Logga inBli medlem
Läkarundersökningen

Del 4

Jag väcks någon gång under natten av bebisgråt, det är den lille bebisen som är ledsen och hungrig. Mamma hämtar honom från hans spjälsäng och lägger honom på sin mage och ger hon sitt högra bröst. Sedan tittar hon på mig och lägger sin vänsterarm runt mig nacke och drar mig mot sig, Jag följer med och snart har jag hennes vänstra bröst i munnen och ammar så nöjt.

- Nu ammar jag mina bebisar, säger mamman och fortsätter, nu kan vi snart sova vidare.

Jag ammade på och efter ett tag blev jag tröttare och tröttare för att sedan somna om.

När jag vaknade nästa gång låg jag kvar i samma ställning med hennes bröstvårta precis framför munnen. Jag kunde inte låta bli utan öppnade munnen, fick in bröstvårtan och började suga. Så gott och skönt.

- Godmorgon min bebis, dags att vakna nu? Frågade mamman. Jag nickade til svar samtidigt som jag ammade vidare.

Efter amning och en extra flaska med bröstmjölksersättning var det dags för blöjbyte och påklädnad. Jag fick återigen på mig min basebolls-body, den med vita långa ärmar och babyblå kroppsdel.

- Vi behöver åka och handla nu på förmiddagen, förklarar mamman och fortsätter; nu när jag ska producera mjölk till två bebisar så måste jag äta mer, dessutom har jag kanske en liten överraskning till dig.

Jag blev genast nyfiken på överraskningen men fortsatte att spela baby, dvs suga vidare på nappen jag hade fått i min mun istället för att fråga.

Det tog en stund att klä på oss bebisar men till slut satt vi båda två fastspända i varsin sida av baksätet. Jag satt och sög på min napp och tittade ut på omgivningen som passerade utanför. När vi kom fram fick jag ett munskydd över nappen och vi gick in i butiken.

Mamma tog en kundvagn och satte ner den lilla bebisen i sittdelen på den, sedan sa hon åt mig att hålla i den hela tiden när vi gick runt i affären. Vi började på grönsaksavdelningen, sedan vidare till chark och mjölk. Vid mjölken började jag känna mig väldigt bajsnödig. Jag försökte hålla mig, har aldrig bajsat i blöja ute bland folk förut. Jag började nog gå lite saktare eller något för ganska snart frågar mamma:

- Hur är det? Är du bajsnödig?

Jag nickar till svar. Hon kör vidare med vagnen och plockar lite mer varor på vägen. Jag ser att vi närmar oss kassorna men då svänger hon av till en annan gång och när vi stannar står vi precis framför blöjorna.

- Ser du blöjorna där? Frågar mamma.
Jag nickar till svar. Hon går närmare mig och börjar viska i mitt öra:
- De som använder dem både kissar och bajsar i dem oavsett var de är. De är bebisar och det är du med. Du har också på dig blöja så jag förväntar mig att du också använder den var du än är. Gör nu mamma stolt och bajsa i din blöja.

Jag slappnade av lite och sedan tryckte jag på och ganska snart kände jag hur blöjan fylldes och det började lukta.
- Duktig bebis, viskade mamma i mitt öra och sedan gick vi mot kassorna.

Det var ingen kö i kassan, vilket jag var glad för, men jag kände mig ändå utlämnad och ville inte att någon skulle känna lukten från min blöja.

- Vi har ett skötrum vid utgången, ifall du skulle behöva. Hör jag kassörskan säga till mamma.
- Tack, svara hon.

Betalat och klart och på väg ut går vi förbi skötrummet och vidare ut till bilen. Jag tittar på mamma men får ingen förklaring utan vi går till bilen och packar in maten där. Sedan hämtar hon en skötväska och barnvagnen från bagageutrymmet. Hon sätter sin lilla bebis i barnvagnen och säger åt mig att hålla i den medan hon lämnar kundvagnen. Hon kommer strax tillbaka men istället för att gå tillbaka in i affären så går vi bort ifrån den, mot en annan byggnad.
Vad ska vi nu göra? Undrar jag.

Vi går in genom en glasdörr där jag kan se en text om Habilitering. Vi går fram till receptionen och mamma frågar om vi kan låna skötrummet.
- Visst, inga problem, säger damen i receptionen, vet du var det är?
- Ja, jag hittar, svarar mamma.

Vi går in i en korridor och vänder ganska snart in i ett rum på vänster sida. Där ser jag att de har ett större skötbord, säkert 150 cm långt och betydligt bredare än vanliga skötbord. Jag ser en skylt om max 120 kg och inser att det här är ju ett perfekt skötbord för mig.

- Lägg dig på skötbordet, säger mamma till mig.
- Det här är ett centrum för handikappade personer och därför har de skötbord för de som fortfarande har blöja fastän de blir större vilket jag tycker passar perfekt för dig.

