ned. Nesten som i en transe. Anders hjalp han av med klærne, plagg for plagg til Eskil til slutt stod der med kun en overfylt bleie på. Ander løsnet forsiktig tapene, men bleien var så tung at den falt rett i gulvet etter at han hadde løsnet bare en tape.

Han løftet opp bleien og så på det gule varme innholdet. Så tok han bleien og presset den inn i sitt eget ansikt. Han dro inn den deilige lukten av tiss, og så presset han ekstra. Han kjente hvordan innholdet ble presset mot huden og at det begynte å renne nedover ansiktet, halsen og ned på t-skjorten. Han var sprengkåt og når han tok bort bleien så stod Eskil foran han med pikken rett ut. Anders røsket av seg klærne og de to guttene stod med ett nakne foran hverandre med to spett rett ut i luften.

Anders tok et steg nærmere Eskil og pikkene deres berørte hverandre. Så tok an et lite steg til og så var kroppene deres helt inntil hverandre. Han kysset Eskil lett på munnen før han kysset han ømt nedover halsen, brystet, magen og ned til pikken. Han tok hele staken i munnen og kjente den deilige smaken av salt tiss blandet med litt diverse digg fra forhuden. Det tok ikke lang tid før Eskil sa at han kom og da intensiverte Anders sugingen. Det eksploderte i kjeften til Anders som svelget unna så godt han kunne. Når Eskil var tømt trakk han pikken ut av munnen og Anders reiste seg opp.

Så tok Anders opp den våte bleien og tok den på seg. Ved hjelp av sportstape festet de bleien på han og så ba han Eskil legge seg ned på alle fire. Eskil adlød og Anders stilte seg bak med bleien på. Så begynte han å jukke bleien mot rumpen til Eskil. Den varme og våte bleien ga en følelse av å være i det varmeste utpulte rumpehull. Etter å ha gnikket og jukket bleien mot rumpen til Eskil noen minutter sprutet Anders den deilige eliksiren sin i bleien.

Etter en god dusj i lag fant Anders frem rene bleier til begge og rene klær. Eskil fikk på seg den fine sparkedressen og Anders tok en løs pysjbukse.
Anders gikk for å lage mat mens Eskil bare skulle få slappe av imens. Han hadde jo tross alt jobbet nok denne dagen. Mens de spiste ble de enige om at Anders skulle bli kontrollert av Eskil mellom klokken ni og ti på kvelden. Det var fortsatt noen timer til. Eskil ville ikke si noe om hva han hadde planer om, men han smilte lurt.

De sløvet på sofaen og da klokken ble ni reiste Eskil seg fra sofaen og gikk ut på badet. Da han kom tilbake befalte han at buksen til Anders skulle av. Bleien kunne være på. Eskil stilte seg bak og plutselig kjente Anders hånden til Eskil var på vei ned i bleien bak. Han spredte rumpeballene med fingrene, og før Anders fikk reagert presset Eskil noe inn i rumpen til Anders. Han stønnet av smerte fordi Eskil var ganske hardhendt, og det med full rette.

«Hva var det?»

«Vent å se»

Så satt de seg i sofaen igjen. Etter ti minutter merket Anders at det begynte å skje noe bak og han skjønte hva som hadde skjedd. Eskil hadde puttet en avføringspille i rumpen. Han holdt igjen, men visste at slaget var tapt. Han kunne aldri klare å holde igjen effekten av en slik pille. Så han ga etter. Deet buldret og braket og bleien fyltes opp bak. Han satt i en stilling som gjorde at bæsjen ble presset fremover. Det var utrolig deilig å ikke ha kontroll bak. Men så snek en uggen følelse seg inn. Hva ville Eskil kreve nå? At Anders skulle gå hjem til moren og «hente» noe? Eller gå på butikken? Han kjente jo selv at det stinket noe helt for jævlig.

Men Eskil bare satt helt rolig. Nå klokken var halv ti beordret han Anders til soverommet. Der la han ut et gummilaken på hele sengen. Hva skjer nå tenkte Anders og ble veldig usikker.
Så fikk han beskjed om å ta av alt utenom bleien. Han hadde jo ikke noe valg. Bleien var blitt brunlig i fargen bak og lukten ble jo nå enda sterkere. Så ble han befalt opp i sengen og måtte legge seg på magen. Eskil kom med en blindfold som han tok på, før han knyttet armer og bein til sengestolpene. Anders likte ikke helt å miste kontrollen på denne måten. Han verken så hva som skjedde eller kunne gjøre noe med det som kom til å skje.

