Logga inBli medlem
Martin tjuvkikar

Del 2: Lisas perspektiv

Lisa hade varit kär i Martin i flera år. Han var allt hon ville ha, en snygg nörd med glasögon. Dom hade bott grannar hela livet och hon hade känslan av att Martin tyckte att hon var så töntig. Främst för att hon alltid hade varit otroligt brydd om sitt utseende, men det blev så av att umgås med andra tjejer vars enda mål i livet var att hitta snygga killar. Hon var såklart en av dom, men hennes mål var att få Martin. Många trodde att Lisa var en utåtriktad person, en sån som fick precis vad hon ville. Men sanningen var att hon inte kunde få sig själv att få fram ett ord överhuvudtaget när Martin var i närheten, hon lät bara uppblåst och dum. En gång hade han till och med himlat med ögonen. Lisa hade försökt allt, allt från att klä sig så lite hon kunde till att klä sig så nördigt hon kunde. Hon hade hört honom spela en låt med The Rolling stones, bara för att klicka hem en tröja direkt och sedan bära den i skolan. Men han hade inte så mycket som ens kollat åt hennes håll.

Lisa började bli desperat, hon ville ha Martins uppmärksamhet. Hon hade en fördel, och det var att hennes sovrum och Martins sovrum var mitt emot varandra. Lisa hade fått arbeta på sin viljestyrka att inte stirra in i hans fönster varje dag, men då och då gjorde hon det. Hon observerade hans gråa väggar, fulla med vinylskivor med gamla rockartister hon aldrig hört talas om (men lade in på sina spellistor så hon kunde låtsas ha något gemensamt med honom). Hon noterade hans fiol som han övade på vissa kvällar, men främst noterade hon hans dator. Den stod placerad snett så hon precis kunde se skärmen. Vanligtvis satt han bara och spelade något vanligt spel, på somrarna hade han fönstret öppet och då kunde hon höra hur han satt och pratade och skämtade i hörlurarna med sina kompisar. Ibland blev Martin diskret med sin dator, det var alltid då Lisa fokuserade som mest. Martin satt alltid med låg skärmstyrka och såg till att vända iväg sin skärm från fönstret. Lisa gillade verkligen tanken av att han gjorde något hemligt, och hennes viljestyrka blev som svagast när hon visste vad han satt och gjorde.

Det var en torsdag mitt i veckan när Martin satt diskret framför sin skärm igen. Lisa låg i sin säng och lyssnade på något band hon hade hört honom prata om. Hon bläddrade igenom psykologiboken och då och då vände hon blicken in mot Martins fönster. En plötslig rörelse fick henne att haja till. Martins mamma hade kommit genom dörren för att fråga Martin något. Han hade i panik vänt skärmen mot fönstret, bort från sin mamma, och Lisa tappade andan. Det var porr. Men inte vilken porr som helst. Lisa tog upp sin mobil för att fota snabbt innan Martin skulle vända bort skärmen igen. Hon zoomade in på bilden. Det var två halvnakna tjejer - i blöjor. Lisa blev knallröd. Vad tittade Martin på egentligen? Var det det här han alltid tittade på?

Lisa satt och funderade på det ett tag till, kvällen hann gå åt, hon åt korvstroganoff i lugn och ro med sina föräldrar, gjorde sina läxor och hann till och med titta på något avsnitt av hennes favoritserie innan hon lade sig tillrätta i sängen och lät sig själv fundera på det igen. Hon tog upp sin mobil och zoomade in på skärmen, det var en tumblr-post så hon bestämde sig för att börja där. Hon gick in på sin tumblr och hittade allt möjligt, sökord som “diaper”, “ddlg”, “abdl” kom upp. Lisa forskade runt och insåg att det var en stor fetisch många hade. Det var ganska gulligt faktiskt, vuxna människor som tultade runt i blöjor. Om det var det här Martin ville ha, så var det det hon skulle ge honom.

Det gick ungefär en vecka innan paketet anlände. Hon tog sina föräldrars bil för att hämta det, det kändes smått pinsamt när kvinnan i kassan stirrade på henne. Som att hon visste exakt vad Lisa hade köpt. Det var pirrigt att gå över parkeringen med paketet, som att det stod “VUXENBLÖJOR” skrivet rakt över paketet och hennes panna. Hon körde snabbt hem, hon hade redan hunnit förbereda allt annat hon kunnat tänkas behöva.

