Logga inBli medlem
Hildes nye hverdag

Del 5: Besøk av Lise

Dagen gikk og Hilde gikk ofte på do og drakk så lite hun kunne. Hun følte seg tørst og litt svimmel, men antok at det hele var innbilning som følge av at hun drakk mindre enn hun pleide. Mannen og ungene skulle til hans mor over natten slik at hun fikk litt tid for seg selv med venninnen.

Da Hilde skulle innom toalettet for å tisse en ekstra skvett ble hun overrasket da hun oppdaget at trusa var litt våt i skrittet. Det var ikke så mye at det hadde begynt å lekke ut av trusa og i buksa, men det var nok til at hun kjente det. Hun byttet til en tørr og ren truse og fortsatte forberedelsene. Et nys senere måtte trusa byttes igjen. Ei heller denne gangen var den ordentlig våt, men nok til at den ikke ville holde tilsvarende en gang til. Hun byttet til tørr truse og sminket seg litt. Tisset enda en gang for sikkerhets skyld og gikk ned til kjøkkenet.

Etter å ha begynt å forberede maten ringte det på døren. Der stod Lise. Blid og fornøyd med en treliter under armen og det ante Hilde at hun hadde smakt på den allerede.

Sammen lagde Lise og Hilde maten, Hilde passet på å være forsiktig med vinen og tisse en gang ekstra. Lise lot ikke til å bry seg men tok heller et glass vin til. Hilde stusset over at rumpa til Lise stakk litt ut på midten, men tenkte at det måtte være foldene i kjolen som lå litt rart mot strømpebuksa. Hadde Lise hatt bind eller bleie ville jeg jo ha visst det - eller?

Hilde var tilbake på badet, og selv om hun hadde bestemt seg for å klare seg valgte hun å ta et tynt bind i trusa denne gangen. Det hadde gått bra de siste timene, men hun var usikker på om hun kom til å klare seg gjennom middagen.

Maten var ferdig og venninne satte seg til bordet. De spiste, skålte og drakk. Hilde lo godt av noe Lise fortalte og kjente at bindet gjorde jobben sin. Hun vurderte å skifte det, men praten gikk lett og det var plutselig glemt. Etter en stund reiser Lise seg, tar med seg vesken, forsvinner opp på badet og kommer en stund etter ned igjen blid og glad og med en aning mindre rumpe. Endelig fikk hun rettet ut kjolen igjen tenker Hilde.

De rydder av etter middagen, setter på kaffen og tar frem desserten. De prater og ler og Hilde skjønner at skaden har skjedd. Hun tisser og tisser og tisser i bindet som har gitt opp for lenge siden. Den lyse jeansen hennes bytter farge til mørk blå og hun blir helt stille. Så blir hun blek, deretter rød og så begynner hun å grine. Ikke stille og rolig voksen gråt, men kraftig grining, deretter hulking.

Lise snur seg mot henne, holder rundt henne og stryker henne over håret. "Stakkars deg, klarte du ikke å holde deg du da, lille venn" sier Lise med masse kjærlighet i stemmen. Hilde forstår ikke selv hva som skjer, men hun inntar plutselig en barnslig tone, begynner å unnskylde seg og forklare, men snubler i ordene. Lise var plutselig så trygg og omsorgsfull. Hodet til Hilde ligger på de store myke brystene til Lise og hun føler seg trygg, samtidig kjenner hun at hun tisser en gang til...

Lise oppdager dette, men sier ingenting. Bare tar henne i hånden og fører Hilde opp til badet...

Tillagd 22 jul 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Adult Babyhood #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Påtvingad babyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5159  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024