Logga inBli medlem
Min hemmelighet - Min historie

Del 3: Leirskolen Del1

Vi alle hadde blitt advart og vi alle hadde hørt de utallige skrekkhistoriene om ufordragelige og psykopatiske ungdom, gjerne hele klasser, ja faktisk hele skoler. De kunne spise lærerstudenter levende for så i neste øyeblikk gå hvert til sitt, gjerne skryte av gårsdagens overdrivende ejakulering eller menssmerter. Med foreldre verre enn dem selv som advokater, måtte man bare takle hellvette og holde masken med ro og fatning. Lærerne hadde vært på planleggings- og studietur denne uken, skolen var en mental slagmark. Jeg følte meg mer usikker og utsatt enn noen gang, for sommerferiens fristelser hadde nok straffet seg. Det var ikke lenger snakk om fantasien ved å gå ut med en halvtykk bleie mellom bena og nyte følelsen av den, realiteten var en annen nå. Jeg rakk ikke fram til toalettet i tide, og ofte kunne bleien være våt uten det minste forvarsel. Jeg hadde ikke turt å søke hjelp, det var jo helt sikkert selvforskyldt.

Den første uken hadde gått greit. Jeg hadde til og med berget en dag uten å måtte skifte, for det føltes som risikosport på fellestoalettet. På Tirsdag ble jeg sittende fast i båsen da en av jentegjengene invaderte toalettområdet i friminuttet. Det endte med at jeg måtte pakke den brukte bleien ned i vesken og bære den med meg resten av dagen. Hva om den hadde blitt stjålet og jeg måtte identifisere den på hittegodset? «Vesken er i brunt lær og inneholder noe sminke, kortholder og en uttisset bleie, lik den jeg har under kjolen nå …». I morgen var det en ny uke og jeg hadde allerede pakket klart det meste for 5 dager på leirskole. Det var litt av en logistikkutfordring nå som sekken rommet nærmere 2/3 deler voksenbleier av typen Tena Slip Super, men jeg kunne ikke ta sjansen på å gå tom heller.

Turbussen var allerede ankommet da vi kom til skolen 0730. Vi var totalt 5 studenter som skulle ha ansvaret for 9A og 9B. Jeg hadde kjent på usikkerheten helt fra baderomsspeilet, ville noen skimte konturene av bleien gjennom turbuksa? Jeg hadde jo kunnet skjule de ekstra formene under kjole og skjørt til nå. Jeg hadde også tatt på meg en litt stram truse over bleien, i desperat forsøk på å lage litt former. Vi var på veien litt over halv 9 og det var god stemning i bussen. Kjøreturen skulle ta ca 3 timer. Jeg måtte ha stresset såpas mye i dag tidlig at jeg helt hadde glemt dobesøket. Vi var bare så vidt halvveis før jeg kjente at bleien var ganske så oppsvulmet. Jeg følte selv at det syntes en markant bul i skrittet der jeg satt, men prøvde å ikke overtenke det hele. Det var vel lite sannsynlig at noen på bussen kunne forestille seg en voksen og vakker jente sitte der i sin egen urin, avhengig av bleier 24/7.

Vi var omsider framme. Det var en koselig husmannsplass ut mot kysten med noe moderniserte bygg. Noen av elevene skulle telte på tunet, mens andre fikk tak over hodet i hovedhuset eller naustet. Jeg kjente det nærmet seg kritisk å få på en tørr bleie. Akkurat nå følte jeg bare at alle rundt meg, elevene, leirskoleledelsen og medstudentene tisket og visket om bleierumpa mi, kanskje det til og med luktet av meg? Vi fikk en langdryg orientering om hva dagen ville bringe før vi ble innlosjert. Jeg var sykt spent på hvordan rommene våre var og jeg kunne ikke vente med å få på plass en ny og tørr bleie. På vei gjennom en lang korridor passerte vi et langspeil på veggen, jeg studerte meg selv i det vi passerte og så at rumpen var blitt formfull og rund, som baken til en lykkelig Teletubby. Fortvilelsen var desto større da lederen for leirskolen, Joralf, fortalte at som følge av oppussing, måtte vi fordele oss på to rom. Vi hadde fått et skriv på forhånd om at alle i «Crew» fikk egne rom, noe som hadde vært en enorm lettelse, da jeg nærmest hadde vurdert å droppe hele greia om vi skulle bo på fellesrom! Jeg kjente pulsen steg og blikket flakket. Dette er helt krise …

-Ida og Veronica, dere jenter får nr.7 med køye, så får dere gutta trekke lodd om hvem som deler dobbeltsenga eller gulvet på nr.9 – Sa leirledren med et humoristisk glimt i øyet.

