Logga inBli medlem
15 minuters novell: Anstalten

Del 1

Här kommer första novellen i en serie. Skriver varje novell på 15 min och improviser fritt. Tanken är att få nått skrivet istället för att övertänka.

Anstalten

Min flickvän hade tröttnat på mitt slappa beteende. Disk som inte diskas, damm som inte dammsugs, räkningar som glöms att betalas. Hade jag inte haft mitt utseende och min charm hade hon dumpat mig för länge sen.

Hon sa att hon hittat en annons i tidningen om ett läger där man lär sig ta annsvar och få diciplin. Lägret utlovar en kombination av livsfilosofi, meditation, terapi och övningar. Det kändes trisst att spendera sommardagar på ett läger men bestämde mig endå att ge det en chans för att göra henne glad.

Lägret var förlagt på en liten enslig ö i skärgården. Jag mötte uppe några andra deltagare på en brygga för att transportera oss dit. Det var två andra killar i min ålder, två andra tjejer och en äldre man. Vi kallpratade lite nervöst med varandra, alla skämdes lite för att ha anmält sig men var endå nyfikna på vad lägret skulle innebära. En båt anlände och vi steg ombord.

"Välkomna till Borgöns livsstilsläger" sa båtföraren. Han berättade om vilka underverk tidigare deltagare hade gjort och hur det förändrat deras liv till en mer produktiv riktning. Han tog fram en flask bubbel, några glas och en skålade vi för att lämna våra gamla usal jag bakom oss och våga utmana oss själva.

...Sen minns jag ingenting. Vaknade upp inne i nått som verkade vara en vebod men det var svårt att se. Min syn var fortfarande grummlig. En annan kille, Lenny, och en av tjejerna, Bianca låg några meter bort i boden. Plötsligt märker jag att vi alla har blöja på oss.
En ljusstrimma framträder och dörren till veboden öppnas. "Har vi några baby:s här inne?" frågar en röst. Är så chokad så får inte fram ett ord. Lenny börjar svära högt. "Vad fan är det här!" Han försöker resa sig upp men märker att han sitter fastbunden med rep så han endast kan sätta sig på knä. "Så säger man inte" säger mannen i dörren och trycker in en napp i munnen på honom.

'"För att kunna förändra er till nya, bättre människor, så måste vi börja från grunden. Om ni sköter er och är duktiga så kommer ni få öka i ålder, annars blir ni kvar i baby-stadiet för alltid." En kvinna kommer in genom dörren och börjar koppla loss repen från väggen" Lenny försöker resa sig och övermanna henne men hon chokar honom med en elpistol och han faller till marken igen. Han väljer att sammarbete och vi alla tre leds ut krypande i koppel av mannen och kvinnan.

Fortsättning följer...

Tillagd 25 apr 2021   Noveller   #Man som bottom #Kvinna som bottom #Kvinna som top #DL-dominans #Påtvingad babyfiering #Uppfostring/Disciplin #Allt-i-ett-blöjor #Smutsiga blöjor #Våta blöjor #Analism/klismafili

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5063  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024