Logga inBli medlem
Läkarundersökningen

Del 5

Jag blir inrullad baklänges in i en hall, jag ser inte om det är en eller flera andra personer och är väldigt nervös. Funderar på vad jag ska göra? Skrika rakt ut? Vara tyst och hoppas på det bästa? Det blir det sista jag väljer.

- Vad kul att du har båda bebisarna med dig, hör jag den andra kvinnan säga.
- Ja, fast den här stora är nog bra nervös och orolig nu, han vet inte om att vi skulle hit, hör jag mamma svara.
- Oh, då måste du lugna honom, ge mig den lille så tar jag honom till vardagsrummet så kommer ni sen.

Strax kommer mammas ansikte fram och hon ger mig ett varmt leende.

- Du behöver inte vara orolig, det här är min bästa vän och eftersom jag har tagit hand om dig den här veckan har jag inte hunnit vara med henne, säger mamma samtidigt som hon knäpper upp åkpåsen och lossar på låset till selen så den knäpps upp.

- Kom nu! Säger hon samtidigt som hon hjälper mig ur vagnen. Jag kryper efter henne mot vardagsrummet. Huset verkar ha samma planlösning som mitt hus så jag hittar ganska bra. I vardagsrummet sitter mammas kompis i en fåtölj och leker med den lilla bebisen. Jag tvekar först att krypa in där, visa mig för någon annan i endast napp, blöja och body? Mamma böjer sig ner och viskar i mitt öra:

- En bebis blir inte generad utan gör som mamma säger, kom nu min söta bebis!

Jag kryper efter henna mot soffan och hon tar snabbt och lägger ihop sittdynorna som hon gjorde i min soffa den första kvällen. Sedan får jag krypa upp i soffan och lägga mig på sittdynan i hennes knä med huvudet vilandes mot hennes vänstra arm och hon tar fram det vänstra bröstet och börjar amma mig. Hennes andra arm hittar snart vägen längs min blöja och handen vilar mot min blöjbak och puffar lite då och då.

- Det här är min bästa vän Lotta och hon arbetar som barnskötare och tar hand om bebisar hela dagarna. Hon är även superbra på att hålla hemlisar så du behöver inte vara orolig. Vi brukar träffas på torsdagar och jag ville inte ställa in men heller inte lämna min bebis själv.

Jag börjar lugna ner mig men fortsätter att amma och nickar lite lätt till svar.

- Åh, vad söt han är, hör jag hennes kompis Lotta säga, och du ammar honom också?
- Ja, jag har haft honom på bröstmjölk och bröstmjölksersättning sedan i måndags kväll. Han verkar gilla det mycket och det har en väldigt lugnande effekt på honom att bli ammad.
- Åh, Vad fint. Jag har också en hemlighet att berätta för dig som du inte får berätta för någon, hör jag Lotta säga till mamma och fortsätter, jag har också mjölk i mina bröst.
- Va?! Hur gick det till.
- Du vet alla söta bebisar på dagis som jag tar hand om?
- Mmm
- Jag blev bara så sugen att kunna amma dem när de blev ledsna så jag började pumpa mina bröst på morgonen, kvällen och natten och efter ett tag kom det mjölk. Jag har sedan ammat bebisarna på dagis i smyg när ingen ser och det är en helt fantastisk upplevelse. Sedan får jag pumpa på kvällen och natten här hemma. Jag ammar gärna din stora bebis också så slipper jag pumpa ikväll.
- Visst, det börjar ändå ta slut här, svarar mamma och stoppar in ett finger i min mun så jag släpper taget om hennes bröst.
Jag får hoppa ner mot fotändan medan mamma reser sig upp och Lotta sätter sig där istället. Då får jag krypa tillbaka upp och gör samma procedur med att lägga mitt huvud på hennes vänstra arm och sedan får jag hennes vänstra bröst in i munnen och börjar amma. Känner hur hennes hand också letar sig längs med blöjan och stannar med hennes hand puffandes på min blöjbak. Det är precis lika underbart att bli ammad av Lotta som av mamma.

När jag ligger där hör jag hur mamma berättar om hur vi träffades, mitt läkarbesök, första gången hon ammade mig, mötet vid affären, införandet av bröstmjölksersättning, badningen, bodyn hon beställde, affärsbesöket, habiliteringen, babysittern, skötbordet, turen hit med vagnen och att jag är tvungen att åka tillbaka på måndag förmiddag.

