Logga inBli medlem
Lene
Lene og jeg har vært venninner helt siden studietiden. I perioder bodde vi i samme by. De gangene vi begge var single hadde vi mye fritid sammen, de senere årene har det blitt mindre ettersom vi har hatt forhold og oppgaver på hver vår kant. Koronaen gjorde det heller ikke så lett å møtes. Jeg er blitt singel igjen og har nylig flyttet hjem i kjellerleiligheten til mine foreldre. Lene ble mor for et år siden, er i full jobb og ellers opptatt med mann og barn.

Denne helgen hadde hun imidlertid tatt seg fri og jeg hadde kvelden ledig, så nå skulle det festes.

Vi startet midt på dagen med afternoon tea med både te, kanapeer, bobler og kaker på hotellet før vi shoppet litt. En god middag ble det også, og selvfølgelig godt med både vin og skravling.

Reservasjonen på bordet vårt gikk ut lenge før vi var klare for å ta kvelden, så vi gikk videre til en pub like i nærheten. Sammen gikk vi inn på toalettet. Mens jeg tisset ordnet hun sminken, da det var hennes tur lurte hun på om jeg kunne gå ut. Jeg synes det var litt rart, vi har jo alltid tisset sammen før, men jeg aksepterte det og skulle til å ta med veskene og posene våre ut, da hun stoppet meg og ba meg om å la hennes ting være. Hun virket stresset, så jeg lot det ligge og gikk istedet til baren for å sjekke menyen. Jeg stusset litt på oppførselen hennes, men tenkte at det sikkert var en grunn til at hun stresset.

Jeg satte meg i baren og bestilte mojito til oss. Etter en liten stund var hun tilbake, frisk og blid. Hun beklaget at hun hadde "kastet meg ut" men fortalte at magen ikke var helt på lag. Jeg spurte om hun ville ta kvelden, men det ville hun ikke. Første kvelden ute uten unge skulle feires.

Vi ble sittende å skravle noen timer og møtte også noen andre kjente. Det var blitt sent og på tide å gå, jeg tisset en gang til og spurte om hun også trengte en tur på toalettet, men det trengte hun ikke.

Ute var det fremdeles litt lys og temperaturen hadde ikke falt så mye, så vi gikk bort mot drosjene. Køen var lang og ikke en bil å se. Typisk!

Vi bestemte oss for å gå hjemover og heller bestille en bil på veien. Vi gikk et stykke, så stoppet Lene og bannet et lavt "faen". Jeg spurte hva det var, men hun bare fjaset det bort. På vei gjennom en park måtte jeg sette meg på en benk. Skoene var ikke det optimale valget for en slik tur og jeg var redd for å tråkke over. Lene satte seg forsiktig ved siden av meg, bannet lavt og tok seg til brystene.

"Hva er det?" spurte jeg bekymret. "Melkespreng" svarte Lene irritert. "Ok, kan jeg hjelpe deg på noen måte?" "Nei, egentlig ikke" sa Lene mens jeg så at kjolen hennes ble mørkere rundt vortene. "Sikker? " spurte jeg. "Ja, det er ikke så mye annet å gjøre enn å pumpe det ut, eller amme. Og jeg har hverken pumpe eller babyen med meg nå". "Da kan jeg jo hjelpe deg" sa jeg og så på henne.

"Vil du det da? Synes du ikke det er ekkelt?" spurte Lene. "Vi prøver, du har det ikke godt nå uansett" svarte jeg.

Lene prøvde å trekke ned overdelen, men klarte ikke å få frem brystet. Jeg foreslo at hun kunne løfte opp hele kjolen, hun reiste seg og tok tak i kanten, så frøs hun til. "Jeg må gå" sa hun og snudde seg brått. "Hvorfor, jeg vil jo hjelpe deg" sa jeg. "Må bare". "Men du bruker minst en halvtime til hjem og melkesprengen er kraftig fra før" sa jeg. "Ja, men det er noe mer" sa hun og begynte å gråte. "Hva da?" spurte jeg. Hun så bort, ville ikke svare, jeg strøk henne over ryggen, og spurte igjen. "Jeg lekker" sa hun. "Ja" sa jeg, "det er jo det jeg skal hjelpe deg med". "Ikke der" sa hun og så på meg.

Deretter fortalte hun om fødselen og utfordringene som hadde kommet i etterkant, det at hun alltid måtte bruke bind eller en tynn up&go-bleie. At det lakk mer når hun drakk og at bindet nå var fullt og tungt.

