Logga inBli medlem
Fritt oversatt

Del 3: Bæsja på skoletur

Bæsja på skoletur
Fritt oversatt etter Mayre Poole (quora.com

Da jeg begynte på videregående, husker jeg at vi dro ut på tur med klassen. Vi var på en gård. Jeg måtte bæsje allerede på veien dit. Da vi kom fram måtte jeg bare enda mer. Jeg visste ikke hvor toalettet var, og det var flaut å spørre. Jeg sa til den ene venninna jeg hadde i klassen at jeg måtte, og fant ut at hun måtte også. Jeg utfordra henne til å gjøre i buksa, men hun var redd. Jeg lovte at jeg også skulle gjøre det, hvis hun gjorde. Til slutt gikk hun med på det, og det var jammen bra for jeg holdt på å sprekke! Jeg vet ikke hvordan hun følte det. Jeg? Åh, det var bare sååå godt å slippe alt sammen ut! Jeg bare sto der og bæsja buksa full. Etter uttrykket hennes å dømme; skrekkblandet fryd. Jeg vet at hun nøt det bitte litt også.

Så sa hun:
-Men, Marie, alle kommer til å merke det!

Hun ble virkelig redd. Jeg roet henne og vi gikk litt unna, bort til en stor dam med søle. Jeg sa hun skulle kline søle utover rumpa og ellers på jeansen. Vi gjorde dette begge to, og så sa vi til de andre at vi hadde løpt for å ta dem igjen (som vi faktisk måtte), og at vi skled og falt i en haug med møkk. Det funka! Alle trodde det var kumøkk som lukta, ikke vår egen bæsj. Å herregud jeg ble tent av det! Faktisk bæsje i buksa mi, og komme unna med det!

Å gå rundt med det føltes rart, men igjen slemt og deilig! Jeg kom på bussen og måtte sitte i det for første gang. I starten var det digg, fordi den var passe hard og det ble skvist rundt i rumpa. Men etter hvert begynte det å føles ekkelt. Jeg var glad da jeg endelig kom hjem å fikk vaska det av. Jeg skal aldri ha bæsjebukse på så lenge igjen!

Tillagd 12 jun 2021   Noveller   #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5123  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024