- Vilken härlig berättelse, säger Lotta och fortsätter, kanske, alltså om du vill, kan jag hjälpa till och låta honom endast bli ammad tills han ska åka tillbaka?
- Hmm, jo det skulle ju vara en kul upplevelse både för honom och oss.
- Jag är dessutom ledig imorgon, så jag har inget annat planerat och det vore skönt att inte behöva pumpa.

Mamma och Lotta kom överens om att det var det som skulle ske, nu hade jag två mammor.
Jag fick ett finger i munnen och Lotta tog bort sitt bröst. Jag fick vända mig om och lägga mig med huvudet där jag nyss hade haft fötterna och Lotta gick runt och satte sig i den sidan av soffan istället. Där fick jag lägga mig med huvudet på hennes högerarm och fick hennes högra bröst i munnen. Jag började amma, även om jag redan börjat bli mätt, och kände hur hennes vänsterhand följde längs med blöjan och landade på min blöjbak.

När jag hade ammats klart på hennes högra bröst var jag väldigt mätt och när jag satte mig upp kom en stor rap. Jag fick ett leende ifrån både mamma och Lotta samtidigt som jag fick nappen tillbaka in i munnen. Lotta gick iväg och mamma vände sig mot mig:

- Lotta ska bara packa lite saker så ska vi gå hem och bada. Du kan krypa till vagnen så ska jag hjälpa dig in i den.

Jag kröp till vagnen men när jag kom dit blev jag lite orolig, ville jag bli fastspänd igen?

- Ingen fara, jag lovar att vi bara ska åka hem, lugnade mamma mig och hjälpte mig upp i vagnen och spände fast mig igen. Mamma öppnade ytterdörren och körde ut vagnen och ställde den precis utanför på uppfarten. Jag blev orolig att någon annan skulle se mig och tittade runt snabbt men kunde inte se någon så jag lugnade ner mig. Jag fick sedan ligga där och vänta en stund innan Lotta och mamma var klara att gå. Jag kände att jag var helt full i magen och det började trycka på.

Efter en liten stund kom de ut, låste dörren och Lotta körde min vagn. Vi körde runt en del på hemvägen också och jag kände att nu var jag tvungen att vara en duktig bebis och använda blöjan att bajsa i. Jag kände hur det tryckte på och jag slappnade av och sedan tryckte jag på och jag kände hur blöjan fylldes.

Vi kom fram till huset och jag kördes in i hallen. Lotta börjar öppna åkpåsen och känner då lukten.
- Åhh, du har bajsat i blöjan, vad duktig du är! Säger hon med samma röst som man brukar prata till bebisar med, jag gissar att det är så hon pratar med bebisarna på dagiset. Det får mig att känna mig ännu mindre och alldeles varm inombords. Samtidigt som hon pratar med mig knäpper hon upp selen och hjälper mig ur vagnen.
- Vilken tur att bebisen ska bada! Nu får du vara duktig och krypa in till badrummet.
Jag gör som hon säger.

Inne i badrummet får jag lägga mig på en handduk och Lotta tar bort tejparna på blöjan och drar ner fronten mellan mina ben, tar fram tvättlappar och börjar göra rent mig. Snart är jag ren och får hoppa ner i badkaret. Där får jag leka med några badankor ett tag innan Lotta kommer med en badsvamp och börjar tvätta mig på ryggen, armarna, bröstet, magen, benen och avslutar med blöjområdet. Därefter får jag babyschampo i håret och hon löddrar runt en del innan hon duschar av mig helt och hållet. Hon tar emot mig med en stor handduk och torkar mig torr.

Sedan får jag krypa in i sovrummet och lägga mig på skötbordet och Lotta sätter på mig en blöja och nappen kommer också in i munnen. Jag gör ett snabbt samtal till min fru och snart ligger jag i sängen, redo för kvällsmat och att sedan sova.

Först lägger sig mamma bredvid mig och jag blir ammad från ena hennes bröst. Därefter lägger sig Lotta bredvid mig och ammar mig från båda brösten. Hon fortsätter att prata till mig som en bebis:
- Åh så duktig bebisen är. Sedan somnar jag efter en väldigt händelserik dag.