Jeg spurte litt spakt hvor jeg kunne finne baderommet. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle forholde meg til dette, det eneste jeg visste var at jeg trengte et skift. Veronica tilbød seg å ta sekken min, men jeg latet som jeg ikke hørte henne i det jeg ble geleidet til toalettet. Skulle det bli trangt om plassen kunne vi også benytte oss av den gamle utedoen bak huset, men den skulle han vise oss senere. Jeg låste døren bak meg og fikk rotet fram bleiepakken i bunn. I det jeg tenkte situasjonen ikke kunne bli verre, så jeg nå jeg hadde tatt med meg feil pakke hjemmefra. Det skulle ikke være mulig! Den var knapt halvfull med Tena Slip Super, resten av innholdet var et variabelt utvalg av tykkere nattbleier. Jeg hadde ryddet i skapet uken før og glemt jeg pakket disse sammen. Det ble en ny Slip Super, det var deilig å kjenne den myke og tørre overflaten mot huden igjen. Den brukte bleia lå der bare på gulvet og gapet mot meg. Den var vel brukt, våt fra ende til ende. Det banket på døra …

-Er du ferdig snart? Vi skal møtes ute straks og jeg må låne dassen!

Det var Veronica. Jeg skyndet meg å rulle sammen bleien og pakket den ned i sekken. Jeg torde ikke legge den igjen i den lille søppelbøtta, det ville garantert bli oppdaget. Om ingen så den, ville det lukte gammel bleie i hele rommet! Veronica invaderte rommet nesten før jeg rakk å låse meg ut, hun hadde vel sin egen lille krise på gang.

Da jeg kom inn på soverommet så jeg umiddelbart at Veronica hadde kapret overkøyen, noe jeg bare var glad for. Jeg pakket noen bleier under madrassen slik at de skulle være lettere tilgjengelig, kunne jo ikke drasse med meg tursekken på do hver gang. Dagen raste av gåre, vi var med elevene på fisketur og fikk senere kurs i filetering av fisk. Vi var akkurat ferdig med middag da jeg kjente det begynte å bli trangt og squishy mellom bena, jeg måtte lure meg opp på rommet en tur. Noe tilfeldig dro jeg fram en XP5000 fra madrassen, det var nesten litt spennende, som et lykkehjul hvor jeg var garantert en premie. Det var riktignok en av nattbleiene mine, men jeg måtte være sparsom på de tynneste så jeg hadde noe å ha på meg på dagtid. Vi skulle jo uansett legge oss om noen få timer. Jeg pakket den brukte bleia ned i sekken sammen med den andre og fant samtidig fram en tettsittende hotpants jeg trakk over nattbleia. Helt lydløs ble den ikke, men det føltes atskillig tryggere under buksa.

Vi hadde til en viss grad fått ungdommene i seng og det var ro i leieren. Vi satte oss i peisestua for å diskutere litt hvordan dagen hadde vært. Eirik spanderte øl på oss, men jeg takket nei. Jeg unnskylte meg med at jeg ikke likte det så godt, men sannheten var jo naturlig vis at jeg måtte prøve å holde meg tørr – I samme øyeblikk spretter han en pærecider og plasserer i hånda mi. Jeg ville ikke gi utrykk for at jeg var noe stemningsbrems, vi var jo tross alt en fin gjeng og jeg hadde også en liten mistanke om at han hadde et godt øye til meg. Jeg var jo litt nysgjerrig jeg også og han var absolutt min type, men jeg følte meg så usikker på meg selv. Hvordan ville han ha reagert om han tilfeldig vis så søppelbøtta hjemme på badet, fylt til randen av brukte bleier. Det ville jo komme for en dag om jeg ikke fikk kontrollen tilbake. Vi satt og koste oss med brettspill og sladder utover kvelden. Jeg kjente så smått på trengselen etter halvannen cider, men følte nesten det ble mere styr å springe opp på do enn å bare la det stå til i bleia. Det var jo tross alt en relativt tykk bleie, så den skulle jo tåle litt før nattevakten også. Eirik var midt i en historie om ei sprø jente han hadde vært på blind-date med i sommer, jeg fikk ikke med meg noe særlig av detaljene, det eneste jeg tenkte på var at han ikke hadde noe anelse om at jeg satt og tissa i ei bleie rett foran nesa på han, varm og våt i skrittet lo jeg med…