Lisas föräldrar var bortresta för kvällen, vilket passade perfekt. Hon visste att Martin hade träning till 19 och efter det skulle han förmodligen åka hem och spela. Exakt hur hon skulle göra det här visste hon inte. Hon hade inte haft på sig blöjor sen hon var liten, hur gjorde man ens? Lisa tog med sig paketet upp på sitt rum och rev genast upp det. Dom var vita och fluffiga med en svag plast över sig med något gulligt mönster, precis som på bilden. Hon blev generad av tanken vad hon höll på att göra. Hon hade blivit så besatt av tanken att få vara med Martin att hon nu skulle skämma ut sig såhär. Klockan var bara 16 så hon hade tid att tänka över det.

Tre timmar senare och två läxor senare blev klockan 19 och Lisa insåg att Martin skulle komma hem närsomhelst. Hon tog undan paketet från sängen i panik. Det var så tydligt på något sätt. Hon tog med sig en blöja och gick in på sitt badrum, det var ett litet badrum men allt hon behövde var att sitta på toan för att ta hjälp. Hon bestämde sig för att kissa innan. Aldrig att hon skulle våga göra det i blöjan, det skulle vara för äckligt. Vad var hennes plan egentligen? Att Martin skulle se hennes gigantiska vita rumpa och bli kär? Herregud, det skulle aldrig hända, han skulle säkert inte ens märka henne.

Lisa drog av sig sina byxor, dom var bara ivägen. Hon klämde och kände på den vita plastiga blöjan i sin hand och övervägde det. Skulle hon verkligen? Efter noga tänkande valde hennes hjärta åt henne, den skulle på. Lisa hade sett till att hennes gardiner var uppdragna extra mycket idag, han skulle ha full syn in. Lisa vecklade ut blöjan och placerade den på toalocket, hon satte sig över den och började desperat försöka tejpa och klistra, det gick åt helvete. Hon blev svettig och frustrerad och ryckte av den. Hur skulle det här gå? Lisa tog på sig sin morgonrock och gick för att hämta sin mobil. Hon började googla hur man gjorde, det mesta var videor på folk som gjorde det på varandra, vilket hon tyckte var ganska gulligt. Men det fanns en video, där någon stod upp och tejpade, hon bestämde sig för att testa den tekniken. Några frustrerande minuter senare var den på och Lisa tittade på sig själv i spegeln, hon skrattade lite och observerade sig själv, hon såg skittöntig ut. Blöjan satt snett och hennes rumpa blev gigantisk.

Klockan närmade sig 19:30 när Lisa lyckats få på sig blöjan. Tanken av att visa upp den gjorde henne obekväm. Hon tog på sig sin morgonrock och gick ut i sovrummet igen, det prasslade med varje steg och hon gick konstigt. Martins sovrum var fortfarande släckt, han hade inte hunnit komma hem än. Lisa andades ut. Hon hade fortfarande tid på sig att lista ut hur hon skulle göra. Hon satte sig på sängkanten och kände vadderingen tryckas mot sin rumpa. Känslan var konstig och plastig, hon var inte säker på vad hon tyckte om den. Hon testade ta på sig ett par pyjamasbyxor över, det var alldeles för tydligt vad hon hade under. Minuterna gick och Lisa funderade över sitt nästa steg. Hon bestämde sig för att gå runt lite i den, hon var ändå ensam hemma så ingen skulle se henne. Hon gick modigt ner för trappan till köket och började rota i kylen. Hon hade redan ätit middag men lite chips skulle aldrig skada. Hon hällde upp ett stort glas cola och chips i en beige liten skål. Lisa behövde slappna av, just nu kände hon sig inte alls sexig och det var det hon ville att Martin skulle tycka.

Efter några avsnitt av en serie började Lisa bli otålig. Colan hade runnit genom hennes kropp och tryckte på hennes blåsa, hon började fega ur av tanken att använda blöjan men hon visste att hon inte skulle kunna hålla sig länge till. Martin hade fortfarande inte kommit hem och det började bli alldeles för varmt i hennes rum. Klockan hade inte hunnit bli mycket när hon bestämde sig för att bara gå och lägga sig. Hon kände sig dum som satt kvar och väntade. Problemet var… hon ville inte ta av sig blöjan riktigt än, ifall han skulle komma hem. Hon bestämde sig för att sova med den, trots att hennes blåsa tryckte på och hon verkligen behövde kissa. Hon kunde hålla sig, det visste hon. Lisa borstade tänderna och lade sig tillrätta i sängen, hon var trött efter den långa dagen så det skulle inte bli svårt att somna. Hennes blåsa tryckte på och värmen var olidlig, Lisa drog av sig sina byxor, hon hade ju ett täcke som kunde täcka hennes underkropp. Timmarna gick och värmen dog aldrig ut, Lisa drog tillslut av sig tröjan också, alldeles för sömndrucken för att bry sig om sin nakenhet.

