Logga inBli medlem
Läkarundersökningen

Del 3

Jag väcks av att mobilen ringer, famlar efter den med får tag på den och ser då att det är ännu en påminnelse med en nappflaska på skärmen. Jag stänger av påminnelsen och kollar på klockan, 02:00!

Jag lägger mig ner igen i sängen och tänker att det här är jag för trött för men så kommer tankarna åter om hur ljuvligt det är att ha en mamma och få vara bebis. Tänker på när jag får ligga vid hennes bröst. Jag går upp ur sängen och ut i köket och börjar förbereda ännu en flaska.

När jag väntar på att vattnet ska koka tänker jag tillbaka på gårdagskvällen. Efter att jag blivit ammad, bäddade mamma sängen åt mig och stoppade om mig. Sedan kom hon med en till flaska, gav mig en puss på pannan och gick hem till sig. Jag kommer ihåg att jag drack upp flaskan och sedan ringde jag min fru och sa godnatt. Undrar om jag ens låste dörren igår?

Jag gjorde klart flaskan och på vägen till sängen gick jag förbi ytterdörren och kände på den, den var låst. Väl tillbaka i sängen lade jag mig på rygg och började dricka från flaskan. Passade även på att kissa i blöjan.

Nästa gång jag vaknar är det mamma som har lagt sig bredvid mig i sängen och jag har redan hennes bröst i munnen. Den fantastiska smaken av hennes bröstmjölk ihop med att få den direkt från henne, jag är i himmelsriket. Sedan börjar jag undra, hur kom hon in? Hon såg nog att jag funderade för hon började prata.

- Godmorgon min bebis, ser att du har varit duktig och tagit flaskan inatt. Här är din belöning. Och förresten, jag lånade dina nycklar igår om du undrar hur jag kom in idag.

Jag fick en massa känslor på samma gång, skräck, ilska men hon visste precis när hon skulle säga sådana här saker eftersom bröstet lugnade mig nästan omgående.

- Jag tänkte försöka vara här mer idag så du blir väl omhändertagen och du får träna på att vara tyst eller prata bebis språk.

Jag funderade på vad det skulle innebära och höjde handen i luften precis som man gjorde i skolan för att få säga något.

- Ok, du får prata nu men sedan måste du vara tyst eller prata som en bebis.

Jag släppte bröstet ur munnen och började:

- Min fru och jag hörs två gånger per dag, klockan 8 på morgonen och klockan halv tio på kvällen. Då behöver jag kunna prata samt på mina möten på jobbet.
- Du får prata med din fru men till jobbet får du sjukanmäla dig resten av veckan, ok?

Jag nickade till svars och sög tag om bröstet igen.

När jag var färdigammad blev jag tillsagd att ligga kvar i sängen, medan mamma gick ut ur rummet. Strax var hon tillbaka med en nappflaska i handen.

- Tänkte du behöver en bebisflaska också för att bli mätt.

Varje gång hon säger bebis till mig eller om nappflaskan eller något liknande blir jag alldeles varm i kroppen.

Hon gav mig inte flaskan utan lades sig bredvid mig i sängen, tog av sig sin tröja och sin bh och drog mig tätt intill sig. Min mun kom precis bredvid hennes bröstvårta och jag kände hennes bröst mot min kind men istället för att få bröstet kom flaskan in mellan läpparna.

- Även om bröstet inte har så mycket mjölk så behöver du ändå närhet.

Jag låg och njöt, det här var också väldigt skönt.

Efter matningen fick jag krypa in i kontoret, koppla upp mig mot jobbet och sjukanmäla mig. Sedan stängde jag av datorn.

Klockan närmade sig 8 och jag fick tillåtelse att krypa till soffan och sätta mig längst bort i den. Där fick jag min mobil och ringde min fru. När jag pratar med min fru kommer mamman in med sin lilla bebis som hon ammar och sätter sig i andra änden av soffan. Idag har hon en amningströja på sig och jag ser hur bebisen blir ammad på det högra bröstet, längst bort från mig. Hon drar upp amningströjan för sitt vänstra bröst och knäpper loss kupan på amningsbh’n så bröstet blir synligt. Hon pekar på mig och sedan sitt bröst. Jag förstår och blir genast ivrig att avsluta samtalet och sedan kryper jag upp vid hennes bröst och blir ammad igen.

När båda hennes bebisar är färdigammade är det dags för blöjbyte och påklädnad. Jag får lägga mig på en handduk på golvet i vardagsrummet med napp i munnen och vänta tills hon är klar med den lille. Sedan kommer hon till mig och tar bort tejparna, öppnar blöjan, gör rent med tvättlappar, tar bort den gamla och sätter dit en ny blöja, babypuder på innan hon fäster tejparna på den nya blöjan. Sedan tuch-pennan och en krumelur där bak. Samma procedur som tidigare.

Hon tar på mig en t-shirt och träningsbyxor.

- En bebis behöver inga kalsonger, förkunnar hon och fortsätter med strumpor och en tjockare tröja.
- Vi ska åka och hämta ett paket.

Hon hjälper mig på med skor och ytterkläder och snart sitter jag och den lille bebisen på varsin sida i baksätet med varsin napp i munnen. Tur att hon har väldigt mörkt tonade rutor, tänker jag.