Sedan börjar hon klä av mig skor, strumpor och byxor. Hon knäpper upp bodyn och drar upp den ovanför blöjan. Sedan knäpper hon loss tejparna på blöjan och gör rent mig och snart har jag en ny blöja på mig. Hon knäpper bodyn och sätter på mig byxorna, strumporna och skorna igen.

Sedan går vi ut till receptionen och mamma pratar med receptionisten igen:
- Är gympasalen ledig nu, jag har gjort en bokning.
- Ja, den är ledig och vi har sett till att ni ska få vara ifred därinne, svara receptionisten.
- Tack.

Vi går tillbaka till korridoren och fortsätter längre ner, går igenom en dörr och kommer fram till en gympasal. Inte jättestor, kanske 10*20 meter och säker 5-6 meter upp till taket. Mamma låser dörren bakom oss och säger:

- Nu är vi helt själva här och ska leka lite.

Hon hissar ner två kedjor från taket och går in i ett rum och hämtar en baby gunga men i vuxenstorlek. Det är en sådan med sitsen som går mellan benen och sedan förankrar sig i ett bälte som går runt midjan och sedan är det två långa hållare som går upp mot kedjorna som bebisen kan hålla i utan att riskera att klämma sig på kedjorna. Den här är också mörkblå som de brukar vara.
Mamma hänger upp den i kedjorna och sänker sedan den ända ner till golvet.

Sedan tar hon bort mitt munskydd och fortsätter sedan att ta av mig min jacka och min tjocktröja. Går vidare och tar av mig skorna, strumporna och byxorna så jag står bara i min body, med blöja och napp i munnen. Jag blir orolig och mamma ser det.

- Ingen fara, det är bara vi här. Kom nu så hjälper jag dig i gungan.

Jag går fram till gungan och hon håller i min hand medan jag kliver i med först det ena benet och sedan det andra. Då trycker hon på en knapp på en fjärrkontroll hon har i handen och den börjar sakta gå upp mot taket och framför allt upp mot min blöja. När den har kommit en bit upp, sittdelen är ungefär vid knäna så stannar hon gungan och säger.

- Sätt dig ner försiktigt.

Jag gör som hon säger, men känner mig fortfarande lite osäker eftersom jag sitter där enbart med min body på mig och en väl synlig blöja och napp. Hon ställer sig precis framför mig och ger mig en kram, sedan tar hon bort min napp och fram sitt högra bröst och ammar mig medan jag sitter i gungan.

- Så, så, det är ingen fara, allt är bra.

Jag lugnar ner mig ganska snart och får sedan amma lite till innan hon tar in ett finger i min mun och tar bort bröstet. Jag får tillbaka nappen i munner. Hon tar fram fjärrkontrollen igen och jag känner hur gungan lyfter mig uppåt och snart kan jag inte längre nå golvet. Sitter i en babygunga i luften och har ingen kontroll alls. Mamma går runt och ställer sig bakom mig och jag känner en knuff på gungan och den börjar gunga lite grann, en knuff till och den gungar lite högre, sedan högre och högre. Det kittlar i magen och jag börjar skratta men det blir mer ett babygurglande genom nappen. När jag gungar som högst ser jag hur dörren öppnas och in kommer en sjuksköterska. Jag får mild panik och vet inte var jag ska ta vägen, sitter helt fast i gungan och kan bara åka med.

- Åh, ursäkta, säger sköterskan till mamman. Det var inte meningen att störa er men det lät så gulligt och roligt härifrån så jag blev nyfiken. Vad söt han är!
- Öh, jo, men vi blev lovade att få vara ensamma, började mamma.
- Ja, ursäkta för det, men jag kan kanske gottgöra er på något sätt, det var inte meningen att det skulle bli genant för honom, säger sköterskan och pekar på mig. Jag ville bara se.
- Vad har du då tänkt? Frågar mamma.
- Kom med här så kan jag visa, säger hon till mamma och de går båda iväg jag jag sitter kvar i gungan och kan inget göra.

Det tar en ganska lång stund tycker jag innan mamma kommer tillbaka själv och låser dörren bakom sig. Hon sänker ner gungan så jag når golvet med fötterna och blir sittandes med böjda ben. Hon kommer fram till mig och ger mig en kram och tar fram ena bröstet igen. Jag är som kortsluten i huvudet och ingenting fungerar men suga på bröstet går bra.

- Jag är ledsen för det där, det skulle inte kunna hända sa de, börjar mamma samtidigt som jag blir ammad och omkramad. Vad tror du om att komma upp ur gungan, klä på oss och åka hem?

Jag nickade till svar och slutade amma. Hon sänkte gungan till golvet igen och hjälpte mig ur varefter hon klädde på mig igen och vi gick ut till bilen.

Väl i bilen fick jag sitta i framsätet, baksätet bakom henne var nerfällt och det var några kartonger som stack in där från bagageutrymmet. Vi åker hem till mig igen och hemfärden är helt odramatisk. Väl hemma får jag hjälpa mamma in med kartongerna och sedan klär hon av mig och hennes lilla bebis och vi får lägga oss i våra baby-gym medan hon packar upp maten och grejar med annat ute i köket.