Klockan blev fem på morgonen när Lisa vaknade av att det blev varmt. ‘Jag kissar på mig’ insåg hon, och vaknade i panik. Lisa kände hur värmen spreds längs hennes kön, men det var centrerat och värmen spred sig inte längre än så. Hon andades ut av lättnad. Det var dumt att hålla sig en hel natt, klart det skulle sluta med att hon kissade på sig. Blöjan hade fångat upp allt. Hon kände sig smutsig och äcklig, och ville genast duscha. Lisa tog en sista glimt in i Martins rum och såg att han låg utspridd på sin säng. Undra om han hade sett?

Det gick någon månad, Martin hade inte gett henne någon mer uppmärksamhet alls, han kanske inte hade sett? Det kändes nästan som att hon var mer osynlig nu. Hennes föräldrar skulle åka iväg ikväll, vilket innebar att det var dags igen. Lisa hade gått runt hela veckan och försökt komma på mer. Hon hade fått för sig att hon såg Martin titta in i hennes fönster en gång, men hon var inte säker på om det var en önskedröm eller sanning. Lisa hade överhört Martin prata med sin kompis Tom om att spela ikväll, vilket var perfekt. Efter skolan hade Lisa åkt iväg för att shoppa med en kompis, det var bra att skingra tankarna lite. När hon kom hem satt Martin och spelade i sitt rum. Han reagerade inte en sekund på rörelserna i hennes rum och hon blev irriterad. Skulle han märka om hon ens satt och försökte ta på sig blöjan framför honom? Det var exakt det hon bestämde sig för att göra. Hon drog av sig sina byxor och trosor framför spegeln, fortfarande ingen reaktion från Martins rum. Hon tog fram lådan under sängen där hon gömde blöjorna. Lisa satte sig rakt framför spegeln, hennes underkropp blottad, hade Martin tittat in nu hade han sett allt. Men han hade väl inte ens märkt om hon ställde sig och dansade nu. Hon vecklade frustrerat ut blöjan och pressade den under sin rumpa. Tejpen ville inte alls samarbeta idag, hon försökte placera den bra och tejpade och drog till den, tillslut när hon fått det att se helt rimligt ut lade hon sig frustrerat i sängen, kollade in i spegeln och såg Martin gå iväg från fönstret. Hade han sett allt det där?

Lisa hade sett det som en personlig succé att Martin förmodligen hade sett det där. Hon blev mer och mer modig. Hon noterade att Martin hade börjat undvika henne mer, men den här gången var det för att hans kinder blev knallröda av att se henne, och hon noterade att han skiftade mer och mer. Ibland kunde hon ligga vaken på nätterna och notera att Martin gick förbi fönstret orimligt många gånger, som att han försökte se vad hon höll på med.

En dag efter skolan hade Lisa varit på Ica. Hennes mål var att köpa choklad och en energidryck när hon gått förbi babyavdelningen. Av någon anledning hade hon gått in där. Hon hade läst på om pull-ups. Det fanns pull-ups för stora barn, och eftersom hon var ganska nätt skulle dom passa henne. Hon drog med sig ett paket och skyndade sig genom shop-express för att göra det så lite märkbart hon bara kunde. Efter det började hon gå runt med pull-ups överallt. Hon hade dom hemma, när hon gick i skolan, om hon skulle ut på en promenad. Hon gillade tanken av att Martin visste.

Det var mitt i veckan när hon bestämde sig för att lägga sig och sola. Lisa drog på sig sin bikini, men bestämde sig snabbt för att ta på sig en pull-up över det. Hon visste att Martin var hemma, problemet var att hans föräldrar också var det. Men hon chansade. Lisa tog med sig en Capri-sun, sin lilla högtalare, solskyddsfaktor och en handduk att lägga över sig ifall det skulle behövas. Hon lade sig tillrätta på bakgården och slog igång musik hon visste att Martin tyckte om. Hon hade börjat trivas i sina pull-ups. Hon använde fortfarande inte blöjorna, det kändes lite som att gå för långt, men det var skönt att veta att man kunde om man ville.

“Martin, kan du gå ut och vattna blommorna?” Hörde Lisa. Martins mamma ropade från köket. Det här var hennes chans. Hon sänkte volymen på musiken och drog undan handduken från sig. Lisa hade börjat bli kissnödig vid det här laget. Skulle hon bara göra det? Hon testade trycka på. Inget hände, absolut ingenting, inte ens en droppe? Lisa blev förvånad, borde det inte bara vara att trycka. Hon kände sig nervös. Hon hörde ljudet av att Martin började gå runt lite. Hon ville inte låta det stoppa henne. Hon förde ner sin hand mot sin blöja och började smeka lite. Kanske skulle det vara lättare att kissa om hon tryckte lite på blåsan. Hon började trycka och massera, det var skönt. Hon fortsatte trycka, inget kom ut. Hon hörde hur något hårt slog till och tittade upp. Martin hade tappat vattenkannan, han såg henne, hans ögon var gigantiska och han såg stum ut. Han hade vänt sig om snabbt och sprungit in. Lisa vände sig tillbaka, skamsen men leende - succé.

