Logga inBli medlem
Fritt oversatt

Del 2: Pappa sa jeg skulle

Pappa sa jeg skulle
Fritt oversatt etter Mayre Poole (quora.com)

Det var én gang at pappa sa at jeg skulle tisse i buksa. Vi var på en lokal messe og det var karneval med stor kveldsparade. Jeg ville så gjerne se det! Av en eller annen grunn fikk jeg to store brus av pappa den kvelden. Alt var perfekt. Vi fant oss plass for å se paraden, la ut et teppe som mamma hadde sendt med oss og ventet på at toget skulle komme forbi.

Det var ikke lenge etter at paraden startet før brusen gjorde sitt. Jeg måtte fryktelig tisse, men jeg ville ikke gå glipp av noe, og det ville ikke pappa heller. Jeg sa flere ganger at jeg måtte tisse, men han prøvde å ignorere det. Til slutt spurte jeg en gang til, og da ba han meg bare tisse i buksa. Han kom IKKE til å gå fra plassen, noen ville kapre den før vi rakk tilbake. Han så på meg, og så at jeg hadde mørk olabukse. Han sa at det ville gå bra, bare tiss på deg og mamma skal ikke få vite det.

Jeg hadde hatt noen uhell, men aldri egentlig tisset på meg med vilje i nærheten av pappa. Og, fram til nå visste jeg ikke at han var OK med det. Jeg visste at mamma hatet det, og trodde pappa mente det samme. Men han brydde seg tydeligvis ikke i det hele tatt, han bare sa at jeg ikke skulle tisse på teppet. «Sett deg her på gresset ved siden av meg" sa han, og det gjorde jeg.

Det føltes sååå godt fordi jeg måtte så fryktelig tisse! Jeg har aldri før nytt det å tisse så mye. Jeg bare satt der ved siden av pappa og tissa i buksa. Jeg gjorde det to ganger til før paraden var over. Så enkelt! Bare sitte der og la det renne. Ingen bekymringer, ingen ville noen sinne finne det ut. Helt til det ble tid for å dra. Jeg visste det var mørkt, ingen kom til å se det, men mamma… Mamma kom til å finne der ut! Jeg krabbet inn i bilen, jeg var så redd.

Vi kom oss hjem, men trafikken ut av messa gikk skikkelig seint, og det gikk så lang tid at blæra var overfull igjen. Pappa og jeg kom oss ut av bilen og jeg sa til ham at jeg måtte tisse, akkurat nå! Jeg kan ikke vente! Jeg tisset der jeg sto, rett ved siden av pappa. Pappa så frykten i meg, han skjønte at jeg var redd for at mor skulle finne det ut. Han sa det kom til å gå bra, og at han skulle hjelpe meg.

Vi kom oss til døra, pappa stoppa. Han ba meg vente, og slippe ham inn først. Han skulle distrahere mamma så jeg kunne løpe på rommet og skifte. Det funka, hun så meg aldri. Hun ropte på meg, men da var jeg allerede i trappa, ute av syne. Jeg løp opp på rommet. Jeg lukket døra og var klar til å skifte. Plutselig kjente jeg en vidunderlig nytelse. Å stå der i våt bukse og truse føltes bare så godt! Jeg kan ikke si at jeg var kåt, bare 9 år den gangen, men følelsen i skrittet og den våte rumpa var god. Jeg skvatt da pappa kom inn i rommet. Han ville se om det gikk bra med meg, og hjelpe meg å skjule beviset. Han trodde jeg hadde rukket å skifte, men jeg var travelt opptatt med den gode følelsen i buksa. Han sa jeg skulle ta av meg buksa, og hvor jeg kunne gjemme den til den tørka.

Pappa sa at vi ikke var helt ute av faresonen enda, og jeg ble litt redd. Jeg tenkte aldri over det å ta av meg buksa foran pappa, han så meg ofte i trusa. Men ikke i våt truse. Jeg dro buksa av og ga den til pappa. Nå var jeg redd, og det så han. Han kom bort til meg og ga meg en klem mens jeg sto der i våt truse, og sa at alt kom til å gå helt fint. Han kjente på trusa og sa at jeg måtte ta av den òg, eller gå på badet og bruke hårføneren på den. Jeg tok den av og ga den til pappa og han gikk for å hente ny til meg. Men det klarte han visst ikke på grunn av mamma, så han kom tilbake med samme trusa bare at nå var den tørrere. Han ga den til meg og jeg tok den på. Det var noe moro med å ta på seg igjen en uttissa truse, selv i den alderen.

Uansett. Dette var starten på en lang periode med bukse- og trusvæting. Mamma fant aldri ut noe om den kvelden, og pappa hjalp meg å skjule min økende tisseglede.

Tillagd 5 jun 2021   Noveller   #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5120  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024