Logga inBli medlem
Etter ulykken

Del 4: Monica

Jeg ble liggende å tenke. Akkurat nå var jeg degradert fra samboer til hjemmeværende bleiebarn med mating, flaske og bleieskift. Jeg har tydeligvis flere hjelpere som skal komme i løpet av dagen og alle skal stelle og ordne med meg og jeg får ikke lov til å prøve å gå på toalettet selv.

Hva er det kona egentlig ønsker å oppnå?

Men jeg merker at jeg er trøtt etter å ha sovet for lite i natt, jeg prøver å holde meg våken, men merker at jeg svinner inn i drømmeland. Jeg sover godt og dypt og våkner ikke før noen stryker meg på kinnet og sier at jeg må våkne.

Jeg er lett forvirret og titter inn i et ukjent fjes. Hun er lys og vakker og håret er samlet i en flette bak. Hun stryker meg fremdeles over kinnet mens jeg våkner før hun sier: «Du var så rolig og fin der du lå med tommeltotten i munnen og sov, men da jeg løftet på teppet fant jeg ut at jeg måtte vekke deg sånn at vi får skifta på deg».

Jeg kjente selv lukta og fant ut at jeg hadde bæsja på meg mens jeg sov. Antakelig et eller annet kona hadde hatt i drikkeflaska mi igjen. Jeg ville egentlig bare i dusjen, men forstod at det bare var å følge ordrene.

Monica var profesjonell og flink, tok av meg, stelte og vasket meg godt før hun la en ren bleie under meg og stelte meg for å lukke igjen bleia. I det hun var klar til å løfte opp fremsiden av bleia stod junior som et spett. Hun prøvde å brette bleia over, men fikk det ikke til. Jeg var frustrert og bekymret, men klarte ikke å få den ned. Hun prøvde å knipse den ned, men den ga seg ikke. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men Monica tok litt mer salve på den hanskekledte hånda si, smurte hele staken inn samtidig som hun klemte godt og dro forhuden opp og ned noen raske ganger. Spruten sto, jeg kom i et voldsomt tempo, og hun sa bare; «oi, oi, oi. Her er det ikke bare tiss og bæsj du har mistet kontrollen over, her kan hva som helst komme», så smilte hun, lukket bleia og tok på meg klærne igjen. Jeg gikk inn igjen i stua og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Litt rådvill ble jeg sittende i sofaen og Monica kom med tåteflaska igjen. Jeg prøvde å drikke av den, men vinkelen hun holdt den i gjorde at jeg ikke klarte å få noe ut. Hun reiste seg, hentet en stor smekk og kom tilbake til meg. Hun tok smekken på meg og la meg i fanget sitt. Jeg lå med det ene øyet nærmest inne i puppen hennes og fikk flaske med saft på. «Var det godt lille venn?» spurte hun, jeg nikket.

Jeg ble liggende en stund og må antakelig ha sovnet, for da jeg våknet på sofaen var både smekken, flaska og Monica borte. Fra kjøkkenet luktet det av pasta og kjøttsaus. Hun kom inn til meg i stua og sa at kona hadde ringt og at hun ble borte til i morgen, men at vi bare skulle kose oss. Jeg nikket bare stille og kjente til min overraskelse at bleia igjen var våt. Monica kom frem og kjente på bleia før hun smilte blidt og tok meg i armen. Hun førte meg inn på rommet og ba meg legge meg ned for nytt skift.

Jeg gjorde som hun sa og fikk ny og tørr bleie på. Monica tok meg med til kjøkkenet der hun tok en lasagne ut av ovnen. «Så deilig det lukter» sa jeg, «er det mat nå?». «Straks ferdig» sa hun og skar ut to store biter som hun puttet i blenderen og kjørte det rundt til det minnet om en grøt. Jeg sa ingenting, men regnet med at det var slik min tilværelse kom til å bli fremover. Hun tok grøten over i en tallerken og begynte å mate meg. Selv om konsistensen var uvant var smaken god. Etter drøyt halve porsjonen reiste jeg meg halvveis opp. «Er det noe galt?» ville Monica vite. «Do» sa jeg. «Neida, vi bytter den våte bleia di etterpå vi» sa Monica. «Men jeg er ikke våt enda, jeg vil på do» sa jeg med tårer i øynene. «Hva er det du maser for da» spurte Monica «vi avbryter ikke middagen for å gå på badet slik at du kan tisse ned alt sammen der inne. Nei, vi skifter på deg når vi er ferdig spist og bleia er klar for å byttes.

Så da satt jeg der igjen, med en blære som snart var klar for å slippe alt i bleia og uten mulighet til å få gå på do. Jeg kjente at det kom. Det kom mer og mer og bleia ble sakte men sikkert tung foran igjen…

Tillagd 2 aug 2021   Noveller   #Man #Egenupplevt #Påtvingad babyfiering #Allt-i-ett-blöjor #Blöjbyxor/plastbyxor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Öppen utlevnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5173  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024