Efter det trodde Lisa verkligen att han skulle höra av sig. Hon började bli otålig. Hon tänkte att han inte skulle kunna hålla sig nu. Men Martin hade på något sätt blivit mer avvikande. Hon såg på honom att han inte kunde hålla undan blicken. Dom hade deras gemensamma lilla hemlighet tillsammans. Det var en tisdag när dom hade prov hemma. Det var ett långt prov, och läraren hade sagt att dom kunde göra det hemifrån eller tillsammans då det skulle vara väldigt stort och avgörande. Lisa hade tittat på Martin, som hade tittat på henne. För en sekund fick hon för sig att fråga honom om han ville göra provet med henne. Men tänk om han sa nej? Tänk om han tyckte att hon var äcklig efter senast. Lisa fegade ur.

Provet skulle starta vid 9. Lisa hade alltid varit en plugghäst och ville ha höga betyg. Hon ville inte att något skulle störa henne under provet. Det var då hon kom på den briljanta idéen att ha en blöja på sig. Hon hade vant sig vid tanken och gillade säkerheten den gav henne. Ett plus i kanten var att hon kände sig ganska söt och trygg i dom. Lisa hade förberett allt möjligt den dagen, en stor vattenflaska, en stor frukost, snacks, kaffe, allt möjligt. Klockan 09:00 satte hon sig framför datorn med sitt tjocka blöjpaket, i sitt beiga mjukisset och började skriva.

Klockan hann närma sig 11:00 när Lisa kände hennes blåsa trycka på. Den stora vattenflaskan hade snabbt tagit slut, Lisa hade en tendens att alltid dricka mycket när hon behövde fokusera. Hon ville använda blöjan. Hon hade verkligen bestämt sig för att använda den idag. Hur svårt kunde det vara egentligen? Lisa hade börjat läsa på om det. Det var fler än hon som hade samma problem. Tydligen hade det att göra med en spärr man fick i huvudet i samband med att man blev pottränad. Många hade tipsat om att sitta på toan för att göra det, och låtsas som att man bara skulle gå på toa. Hennes skrivbordsstol borde ju vara ungefär samma, tänkte Lisa. Hon blundade och fokuserade. Hon försökte trycka igen, men det hjälpte inte. “Slappna av, Lisa” tänkte hon och tog ett djupt andetag. Det funkade, sakta började några droppar komma ut, hon tryckte på mer och strålen blev hårdare. Hon kissade i blöjan! Det forsade nästan ut, och det var så skönt. Lisa njöt av värmen som spreds och smekte sig lätt över den växande blöjan, det var då hon kände det. Det läckte.

Fan, fan, fan! Det blöta började sprida sig längs hennes gren, längs byxbenen. Hon försökte stoppa det men det var redan igång. Hon tittade på sig själv i spegeln medan det spred sig och började panikartad dra av sig byxorna. Blöjan hängde tung och blöt längs hennes ben och hon insåg att det bara var att ta av sig den. Hon såg i ögonvrån hur Martin stod och observerade henne, hans hand låg gick mot sin gylf och när hon tog av sig blöjan tryckte han mot sin kuk… Martin ryckte till och böjde sig fram… Kom han precis?

Lisa kände sig förödmjukad över händelsen, men tanken av att Martin hade kommit i sina byxor av synen hade gjort henne överväldigad. Hon var tvungen att agera.

Vid det här laget hade hon listat ut det, Martin hade varit lika fascinerad av henne som hon velat. Han hade listat ut hennes schema, varje gång hennes föräldrar var borta hade hon alltid tagit fram blöjorna. Ikväll var en sån kväll. Det blev bara mer tydligt när hon hörde Martin undvika en spelkväll med sina kompisar för att “plugga”. Hon bestämde sig för att ta tag i det. Hon tog upp sin mobil, letade fram Martins kontakt och skrev till honom. “Jag vet att du brukar titta på mig”




***

Jag skriver gärna en fortsättning, men jag hade absolut ingen aning vad dom ska göra tillsammans. Om någon har tips så SKRIV!

Fortsättning:

Del 1 (3 feb 2022)
Del 2: Lisas perspektiv (3 feb 2022)

Tillagd 3 feb 2022   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5319  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024