"Har du skift?" spurte jeg. "Ja, flere" svarte Lene. "Bra! Da begynner vi der og jobber oss oppover. Hun ga meg vesken sin og løftet kjolen mens hun rødmet.

Trusen var våt, så den trakk jeg forsiktig av. Under hadde hun en diskret hudfarget Tena Silhuett. Hadde det ikke vært for at den var våt hadde jeg ikke lagt merke til den. Hun stod der med tårer i øynene og holdt kjolen sin opppe, mens jeg løsnet bleia. Den falt tungt mot gresset. Jeg trøstet henne, samtidig som jeg tørket henne med en våtserviett. Jeg tok frem en ny tilsvarende bleie og hjalp henne på med den. I bunnen av veska lå en smokk og en tykkere bleie, jeg spurte hva det var og hun forklarte at det var en nattbleie. Hun slet litt med å få bleia til å sitte rett uten å ha truse over. Jeg puttet smokken i munnen min, trakk av meg min egen truse og ga den til henne. Nå var hun klar igjen.

Nå var det imidlertid jeg som stod der med opprettet kjole, uten truse og med smokk i munnen. Hun så spørrende på meg, og jeg bare smilte og pekte på bleia i veska. "Vil du ha på bleie?" spurte hun vantro. Jeg bare nikket og sugde kraftig på smokken. "Ok" sa hun og ba meg legge meg på benken for å få festa bleia. Nå var jeg også klar. Det var litt rart å ha den tykke bleia mellom bena, men nå kunne vi fortsette der vi slapp og jeg var veldig klar i rollen.

Hun trakk av seg kjolen og la den over fanget, tok jakka over skuldrene og la meg i fanget sitt. Hun åpnet bh-en som må var ganske fuktig av melk og trakk ut innlegget som var gjennomvått. Jeg la meg nærmere brystet hennes og begynte å suge. Den deilige varme, søte melken kan ikke beskrives. Det var herlig. Hun smilte tilfreds og jeg la meg over til det andre brystet der jeg sugde videre. Hun strøk meg på ryggen og nedover bleiebaken.

Jeg stivnet plutselig til, skjønte at jeg måtte fort opp for å tisse slik at jeg ikke hadde et uhell. Hun merket det med en gang, holdt meg i ro, og la meg på nytt inntil brystet. "Bare gjør det" hvisket hun i øret mitt. Jeg fortsatte å suge, hun strøk meg på ryggen og nedover rompa. Plutselig, mens hun holdt hånda over bleiebaken min kom det, det føltes som en evighet og jeg ble flauere og flauere. Da jeg omsider var ferdig spurte Lene om det var godt. Jeg bare nikket forsiktig med puppen fremdeles i munnen.

Vi brøt opp og kledde oss igjen. Lene ba meg kjenne på hennes bleie, og den var også blitt våt. Ettersom veska nå var tom for bleier og min truse ble brukt til å holde Lenes bleie oppe ble det til at vi gikk hjem i det vi hadde på oss.

Da vi kom til krysset der våre veier skiltes ga vi hverandre en god klem før hun kysset meg på munnen, satt smokken i munnen min og ønsket babyen en god natts søvn. Jeg sa ikke noe, men merket at jeg kom til å savne omsorgen jeg hadde fått av Lene denne kvelden. Det forstod hun antakelig, for hun så på meg og lurte på om jeg hadde noen planer neste helg. Jeg ristet på hodet. "Flott!" sa hun, "jeg og babyen er alene hjemme, så da kommer du til oss så kan vi snakke mer om det da" hun blunket til meg, kysset meg på panna og gikk hjemover.

Jeg gikk som paralysert hjemover med smokken i munnen og våt bleie. Låste meg inn, kledde av meg, men beholdt bleia og smokken på. Gikk i seng, men klarte ikke å sovne. Strøk meg over bleia og merket en iling i underlivet, skulle jeg?

Ja, jeg begynte å føle meg frem inne i den våte bleia, først forsiktig, deretter kraftigere. Jeg kom i en orgasme jeg aldri tidligere har opplevd noe liknende til.

Skamfull, men lykkelig bestemte jeg meg for å stå opp å ta av den ekle bleia, eller var den egentlig ekkel? Før jeg fikk bestemt meg sovnet jeg og våknet ikke før sollyset traff meg formiddagen etter...

Tillagd 20 mar 2022   Noveller   #Kvinna #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Relationer/kärlek #Vänner #Fest #Diaper Love #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5366  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024