Logga inBli medlem
15 minuters novell: Anstalten

Del 2: Det nya livet börjar

Solen sken när vi kröp ut på en stor gräsmatta. Den andra killen, Tom, den andra tjejen, Jennifer och mannen, Göran, leddes några meter bort av en annan man och kvinna. Alla vi sex radades upp bredvid varandra.

En bit bort syntes en stor herrgård. En man kom utgåendes. "Ah, våra nyfödda!" utropade han. Han var klädd i uniform med en ridpiska i ena handen. "Nu när livet precis ska börja så behöver vi bestämma kön på er". "Bestämma kön?" tänkte jag, "jag är ju redan en kille". "Har ni några idéer mina medhjälpare?" frågade mannen i uniform till de andra ledarna. "Han där var väldigt besvärlig och aggresiv" sa kvinnan som höll i Lennys koppel". "Aha, sånt kan vi inte tolerera i erat nya liv. Han får genomgå hormonbehandling". Lenny började skaka och röra sig illsint. Två mkt stora män gick fram till honom och släpde iväg han.

"De andra får en ny chans att göra om sitt liv i samma kön". "Han där" sa en av medhjälparna och pekade på Göran. "Han ser lite gammal ut för att påbörja ett nytt liv. Hur fick han möjlighet att åka hit?". "Ja det är sant", sa mannen i uniform. "Vi får köra en alternativ väg för honom". De två stora männen kom tillbaka och släpade iväg Göran också.

"Nu har det blivit dags för er som inte behöver special behandling att få lära er livets första regel: lyd alltid auktoriteter!". "I den gamla grekland hade varje läromästare lärlingar som han kunde förlusta sig med. På det sättet skapades ett band och en vilja att lyda". "Tyvärr har denna gamla filosofi kommit på skam i vårat korruperade samhälle, något vi tänker ändra på". Två män ställde sig framför mig och Tom och två kvinnor ställde sig framför Bianca och Jennifer.

Ledarna drog ned sina byxor och blottade sina kön. "Om er läromästare är nöjd kommer de dela med sig av kunskap och ni kommer växa ur ert baby-stadie". sa mannen i uniform. "Om de blir missnöjda så kommer ni aldrig lära er nått och ni blir babys för alltid". "Seså, börja er resa" ropade han. Jag började få panik. Jag var ju straight, hade flickvän. Men behandlingen av Lenny och Göran oroade mig mer. Jag böjde mig fram på min knän och tittade upp på min läromästare. Sen blundade jag och kände hur min mun fylldes upp av en stor stenhård snopp.

Jag kastade ett öga på de andra. De gjorde likadant. Jag kände hur hans snopp åkte längre ned i halsen på mig. Jag fick kräkreflexer men vågade inte sluta. Jag hörde hur kvinnorna en bit bort började stöna högt. De var nog nära orgasm. Började bli lite stressad. "Bli ett mer er läromästare" ropade mannen i uniform. Till slut kände jag hur krämen sprutade ned i halsen på mig. Hade aldrig trott att de skulle gjort mig lättad.

"Bra gjort bäbisar! Ert första steg på resan mot ett bättre liv är avklarat! Nu har ni förtjänat en vilostund". Vi leddes bort i kopplen igen tillbaka till veboden...

Fortsättning:

Del 1 (11 maj 2021)
Del 2: Det nya livet börjar (25 apr 2021)
Del 3: Blöjbytet (26 apr 2021)
Del 4: En möjlighet (11 maj 2021)

Tillagd 25 apr 2021   Noveller   #Man som bottom #Kvinna som bottom #Kvinna som top #DL-dominans #Påtvingad babyfiering #Uppfostring/Disciplin #Allt-i-ett-blöjor #Smutsiga blöjor #Våta blöjor #Analism/klismafili

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5064  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024