Vi kommer fram till samma parkeringsplats som jag åkte till igår. Hon går ur bilen och öppnar dörren på min sida.
- Du får nog ta ut nappen nu, säger hon, vi är ju ute bland folk.
Jag drar upp ett munskydd ur fickan och visar henne.
- Åhh, perfekt, då kan du ju ha nappen kvar, säger hon och sätter på mig munskyddet.

Vi går in på Ica och hon hämtar ut ett paket och sedan åker vi hem igen.
Väl hemma klär hon av mig allt utom blöjan och sedan var det dags för en till nappflaska för mig.

Därefter får jag och hennes lilla bebis ligga på golvet och leka. Han låg under ett babygym i söta färger och mamma byggde upp ett liknande till mig med en nallebjörn, en stjärna och en kanin som hängde i snören från en stång högt över mig.
- Du får inte låta ryggen släppa från golvet för då fungerar det inte!
Jag låg med ryggen nere och var precis så att mina fingertoppar nuddade vid stjärnan.

Efter en stund, jag hade ingen koll på klockan, kom mamma igen med en tröja jag inte hade sett förut. Hon trädde den över mitt huvud och armarna genom armhålen. Såg ut som en basebolltröja med vita långa ärmar och babyblå kroppsdel. Hon drar ner den ända ner till min blöja och säger åt mig att lägga mig ner. Hon drar ner den lite till och jag känner och hör hur hon knäpper fast den med tre knappar under blöjan, jag har fått en body! Känner mig genast ännu lite mindre och får en varm känsla inombords.

- Nu får du krypa till sängen så kommer jag med en flaska! Säger hon.

Jag gör som hon säger och strax kommer hon in i rummet med en flaska och bäddar ner mig i sängen. Jag börjar dricka ur flaskan och hon drar ner rullgardingen, ger mig en puss på pannan.
- Nu får du sova middag som andra bebisar, jag kommer och väcker dig senare. Sedan går hon ut ur rummet. Jag dricker ur flaskan och lyckas somna.

Jag blir väckt på samma fantastiska sätt som jag blev på morgonen, med hennes bröst i munnen. Känner mig super glad inombords. Varför växer vi upp och lämnar detta himmelsrike?

Jag vet inte vad klockan är men det har redan blivit mörkt ute när jag får ännu en flaska av mamma som ger mig en puss på pannan och säger:
- Jag ska bara ut ett ärende är nog tillbaka om en timme.

Efter den uppdruckna flaskan kröp jag ut till vardagsrummet. Jag hade tänkt lägga mig i soffan men mitt babygym var fortfarande uppe så jag lade mig under det och lekte lite. Jag kände hur bajsnödig jag var och lät det komma i blöjan. Lekte en stund till innan jag vände mig om och lade mig på mage. Då såg jag en skallra ligga bredvid mig och av någon anledning blev jag nyfiken på den. Jag tog den mad handen och skakade på den, stoppade den i munnen och smakade på den och lekte som vilken bebis som helst. Jag vet inte varför jag gjorde det, men det kändes rofyllt.

Efter ett tag hör jag hur någon kommer in genom dörren och ställer några saker i sovrummet för att sedan komma ut till mig i vardagsrummet. Där ligger jag med en skallra och nedbajsad blöja. Det är mamma som kommer.

- Hej min bebis! Nu är mamma här igen och tar hand om dig. Leker du med en skallra? Jag ska snart byta på dig, eller föresten det kanske är dags för ett bad?

Bad blir det och jag får krypa in i badrummet och där gör hon om gårdagens badprocedur med mig och den lilla bebisen. Enda skillnaden är att nu får jag på mig en annan body, vit med massa nappflaskor tryckta på sig. Jag känner mig så lucklig.

Hon ammar den lille bebisen och lägger honom i en resespjälsäng i sovrummet och säger åt mig att krypa efter henne till soffan.

I soffan blir jag återigen ammad medan hon sätter på tv’n och kollar på något program. Jag ligger och suger på hennes bröst en stund men sedan får jag nappen igen men får ligga kvar och gosa mot bröstet. Blir lite trött och ögonen är påväg att gå igen då hon ger mig min telefon och säger att det är dags att ringa min fru och säga godnatt. Jag ligger kvar i hennes knä och ringer och flera gånger under samtalet puffar hon på baken av min blöja som för att påminna mig att jag är en bebis.

Efter det får jag krypa in och lägga mig i sängen. Lilla bebisen sover redan i resespjälsängen och min dubbelsäng är flyttad in mot väggen.
- Du får ligga där mot väggen så du inte ramlar ut! Säger mamman och pekar på sidan mot väggen. Jag gör som hon säger.

Hon klär av sig allt utom trosorna och kryper ner bredvid mig men lite högre upp i sängen. Jag får det andra bröstet i munnen och börjar suga. Hon släcker lampan, pussar mig på pannan och säger:

- Godnatt bebis, sov så gott!

Jag ammar och snart somnar jag in i en djup och skön sömn.


Tillagd 5 jan 2022   Noveller   #Man #Man som bottom #Kvinna som top #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5292  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024