Logga inBli medlem
Eskil og Anders

Del 3: Anders historie

Anders lukket døra på soverommet på gløtt og gikk tilbake til stuen. Han ryddet ut av bordet og satt det skitne inn i oppvaskmaskinen på kjøkkenet. Så gikk han på badet der vaskemaskinen snart var ferdig og klærne kunne henges opp.

Han åpnet den sorte sekken og tok ut de resterende bleiene. Det var tre ulike typer bleier. Tena Maxi Slip som var grei ute i offentlighet, Betterdry som var store og gode, og så var det den som Eskil hadde på seg nå i natt, Crinklz med fint barnslig mønster. Anders stablet de fint opp på benken og telte over. Det var nok til denne uken regnet han med. Men Eskil skulle få kjøpe flere i løpet av de neste dagene tenkte han. Noe måtte han jo finne på for å sette han litt ut.

Anders pusset tennene før han hang opp klærne til tørk. Pysjamas, t-skjorte og en hvit bokser som fortsatt hadde litt lukt selv etter to vask.
Så tok han på seg en Betterdry og gikk ut i stuen for å slukke lys. Han likte godt følelsen av å kun ha på seg bleie og gå rundt. Det var exen som hadde introdusert bleier for Anders. Han hadde ikke hatt noen tanker rundt det før han møtte Roar.

Roar hadde vært noen år eldre da de møttes. Det begynte som rene sex-treff, og for en uerfaren gutt som Anders hadde Roar vært den perfekte læremester. De var begge vers så Anders fikk opplæring i hvordan man skulle forberede seg til analsex både som mottaker og giver.

Etter et par uker i lag hadde Roar spurt om Anders ville ha på bleie, noe han hadde avfeid og blitt litt skeptisk til. Roar hadde ikke mast mer den dagen. Neste gang de møttes for å ha sex oppdaget Anders at Roar hadde bleie på. Og den var brukt. Bare fremme, men det var likevel veldig rart syntes Anders. Voksne folk som brukte bleier. Men Roar hadde ikke gjort noe nummer utav det og hadde bare tatt av bleien før de hadde hatt sex. Den natten hadde Anders for første gang overnattet hos Roar. Og Anders var en type som sov tungt. Da han våknet neste morgen hadde Roar satt på han en bleie. Det var en Pull-on for enkelhets skyld, men Anders merket det med en gang han våknet. Hva skulle han gjøre? Roar sov tungt ved siden av. Også han hadde tatt på bleie, men en større en.

Anders lå helt i ro for å ikke vekke Roar mens han tenkte på hvordan han skulle løse dette. Bleien kjentes jo god på og han begynte å kjenne med hendene utenpå bleien og merket at han ble kåt av det. Og han måtte pisse. Skulle han bare gjøre det i bleien? Med pikken liggende stiv oppover mot magen presset han litt på. Strålen presset seg opp og ut over bleiekanten. Varmt tiss rant nedover magen og bak på ryggen og ned på lakenet. Nå fikk han panikk og hoppet opp. Roar våkent.

«Hva skjer?» Foran han stod denne skjønne unge 18-åringen med bleie på og så forskremt ut. Bleien stod godt ut.

«Jeg tisset og så rant det ut» Anders begynte nesten å gråte. Betydde dette slutten? Ville ikke Roar være med han mer fordi han var så ekkel og hadde tisset på seg og på lakene?
Roar smilte rolig og klappet lett på lakenet og sa det gikk fint fordi han alltid hadde tisselaken under.

Så fikk han Anders tilbake i sengen og holdt rundt han og trøstet med at det gikk helt fint. Anders kunne bare tisse på seg og at han var stolt av Anders som hadde prøvd.
Så sovnet de igjen, omfavnet i sengen. Men etter en stund våknet Anders igjen. Han hadde jo ikke fått tisset skikkelig og nå presset det veldig i blæra. Pikken var blitt slapp, men han lå på siden omfavnet av Roar som sov godt. Han presset, men det var ikke lett å tisse liggende. Han presset igjen og en liten stråle kom ut før den ble klippet av. Han tok sats og presset igjen. Et brak hørtes bak og han slapp en stor fis. Men fortsatt ingenting fremme. Han sa til seg selv at han skulle slappe av. Anders roet ned kroppen og slappet av. Så kjente han presset igjen. Og helt rolig presset han litt. Det kom en liten skvett. Han roet ned igjen. Så kom en ny skvett. Litt mer denne gangen. Og så kom det. Masse. Han klarte ikke stoppe det. Og det rant og rant. Han kjente hvordan bleien svulmet opp og ble varm. Men han ble også varm på siden, og han kunne kjenne hvordan det fuktige spredte seg utover lakenet. Roar lå jo rett inntil han og han ville jo også bli våt av dette. Roar bare gryntet og trakk Anders enda tettere inntil seg. Så da lå de slik da i en fin pøl av tiss. Anders hadde ikke mulighet til å slippe unna uten å vekke Roar. Men Roar hadde jo sagt at de hadde tisselaken så han slo seg til ro med at det gikk fint. Og det var jo så trygt i de trygge voksne armene til Roar.