«Safeword er «pingle»» hvisket Eskil han i øyret. Så sa han ikke mer og Anders ante ikke hva som skjedde. Han kjente at Eskil styrte med noe på utsiden av bleiebaken og det hørtes ut som om noe som revnet. Han merket også at Eskil stilte seg over han, og etter hvert bøyde seg ned over han.

Samtidig kjente han noe presse mot bleien. Nei det var ikke bleien. Det var direkte mellom rumpeballene. Det kjentes ut som en hånd eller noe. Rytmisk gned det seg mot og stadig mer mellom rumpeballene. Plutselig styrte det rett mot rumpehullet. Anders kunne kjenne det stanget mot hullet og han skjønte det var pikken til Eskil. Det laget en slafselyd hver gang han trakk seg ut eller skjøv seg inn mellom rumpeballene. De var jo tross alt full av bløt bæsj.

Så presset han på skikkelig mot hullet som var stramt. Anders gispet etter luft. Det var vondt. Men han var faen meg ikke noen pingle, så han beit tenne sammen. Så trakk Eskil seg ut før han igjen presset seg mot rumpehullet. Denne gangen gikk kukhodet inn. Anders stønnet høyt av smerte. Eskil trakk seg ut litt igjen og Anders håpet at han ville gi opp. Men neida. Enda en gang presset han på og denne gangen gikk pikken enda litt lenger inn. Anders hylte til men Eskil presset hodet hans ned i madrassen. Han presset litt til og resten av pikken gled inn. Anders begynte å gråte. Det var så vondt. Men han var ingen pingle. Så mens Eskil sakte begynte å pumpe pikken inn og ut av rumpen med jevne rolige bevegelser i starten, lå Anders å gråt. Mest fordi det var vondt og litt fordi han ikke hadde kontroll over situasjonen,. Men samtidig likte han det. Det var en rar følelse. Eskil økte frekvensen og bæsjen fra bleien presset seg ut av det lille hullet han hadde laget og snart var ikke bare pikken brun, men også oppover magen. Anders knyttet nevene etter som frekvensen økte. Samtidig som det var vondt, var det også godt på en måte og han merket at tross smerter så var pikken stiv. Eskil pumpet en god stund før Anders merket at det rykket i pikk og kropp og Eskil sank sammen over Anders.

«Tusen takk» hvisket han i øret til Anders. «Du er tøff»

Eskil trakk pikken ut av hullet i bleien. Det var helt brunt i og rundt hullet og Eskil var også brun ved roten av pikken og utover hele skaftet. Endelig var en fantasi blitt virkelighet og det hadde absolutt ikke vært skuffende. Pikken var helt brun av bæsj og med enkelte mindre klumper. Han hadde kjørt uten kondom etter at de hadde snakket om det under middagen. Dersom de skulle ha analsex så trengte de ikke kondom. Begge var nylig testet og hadde ikke hatt analsex etter det.

Han reiste seg opp og stilte seg ved siden av sengen. Pikken hang semistiv ned og det stinket bæsj i rommet. På sengen lå Anders på magen med bind for øynene og bein og armer spredt og festet med tau til sengen. Han hadde en bleie på som nå var like brun på utsiden som på innsiden og Eskil kunne ikke lenger se hullet i bleien som han hadde pult Anders gjennom fordi det var så mye bæsj rundt og i hullet.

Han løsnet tauet og tok av bindet foran øynene. Anders blinket litt for å venne seg til lyset før han satt seg på sengekanten. Det gjorde ikke noe siden Eskil hadde lagt på gummilaken. Da var det bare å spyle av eventuell bæsj i dusjen. Og gris var det kommet på lakenet. Det var en stor brun flekk der Anders hadde ligget.

«Tusen takk» sa Eskil igjen og bøyde seg ned og kysset Anders. Han foreslo at de burde dusje og det var Anders enig i. Anders tok tak i pikken til Eskil og leide han med seg inn i dusjen som for å demonstrere at han var sjef igjen. Eskil hjalp Anders av med bleien som var et brunt kaos på innsiden også. Den gikk rett i den stinkende posen med brukte bleier som de hadde liggende.

I dusjen hjalp de hverandre med vask og etter dusjen måtte Eskil ta på ny bleie mens Anders ikke tok på. De gikk inn i stuen og dumpet ned på sofaen. Anders var helt utslitt etter runden de nettopp hadde hatt og sovnet på sofaen. Eskil brukte tiden til å studere gutten som lå ved siden av han. Han kjente på store sommerfugler i magen og han startet med å fantasere om å hvordan de kunne få det i lag sammen. Kanskje kunne de flytte sammen. Eskil smilte på tanken og hvordan det hjemmet kom til å bli med bleier og sex hele tiden.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5374  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024