Logga inBli medlem
Läkarundersökningen

Del 2

Jag vaknade nästa morgon av mobilens alarm. Stängde av det och sträckte ut kroppen. Kände blöjan mellan benen och nappen i munnen. Jag log för mig själv och kände mig som världens lyckligaste.

Blöjan var våt vilket först gjorde mig lite rädd innan jag kom ihåg att jag hade använt den under natten. Jag slappnade av och lät kisset strömma ner i blöjan, en sådan skön känsla när det blir varmt mellan benen.

Jag gick upp ur sängen och ner till köket, brydde mig inte om att ta på mig några kläder då jag visste att jag var själv och huset är väl insynsskyddat. Kollade runt i kyl och frys men hittade inget att äta. Startade upp datorn och loggade in på jobbet och kollade kalendern, inga möten förrän kl 11. Scannade igenom meddelandena i Slack men de var också under kontroll.

Gick till badrummet, tog av mig blöjan och hoppade in i duschen. När jag var klar med duschen, torkade jag mig och gick raka vägen till sovrummet och lade en ny blöja på sängen med en iläggsblöja inuti. Jag lade mig ovanpå och tog lite babypuder för att skydda skinnet innan jag drog upp blöjan mellan benen och fäste tejparna. Det är så skönt med blöja på sig.

En t-shirt fiskade jag upp samt kalsonger och ett par träningsbyxor som jag satte på mig. Gick ner till köket igen och hämtade nycklarna till bilen som vi har i garaget. På med strumpor, skor och den långa vinterjackan och ut till bilen. Jag behövde åka och handla.

Resan till affären tar cirka 20 minuter och den gav mig tid att reflektera över gårdagen. Mamman hade ammat klart mig och sedan gett mig nappen igen med uppmaningen att fortfarande vara bebis. Sedan tog hon sin lilla bebis och klädde på sig för att sedan försvinna ut genom ytterdörren. Jag hade ringt min fru och sagt godnatt och sedan gått och lagt mig ganska snart.

Mina tankar for tillbaka till den sköna stund då jag blev ammad. Undrar om jag får träffa henne igen. Hur skulle det vara om jag sprang på henne i byn? Pinsamt? Skämmigt? Naturligt?

Jag väcktes ur mina tankar av att jag kom fram till parkeringsplatsen utanför affären och parkerade bilen, gick ur och sedan mot ingången. Inanför skjutdörrarna till entrén träffar jag mamman igen med sina lilla bebis i en barnvagn.

- Hej, säger hon, glatt.
- Hej, svarar jag.
- Hur är det med dig?
- Bara bra, tack för igår. Och du?
- Bara bra tack.
- Jag hade ingen mat i huset så jag var tvungen att åka och handla lite.
- Jaha, men det ska du inte behöva. Jag kan handla åt dig och komma förbi med maten lite senare.
- Det vore jättesnällt men jag har inte fått fruktost och behöver något att äta just nu, jag är jättehungrig.
- Följ med här, sade hon och satte fart in mot butiken.

Jag följde efter henne och hon ledde oss in på en handikappstoalett och låste dörren bakom oss.

- Visa att du fortfarande är bebis, började hon, dra ner dina byxor och visa mig blöjan.

Jag gjorde som hon sa.

- Bra, sade hon och ställde sig på toalettstolen. Kom nu hit.

Jag gjorde som jag blev tillsagd och stod nu precis framför henne. Hon knäppte upp sin jacka, drog upp sin tröja hon hade under, knäppte loss bygeln för skyddet på bh’n och förde in sitt högra bröst i min mun. Jag började suga direkt och var snart tillbaka i samma underbara känsla som kvällen innan. Eftersom hon stod på toalettstolen blev hennes bröst i perfekt höjd för min mun. Efter 5 eller 10 minuter börjar det sina i bröstet och vi är klara.

- Nu har du nog så du klarar dig en stund, säger hon.

Jag nickar till svar och då kommer en lite rap också. Jag ska precis ta på mig mina byxor igen när hon säger:

- Vänta lite. Hon tar fram en tuch-penna och ritar en krummelur på blöjan i baken.
- Nu kan du dra upp byxorna och åka hem. Men du får inte byta blöjan själv, den kommer jag och byter och nu har jag markerat den så jag vet att du inte har bytt den.

Jag blev ställd men gjorde som hon sa och gick ut och satte mig i bilen och körde hemåt. Väl i bilen började min mage göra sig påmind om att jag inte hade varit på toaletten på morgonen. Det blev bara värre och värre för varje minut som gick, vad skulle jag göra? Om jag använder blöjan för nr 2, vad kommer hon då tro?

Bilen blev parkerad i garaget, men när jag klev ur bilen svek kroppen mig och jag kände hur jag började bajsa i blöjan. Blev stående en stund och sedan lugnade det ner sig. Jag gick ut ur garaget och stängde porten och vidare mot huset. Varje steg jag tog gjorde mig påmind om vad jag hade gjort i blöjan. I vanliga fall har jag inga problem med det men den här gången hade jag ju lovat mamman att inte byta på mig sjäv. Vad ska jag göra?