Roar våknet av at han var litt kald og kjente jo fort at det meste var vått rundt han. Han åpnet øyene og så rett inn i øynene til Anders.
«Har du hatt et uhell lille venn?"

Anders nikket. Roar slapp taket og tok av dynen. En stor rund flekk lå under de. Han kjente på fronten av bleien til Anders.

«Ja her var det vått. Du har nok hatt på deg en for liten bleie»

Så hadde Roar hentet en større bleie og satt den på Anders før han skiftet laken og sengtøy. Anders hadde blitt jagd ut på kjøkken for å lage frokost i bare bleien. Roar hadde ikke sett noe så sexy før. Det endte som det måtte, med sex på kjøkkenbenken.

Roar og Anders hadde vært et par i to år. Bleieleken hadde utviklet seg med tiden og Anders hadde blitt mer caretaker selv om Roar var nesten ti å eldre. De var ikke offisielt et par, fordi de begge var i skapet, men de hang sammen så ofte de kunne, ofte i bleier. Og Roar hadde blitt mer og mer AB etter hvert som Anders ble mer «pappa». Men Anders brukte bleier nesten hver gang han også, men det var mest praktisk.

Dessverre hadde det blitt slutt. Når Anders hadde bikket 20 hadde Roar funnet en ny ung gutt han ville leke med. De hadde vært tre en periode men det funket ikke for Anders. Han ville ha Roar for seg selv. Så da hadde Roar gjort det slutt. Anders hadde vært knust og når han var over for å hente de få tingene han hadde hos Roar hadde den nye lekegutten vimset rundt i en bleie mens Anders pakket. Anders hadde pakket med seg mye av AB-utstyret til Roar og en haug med bleier bare på faenskap. Roar hadde ringt og krevd det tilbake men Anders hadde bare bedt han dra til helvete. Så hadde det blitt stille.

Nå stod Anders å så på den «lille» gutten som sov søtt i sengen sin. Han hadde lagt merke til Eskil på skolen. Gayradaren hadde slått ut på dag en, men han hadde ikke gjort noe initiativ, selv ikke på fadderuken. Eskil holdt seg med en gjeng med gutter som han antok delte leilighet med. Anders holdt seg med jentevennene han hadde fra videregående. Anders var nå åpen om at han var homofil, men han ropte det ikke ut, og han hadde en væremåte som nok ikke lyste at han likte gutter.

Men han hadde merket blikket til Eskil når han kom inn i klasserommet. Og han hadde startet med å komme akkurat i tide slik at Eskil var på plass og kunne se på han. Han likte den oppmerksomheten og hadde trålet Grindr, Tinder og andre sosiale møteplasser for homofile uten å finne Eskil. Så derfor hadde han blitt litt i tvil.
Men dagen i dag levnet ingen tvil. Gutten likte pikk. Og han kunne håndverket.

Nå la han som en engel og sov i sparedrakten. Men bleie på. Anders krøp nedi sengen og under dynen og la seg i skje med Eskil. Eskil lagde noen godlyder før han pustet tungt igjen.
Anders våknet og åpnet forsiktig øynene. Det var grålysning i rommet, og øynene hans møtte et par brune øyne. Og et smil. Eskil smilte det fineste smilet han hadde sett.

«God morgen» hvisket Eskil
«God morgen» svarte Anders. «Har du sovet godt?» Eskil nikket forsiktig.

Anders tok en hånd og kjente på bleiefronten til Eskil. Den var varm og blitt strammere.
«Så flink du har vært» sa han og smilte før han tok tak i Eskil sin hånd og ført den ned til sin egen bleie.
«Du også» svarte Eskil.