Det var tid for å legge seg. Jeg og Veronica pusset tennene sammen på badet før vi fant senga. Jeg var litt nølende til å ta av meg buksa, men straks hun hadde klatret opp i øverkøyen, røsket jeg den av og hoppet under dyna. Jeg tenkte det var best å bare beholde hotpantsen. Jeg løftet på dyna og studerte bulen og bleien som tøt litt ut mellom bena…

-Hva driver du med? Du spiser vel ikke godteri nå? - Brøt Veronica ut

Jeg skvatt til og dro dyna på plass. Trodde nesten jeg skulle få hjertestans. Veronica hang nysgjerrig med hodet over sengekanten.

-Ehh neij? Jeg plukka bare på en kvise ellerno på magen…

Veronica så bare mistenksom på meg.

-Javell, hørtes bare ut som du styra med noe godteripapir og vi har jo nettopp pusset tennene?! God natt da og kos deg med godisen i fred! – Sa hun flirfullt og vendte tilbake til sitt eget territorium.

Jeg sov urolig den natten. I 4 tiden våknet jeg av at jeg virkelig hadde behov for å bæsje, det kom brått på, akkurat som en granat hadde detonert i magen. Og nå skulle den gå løs på bakveien. Jeg var redd jeg ville vekke Veronica om jeg begynte å kle på meg. Hva om jeg bare slapp ut litt for å lette på trykket? Det kunne ikke skade. Jeg følte «skammen selv» sto i hjørnet av rommet å beskuet meg i det jeg lot Mr.Sfinkter få en pause. Bleiebaken ble fylt med en halvfast konsistens. Jeg ble opphisset og kanskje litt overivrig der jeg lå i min selvskapte eufori, jeg lot alt bare komme fritt ut. Men hva driver jeg egentlig med?! Jeg var på leirskole og hadde ansvaret for alle disse ungdommene, Veronica lå i køyen over meg og her lå jeg å bæsja på meg med vilje, dette hadde gått for langt. Det begynte å lukte stygt, jeg måtte komme meg ut av rommet. Jeg lirket forsiktig fram en ny bleie under madrassen og listet meg ut. Det var helt uaktuelt å skulle bli oppdaget, listende rundt i korridorene med en raslende og baktung bleie full av urin og avføring under en tilsynelatende sexy hotpants i camomønster, som nå hverken klarte å skjule eller holde bleien på plass. Jeg måtte være snar, jeg løp til enden av korridoren og låste meg inn på badet. Bleien gikk pladask i gulvet i det jeg løsnet teipene, den var så full at det var vanskelig å pakke den forsvarlig sammen. Jeg fikk vasket av meg griseriet og brettet ut en ny bleie. Jeg hadde vært heldig å fisket ut en ny Slip Super. Hva skulle jeg gjøre med den brukte bleia? Kunne jo ikke gjemme denne i sekken også, det stinket av den. Jeg listet meg ut bygget, det var like før soloppgang, jeg hørte ikke annet enn bølgene som slo mot bergveggen nede ved stranda. Jeg snek meg rundt husveggen og fikk øye på utedoen. Der og da føltes det som det eneste rette, jeg slengte bleien under bygget og sprang opp for å legge meg igjen.

Fortsättning:

Del 1 (7 aug 2021)
Del 2 (4 aug 2021)
Del 3: Leirskolen Del1 (7 aug 2021)
Del 4: Leirskolen Del2 (7 aug 2021)

Tillagd 7 aug 2021   Noveller   #Kvinna #Diaper Love #Skamlekar/förödmjukelse #Extremt blöjbärande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5180  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024