Jag tog mig in i huset och gick till kontoret och satte mig. Kände hur innehållet i blöjan pressades ut mellan blöjan och min hud. Tanken att någon annan skulle byta min nedbajsade blöja var ingen rolig tanke och jag skämdes men samtidigt, hennes bröst i min mun är nog det bästa jag har upplevt. Jag blev sittandes och började arbeta. Tog min napp, som är lite större och för vuxna, och satte den i munnen.

När jag har jobbat en stund, kanske en halvtimme, ringer det på dörren. Jag fryser till, vad gör jag nu? Inser dock att jag har satt mig i den här situationen och kan inte göra annat än att gå för att öppna dörren. Där står mamman med sin lilla bebis och en Ica kasse.

- Bara fortsätt vara en snäll bebis och sug på din napp, säger hon och kliver in.

Jag kom på att nu hade jag ju min napp i munnen, men det var inget att göra. Jag tittar ner lite skamset när hon kommer in.

- Men vad är det med dig, står du här och skäms?
Jag nickar till svar.
- Aha, den där lukten känner jag igen, du har verkligen blivit en bebis. Nu får du visa mig var du har dina blöjor, men krypandes.

Jag kröp till trappan och uppför den och in till sovrummet där blöjorna fanns. Hon samlade upp alla blöjorna i en påse och tog med babypudret och sa:

- Nu går vi ner igen, det är mycket bättre om de här är där nere.

Jag kröp ner för trappan, baklänges enligt hennes instruktioner, och vidare till vardagsrummet där hon sade åt mig att vänta.

Efter en stund kom hon tillbaka med en stor handduk, tvättlappar, påsen med blöjorna och babypudret. Hon lade ut handduken på golvet och sade åt mig att lägga mig på rygg på den. När jag låg där tog hon först av mig mina byxor och kalsonger. Sedan tog hon bort tejparna i sidorna av blöjan och vecklade ner den mellan min ben. Hon tog fram en tvättlapp och gjorde rent mig kring snoppen och fortsatte sedan neråt så långt det gick. Jag fick ta tag i mina fötter och böja mig bakåt så hon kom åt resten. Därefter tog hon bort blöjan och rullade ihop den och tog fram en ny och satte på mig den med lite babypuder. Hon tog fram en annan penna och gjorde en ny markering med på blöjan.

- Så, nu är du ren och fin igen, nu kan du krypa efter mig till köket.

Jag följde efter henne med nappen fortfarande i min mun och endast iklädd blöja på nederkroppen. Väl i köket fick jag ställa mig upp.

- Här har jag köpt fem nappflaskor till dig och tre paket NAN sensitive PRO 1. Jag tycker att du är en så bra bebis så vi kan prova att bara mata dig så som man gör med en liten bebis, dvs flaska eller bröstet. Jag kommer inte kunna mata dig så mycket som du behöver med bröstet eftersom min lille bebis också ska ha så det kommer bli mycket flaskmatning.

Jag stod och försökte processa den här informationen på bästa sätt. Lät ju fantastiskt att prova det. Märkte hur jag började suga lite intensivare på nappen.

- Jag kommer inte vara här varje gång du behöver äta så du kommer behöva göra det här själv också, började hon. Sedan tog hon fram en nappflaska och skruvade av nappen.

- Du fyller med kallt vatten till 140 ml strecket, sade hon samtidigt som hon fyllde upp vattnet.
- Sedan kokar du upp vatten, så här. Hon tryckte igång vattenkokaren.
- Du fyller på till 210 ml med kokande vatten och sedan 7 skopor bröstmjölksersättning. Hon hällde i det kokande vattnet och sedan 7 skopor och rörde runt med en sked.
- Kom nu krypandes efter mig.

Jag kröp med henne till vardagsrummet och upp i soffan. Lade mitt huvut i hennes knä och fick flaskan mellan läpparna och började suga.

- Bra bebis, bara sug lugnt och fint som vid mitt bröst.
- Jag har räknat ut att en sådan här flaska innehåller 160 KCal och du behöver c:a 2 500 KCal per dygn. Det gör att du behöver nästan 16 flaskor om dygnet. Klockan är nu 9:30 och du behöver ta en flaska en gång i timmen.

Hon tog fram min mobil, MIN mobil?, och lade in påminnelser hela dagen för 10:30, 11:30 osv.

- Nu får du en påminnelse varje gång det är dags. Du ska ta en ny flaska varje gång och får inte diska någon. Nu är det fyra rena i köket så jag har koll på att du har druckigt när jag inte är här. Jag diskar dem sedan åt dig. OK?

Jag nickade och fortsatte att suga på flaskan och snart hade jag druckit upp allting. Hon hjälpte mig att sätta mig upp och ganska snart kom en rap.