Så kysset de lett. Før de møttes i et tungt vått tungekyss. Anders la Eskil over på rygg og la se oppå. Bleiene deres møttes og gned seg mot hverandre. Anders fikk umiddelbart stå.
De kysset og befølte hverandre og begges hender tok på hverandres bleier. Anders merket på Eskil at han også var kåt. Bleiene gned seg mot hverandre og etter et par minutter stønnet de nesten i kor og sprutet en varm deilig ladning i hver sin bleie.

Anders la seg over på siden og smilte. Det var lenge siden han hadde kommet i bleien nå.

Kvelden før hadde de pratet om at de skulle på skolen og lese begge to, så etter at de hadde ligget og hentet seg inn litt stod de opp. Eskil tuslet rundt i dressen sin og Anders kunne se at han elsket det. Selv tok han på seg en pysj-bukse og t-skjorte. Så lagde de en god frokost med egg og bacon. Mens de satt og spiste satt de å beinflørtet med hverandre og fingrene deres fant hverandre både over og under bordet. Anders kjente sommerfugler i magen. Var han allerede forelsket?

Etter frokost ryddet de og Anders fortalte om sin plan for dagen. Eskil skulle ha på bleie på skolen slik som i går. Denne gangen skulle det være en Betterdry som var litt større. Han fikk ikke benytte toalett på skolen og alt skulle skje i bleien. Anders skulle skifte på han ved behov.

Da de kom på badet hjalp Anders Eskil med dressen og av med den våte bleien, før han kledde av seg selv. De dusjet sammen og det tok ikke lang tid før de begge var harde igjen. Men de ignorerte det. Fikk spare det til siden. Etter dusjen fikk Eskil på en ny bleie og body før dongeribukse og genser. Anders tok ikke på bleie denne gangen.

Mens de gikk mot skolen hadde Anders utrolig lyst til å ta Eskil i hånden og leie han til skolen. Han visste jo at Eskil var skjult så derfor respekterte han det. Men et par ganger på turen kom han tilfeldigvis borti hånden til Eskil, som responderte med et smil hver gang.

På skolen fant de to plasser som lå litt for seg selv helt innerst på lesesalen. Anders kunne høre lyden av bleie da Eskil satt seg ned. Anders rettet litt på genseren til Eskil og strøk han over ryggen før han satt seg ned selv. De tok opp bøkene og macene og begynte å studere. Det var vanskelig for Anders å konsentrere seg fordi han bare tenkte på denne fine gutten ved siden av, som han nå var «pappa» for. Flere ganger møttes beina deres under bordet. Og flere ganger møttes blikkene deres. Begge smilte når de gjorde det. Det kriblet i magen til Anders hver gang Eskil smilte til han.

Plutselig dumper en skygge ned ved siden av Anders
«Er det her du gjemmer deg» Stemmen var lys og han skjønte det var Randi som hadde dumpet ned. Han hadde helt glemt Randi. De hadde jo avtalt å lese sammen i dag.
«Eh. Ja. Jeg traff Eskil og han skulle lese samme fag så vi bare satt oss her» sa Anders og nikket mot Eskil. Eskil kikket stivt ned i boken, men snudde raskt på hodet og hilste hei.
«Ok. Men da blir jeg med dere da» sa Randi og åpnet sekken.

Anders hadde ikke annet valg. Han hadde jo lovet å studere med Randi, så han sa at det var greit. Han snudde seg mot Eskil som kikket fortvilet opp på Eskil. Anders mimte med leppene at «det går fint. Slapp av» og smilte. Eksil snudde seg og kikket ned i boken.

De tre satt slik en stund før Eskil forsiktig dunket borti Anders, og leverte en liten håndskrevet lapp.
«Jeg må på do» stod det på den. Anders snudde lappen og skrev tilbake «du blir bare sittende til jeg sier ifra»
Eskil leste lappen og kikket fortvilet på Anders som igjen mimte med leppene at det går fint.

Anders merket at Eskil ble mer og mer urolig og slet med konsentrasjonen. Han forsøkte å reise seg men Anders tok tak i låret og presset han ned. Eskil så med fortvilet blikk, men Anders stirret hardt tilbake og sa lavt «Nå lyer du».

Randi snudde seg mot de og lurte på hva de to visket om. Anders sa bare at Eskil hadde lurt på når de skulle ha lunsj. Randi kunne være enig at det snart var på tide, men at hun ville lese ferdig kapitlet. Det var bare ti sider igjen.