Efter en stund kommer mamma in med an vuxenvariant av en ljusblå babysitter och ställer i vardagsrummet.

- Kom och prova den här, vi fick den som kompensation för att vi inte fick vara ensamma där borta.
Jag kryper över till henna och hon hjälper mig upp i den. Sådan tur är går det att knäppa loss tyget som håller bebisen på plats så jag inte behöver glida i uppifrån utan kan lägga mig ner i den och sedan knäpper mamma fast tygbiten så jag sitter säkert. Den gungar lite lagom skönt när jag sitter där och mamma går iväg men kommer strax tillbaka med en nappflaska som jag så gärna dricker ur.

Därefter är det dags att sova middag, jag somnar ganska snart eftersom det har varit en väldigt händelserik dag.

Jag vet inte hur länge jag sov men mamma väcker mig och jag får krypa till vardagsrummet och sätta mig i babysittern och dricka ännu en nappflaska. När jag sitter där hör jag hur mamma håller på med något i sovrummet. Jag hör en skruvdragare som körs och en hammare som verkar slå i något metall-aktigt. När flaskan är slut kommer mamma tillbaka och hjälper mig ur babysittern.

- Nu får du krypa in i sovrummet igen.

Jag gör som jag blir tillsagd och därinne står nu ett skötbord i storlek för en vuxen bebis, likadant som det som fanns på habiliteringen. Det har hylla över sig där jag ser att mina blöjor är staplade snyggt och en mobil med pastellfärgade mjukisdjur som hänger över skötbordet.

- Hoppa upp! Säger mamma till mig. Hög tid för blöjbyte.

Jag gör som hon säger och lägger mig på rygg på bordet. Det är en fin skötdyna på bordet också, dekorerad med små kaniner på en babyblå bakgrund. Mamma startar mobilen som går ovanför mig och spelar ”Nu i ro slumra in” melodin. Jag följer de fina mjukisdjuren med ögonen medan mamma byter på mig.

- Nu får du hoppa ner och krypa in i köket, säger mamma när hon är klar.

Jag gör det och när jag kommer in i köket ser jag en barnvagn men i storleken för vuxna. Den är gul och svart med ett hjul framtill och två bak. Mamma kommer in i rummet och säger:

- Visst är den fin? Vi får låna den ett tag.

Jag bara nickar och ser sedan på när mamma tar fram något som ser ut som en sovsäck och sätter i vagnen och öppnar den med en dragkedja på mitten. Hon lägger ut varje sida över respektive kant och trär igenom selet genom underdelen av sovsäcken.

- Prova den! Uppmanar hon mig.

Jag kryper fram till vagnen och ställer mig upp och hon hjälper mig i. Den är riktigt bekväm att halvligga i. Mamma sätter på mig selet, det fungerar som ett fempunksbälte med en rem runt varje arm och en rem som kommer upp mellan benen och vilar mot blöjan. Hon gör något och jag hör hur det knäpper till och jag är fastspänd. Jag försöker se hur den spänns fast men hittar inget spänne. Mamma drar upp dragkedjan på sovsäcken, som visade sig vara en åkpåse, ändå upp till min hals och mina händer är gömda innanför åkpåsen. Jag får nappen i munnen och hon börjar köra runt lite i huset.

- Visst är det härligt?

Jag nickar till svar. Sedan stannar hon i hallen och ställer mig med synfältet mot ytterdörren. Jag blir genast orolig vad hon ska göra och försöker komma ur åkpåsen men märker att den verkar vara låst på ett sätt som jag inte förstår hur och selen får jag heller inte av mig. Jag sitter fast här med napp i munnen och endast blöja och body på mig i åkpåsen. Vad ska jag göra?

Då går mamma förbi och öppnar ytterdörren. Hon är fullt påklädd och har sin lilla bebis i en bärsele. Hon går tillbaka bakom mig och kör ut mig genom ytterdörren, sätter sig ner bredvid mig och viskar.

- Tänk på mina bröst! Du ska bli rikt kompenserad när vi kommer hem.
- Låset till selen är på baksidan av sitsen så det är bara mamma som kommer åt det och åkpåsen är en annan hemlighet som gör att du inte kan öppna den.

Sedan vänder hon sig om och låser ytterdörren och börjar köra mig nerför gatan. Hon kör runt och jag suger på nappen för att lugna mig. Vi hamnar på någon cykelbana och sedan en annan och snart är jag bortkollrad, har ingen aning om var vi är. Efter ett tag kommer vi fram till ett hus som påminner mycket om vårt hus och hon backar upp mot huset och jag hör hur en ringklocka ringer. Vad gör hon nu? Tänker jag och blir orolig.

Hör att dörren öppnas och en kvinna säga vänligt:

- Hej, kom in, jag har väntat på er.

Tillagd 7 jan 2022   Noveller   #Man #Man som bottom #Kvinna som top #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5294  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024