- Jag måste gå nu men kommer tillbaka senare, sade hon och reste sig upp.

Jag började gestikulera och säga ga-ga för att få hennes uppmärksamhet utan att prata.
- Men vad är det min duktiga bebis?

Jag pekade mot kontoret och kröp dit. Hon följde efter. Jeg pekade på min datorskärm och visade min kalender, möte kl 11-12 och 14-15.

- Aha, då får jag ändra så du äter före och efter, svarade hon och ändrade i min mobil utifrån detta.

Sedan gav hon sig av med sin lilla bebis.

Jag satte mig ner i soffan och försökte processa vad som hänt. Passade på att ringa min fru och höra hur hon hade det och att berätta att jag var ok.

Jag tittade på soffbordet och där låg min napp. Jag tog den och satte den i munnen, nu kändes det bättre.

Sedan gick jag och satte mig framför datorn och arbetade lite.

10:30 ringde en påminnelse på min mobil, det visades en nappflaska på hela skärmen. Jag tryckte bort påminnelsen och gick och gjorde mig en flaska som jag drack i soffan. När jag låg där passade jag på att kissa lite i blöjan också.

11:00 var det dags för videomöte och när det slutade kl 12:00 så kom en påminnelse med nappflaska på min mobil igen. Jag gjorde som tidigare och hade precis dryckigt upp den när nästa påminnelse kom, nu var kl 12:30. Jag upprepade proceduren igen och när jag var klar ringde det på dörren.

Där stod mamman igen med sin bebis i en barnvagn. De kom in och jag sa ingenting som vanligt. Hon gick fram till mig och kände på min blöja.

- Den klarar sig ett tag till, hur har det gått med flaskorna?

Hon gick ut i köket och kollade att där fanns flaskorna och hon ställde sig och diskade dem. Sedan gav hon mig en kram.

- Du är en så duktig bebis, men nu måste jag vidare. Kommer tillbaka senare.

Så gick hon och jag stod ensam kvar och undrade vad som hade hänt.

Resten av eftermiddagen gick ganska snabbt och rutinerna började komma på plats med nappflaskorna och blöjvätningarna. Vid 18-tiden började min mage göra sig påmind och jag gav efter direkt och lät bajset landa i blöjan som det ska.

Kl 19:00 kom mamman tillbaka med sin lilla bebis och såg hur min blöja såg ut.

- Kryp in i badrummet, beordrade hon mig.

Jag gjorde som hon sade och hon lade ut en handduk på golvet som jag skulle lägga mig på. Hon rev upp tejparna på min blöja och tvättade mig ren med tvättlappar.

- Ligg kvar här, beordrade hon samtidigt som hon började fylla vatten i badkaret. Jag såg att hon tog fram en flaska med badskum för bebisar och hällde i.
- Nu kan du hoppa ner i badet!

Jag gick ner försiktigt i badet och satte mig ner. Hon gav mig en gummianka att leka med. Sedan försvann hon ut från badrummet men var strax tillbaka med sin lilla bebis. Hon gjorde samma procedur med honom så nu satt vi två bebisar i badkaret och lekte med varsin anka.

Då tog hon en badsvamp och började tvätta mig på ryggen, sedan magen och benen för att avsluta med blöjområdet. Därefter tog hon baby schampoo och löddrade in mitt hår med som hon sedan skjölde ur. Hon gjorde samma sak med sin lilla bebis och tog sedan upp honom ur badet och satte blöja och kläder på honom.

Därefter var det min tur. Hon tog en stor handduk runt mig och började torka mig. När jag var helt torr tog hon fram baby olja och smörjde in mig med. Sedan fick jag lägga mig på golvet och hon satte på mig en ny blöja. Ännu en tuch-penna kommer fram och en ny markering i baken.

- Du vet vem som byter din blöja, ja mamma gör det. Kom nu, sade hon samtidigt som hon tog upp sin lilla bebis i famnen.

Jag följde henne till extra sovrummet vi har på nederrvåningen. Det är ett rum med en dubbelsäng i och några garderober.

- Klättra upp i sängen!

Jag gör så och lägger mig där endast iförd napp och blöja. Hon tar av sig sin tröja och sin BH och lägger sig bredvid mig på rygg i sängen och utan kläder på sin överkropp. Det enda jag kan se framför mig är hennes ljuvliga bröst. Hon tar ut nappen ur min mun och för sin lilla bebis till sitt ena bröst och säger åt mig att ta det andra.

Jag lägger mig så jag får hennes bröst i munnen och börjar amma direkt. Känslan är återigen så fantastisk så jag vet att det här är det rätta.

- Jag vill att du sover här inatt, säger mamman.
- Jag vill inte att en bebis själv kryper upp eller ner för trappen, är det ok?

Jag nickar till svar samtidigt som jag fortsätter att bli ammad.


Tillagd 4 jan 2022   Noveller   #Man #Man som bottom #Kvinna som top #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5291  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024