Anders snudde seg og så hardt igjen på Eskil og ristet rolig på hodet til hans bønn om å få reise seg.
Eskil satt og kikket ned i boken men klarte ikke lese noe. Han vred seg på stolen.
I bagen til Anders lå våtservietter og rene bleier. Han klarte seg jo ikke uten at Anders var med. Det visste Anders. Igjen forsøkte Eskil å reise seg, men Anders tok han i armen og dro han ned. Eskil sine øyne var blanke. Anders skrev en lapp: Du får gå når du har bæsjet på deg, og så kommer jeg etter.

Eskil kikket på lappen og så opp på Anders. Han visket lavt om Anders var gal. Anders ristet på hodet.
Anders visste at dersom Eskil bæsjet på seg så måtte han gå gjennom hele lesesalen, ut i gangen og enten ta trappene eller heisen ned i kjelleren til HC-toalettet der. Og han ble kåt ved tanken. Randi hadde puttet ipodsen i ørene for å høre noe på mac’en. Sikkert et parti hun slet med i boken som hun ville høre på foreleseren tenkte Anders. Randi var ikke den skarpeste i klassen, men veldig flittig.

Han snudde seg og nikket til Eskil som for å si at nå var det lurt å gjøre det. Og nesten samtidig kunne han høre småputring og lyden av bæsj som skvises ut i bleien. Eksil reiste seg litt opp fra stolen for å få bedre åpning og det kom tydeligvis mer ut. Så reiste han seg og hastet ut. Anders kunne se av gangen at han hadde bæsjet på seg. Mye.
Og lukten kom snikende etter Eskil var gått. Randi kikket bort på Anders som bare trakk på skuldrene. Hvor langt forsprang skulle Eskil få. Hvor lenge skulle han vente på HC-toaltettet for Anders banket på.

Anders prikket forsiktig Randi på skulderen og sa at han måtte på do. Randi lurte på om det var han som hadde sluppet den fisen, for den var jævlig. Anders sa at det var han, og at Eskil var gått ut for å ta en telefon. Randi kjøpte den og plugget i ørene igjen.

Anders slengte på seg vesken og gikk ut, og fulgte lukten ned kjelleren. Det var ikke mange andre studenter på skolen så det var ikke krise. HC-toalettet var låst da han kom ned. Han banket på og spurte lavt om Eskil var der inne. Døren ble åpnet og Anders snek seg inn. Det stinket på toalettet og Eskil stod der med tårer i øynene.
«Hvorfor gjorde du det?» sa han og så anklagende på Anders

«Fordi jeg bestemmer. Du er en liten gutt og jeg er pappa. Da bestemmer jeg, og du lyer» svarte Anders og kikket strengt tilbake. Eskil nikket forsiktig og sa at det var greit.
Toalettet var nok lite brukt nå i ferien for det så helt rent ut. Han la ut et tisselaken på gulvet og ba Eskil legge seg oppå. Han lydde. Anders fikk dratt ned buksen og dro opp genseren. Han kneppet opp bodyen og løsnet bleietapen. Da han la ned bleien kunne han se bæsjen hadde presset seg fremover og ballene lå i bæsj. Eskil løftet opp stumpen slik at Eskil kunne fjerne bleien, og da så Anders at bæsjen hadde presset seg opp bak og nesten over bleiekanten, men det var heldigvis ikke det.
Han fant frem våtserviettene og vasket rent. Det var mye bæsj og litt kom også på hendene hans. Til slutt ble Eskil ren igjen og han fikk på ny bleie. Anders vasket hendene men kjente at lukten fra bæsjen hang igjen. Han likte det.

Etter at de hadde ryddet opp fikk Eskil beskjed om å bare vente. Så tok Anders å kneppet opp buksen og dro den ned. Pikken hang fint mellom beina. Så satte han seg ned på doen og bæsjet. Eskil snudde seg rundt, men Anders beordret han til å se på han og at han skulle komme bort.
«Sånn. Nå skal du tørke meg» sa Anders og gjorde rumpen tilgjengelig for Eskil som fant litt papir og tørket han. Det hadde vært en fin kabel og det trengte ikke mange tørkene før Anders var ren.

«Takk vennen» sa Anders og kysset Eskil på munnen.

Så låste han ut Eskil først. Han ventet et minutt før han låste seg selv ut. Den skitne bleien og alt det andre hadde de kastet i søppeldunken på toalettet.

Når Anders kom opp i lesesalen satt Eskil på plassen og pratet litt med Randi. Anders foreslo at de skulle gå å ta lunsj og det var alle tre enige i.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5362  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024