Jag väcks återigen mitt i natten av att den lilla bebisen behöver ammas och jag får då amma Lottas båda bröst igen innan jag somnar om. Nästa gång jag vaknar är det morgon och jag får genast Lottas ena bröst i munnen och börjar amma.
- Du är en så duktig bebis, säger hon med samma röst som tidigare. Jag myser och mår hur bra som helst. Men efter en liten stund märker jag att min blöja är våt och jag har kissat ganska mycket i den. Det kommer jag inte ihåg att jag gjorde inatt, tänker jag. Tänk om jag faktiskt tappar kontrollen över urinblåsan.

Efter att jag även ammats på Lottas andra bröst så får jag amma mammas ena bröst innan det blir dags för nappen, blöjbyte och påklädnad. Som vanligt är det blöja och body som gäller men den här gången får jag också på mig ett par gråa pyjamasbyxor som Lotta drar upp över blöjan och knäpper bodyn utanpå. Jag får sedan ett par strumpor på mig. Lotta säger, med bebisrösten;
- Vi ska på en liten utflykt, ja, på en liten utflykt min bebis. Jag blir återigen alldeles varm inombords och jag undrar om jag inte rodnar lite också.

Jag kryper mot ytterdörren och där får jag på mig skor och en jacka.
- Min bebis behöver inte mer, det blir så bra så.
Jag sätter mig lite motvilligt i bilen och snart är jag och lilla bebisen fastspända i baksätet och mamma och Lotta sitter där fram.

Bilen kör i mot en riktning som jag aldrig har åkt i tidigare. Jag kan inte lokalisera mig alls men efter en stund kommer vi fram till en ganska stor industribyggnad. Lotta knäpper loss mitt bälte och hjälper mig ur bilen, sedan går vi fram till en dörr och Lotta har en nyckel och låser upp.
- Det är bara vi här min bebis så du behöver inte vara orolig, nej inte vara orolig, säger Lotta till mig. Jag litar på hennes ord, vilka alltid sägs som om det sägs till en bebis när hon pratar med mig. Jag gillar det.

Väl inne i byggnaden tänder Lotta belysningen och jag ser att det är ett stort lekland. Det verkar finnas tre våningar på lekställningen med en lång rutschkana som går från översta etagen. Säker 6 meter upp och allt är i glada färger.

Lotta tar av mig skorna och jackan och sedan får jag krypa iväg och leka. Lotta är precis bredvid mig eller bakom mig hela tiden. Jag börjar med att krypa upp för den långa vadderade trappan och till toppen på rutschbanan. När jag kommer högst upp går Lotta förbi mig och sätter sig högst upp i rutschkanan.
- Bebisen får inte åka själv här utan får sitta med mamma, säger hon och klappar på golvet precis framför och mellan hennes ben. Jag kryper dit och sätter mig och hon tar armarna runt mig och puttar iväg oss nerför banan. Det kittlar i magen och jag börjar gurgla med skratt. När vi kommer längst ner och har stannat sitter jag fortfarande framför henne och hon håller om mig. Jag sitter kvar en liten stund, sedan vänder jag mig om och ger henne en kram innan jag börjar krypa upp för trappan igen. Vi åker några gånger till innan jag kryper vidare och utforskar de olika hinderbanorna. Mamma följer också med och har den lilla bebisen i en bärsele.

Efter diverse hinder kommer vi till ett bollhav, jag kryper in och kryper runt där och efter en stund känner jag mig både törstig och hungrig. Jag kryper fram till Lotta som också sitter i bollhavet och lägger min mun, som har nappen i sig, mot hennes bröst för att försöka få henne att förstå.
- Åh, är bebbisen lite hungrig och vill ha nam nam? Jag nickar och hon lägger mig i sitt knä, tar fram ena bröstet och ammar mig där i bollhavet. Efter det leker vi lite till och åker rutschbanan några gånger till innan mamma säger:
- Nu måste vi nog börja packa ihop och åka hem, de öppnar snart.

Vi gjorde oss klara och strax satt jag fastspänd i baksätet och bilen började åka. Jag kände mig väldigt trött efter att ha lekt i leklandet och ganska snart somnade jag.

Tillagd 13 jan 2022   Noveller   #Man #Man som bottom #Kvinna som top #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5297  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024