Logga inBli medlem
Fritt oversatt

Del 4: Biltur i skjørt og strømpebukse

Biltur i skjørt og oljebukse
Fritt oversatt etter Ally Allen (quora.com)

Da jeg var 12 var jeg, stemor, stesøster og lillesøster på tur, og det var 15 timer i bil dit vi skulle. Jeg måtte tisse før vi kjørte, men vi var sent ute, så jeg ignorerte det og hoppet i bilen. Etter rundt en times kjøring måtte jeg tisse. Jeg var sky når det kom til å spørre om tissepauser, så jeg sa ingenting. Jeg hadde skjørt og strømpebukse under. En sånn som fikk meg til å se litt solbrun ut.

Til slutt bare måtte jeg spørre om en tissepause, og vi stoppet ved en bensinstasjon. Men det viste seg at begge toalettene var ute av funksjon, og nå var jeg så trengt at jeg holdt på å sprekke. Jeg sto i et hjørne og tissa meg ut i strømpebuksa mi. Hele ble gjennomvåt og skoene også. Jeg lot som jeg hadde gått på do, kjøpte litt drikke og gikk tilbake til bilen.

Omtrent fem timer senere måtte jeg tisse igjen, så vi stoppet på enda en bensinstasjon. Her virket toalettene, men de var opptatt, så jeg stilte meg i et hjørne igjen og tissa i strømpebuksa. Den var fortsatt fuktig fra første gang jeg tissa.

Jeg gikk tilbake til bilen og vi kjørte, og endelig kom vi oss til dit vi skulle. Vi fikk sakene våre inn på hotellet og gikk ut til middag. Da vi kom til restauranten måtte jeg tisse, så jeg gikk på toalettet. De var fullstendig i orden og ikke var de opptatt heller. Men nå hadde jeg lyst til å tisse i strømpebuksa, jeg tror jeg begynte å like følelsen av det.

Så jeg bare sto der å så i veggen mens jeg slappet av og tissa i strømpebuksa enda en gang. Det rant deilig i skrittet og langs innsiden av lårene. Jeg tissa ferdig og gikk for å bestille mat. Tilbake på hotellet dusja jeg, og tenkte på hvor lenge jeg hadde gått i skjørt og tissevåt strømpebukse. Omtrent 17 timer. Så jeg begynte å bli vant til å gå i våte klær.

Tillagd 27 jun 2021   Noveller   #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5146  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024