Logga inBli medlem
Galonflickan Pernillas Straff

Del 8: Ungdomarna blir utrustade

När Pernilla kommit in i huset tillsammans med Berit och Kerstin så hon sig omkring i ett rum med en disk med en dator på. Längs väggarna stod ett dussin skyltdockor klädda i olika former av galonkläder och med olika selar och remmar runt sina stela kroppar.
-Intressant med Pernillas halsband!
-Ja det är en ny grej.
-Har ni prövat den skarp?
-Nej faktiskt inte, men jag kan göra det nu.
Berit tryckte på knappen på fjärrkontrollen hon hade i fickan. Pernilla hann inte fatta vad som hände förrän hon kände två mycket smärtsamma stötar i runt halsen. Det gick så fort att hon inte hann skrika, men hon tappade balansen och satte sig pladask på golvet. Det var faktiskt inte fullt så hemskt som hon hade trott, men hon blev mycket övertygad om att försöka rymma när hon hade halsbandet på sig skulle vara en mycket dålig idé.
-Oj, den verkar vara effektiv. Får man sälja sådana?
-Du kanske kan få tillstånd?
-Ja. Det vore perfekt till min brorsdotter när hon är här så hon kan slippa linan ibland.
-Men nu är jag här med Pernilla!
-Just det! Slemdräkt, sele och betsel var det beställt och allt har kommit.
-Bra, då sätter vi väl igång då.
Pernilla fick sätta sig på en stol och Kerstin plockade fram en påse som visade sig innehålla gummiremmarna till betslet. Kerstin började pröva de olika remdelarna på Pernillas huvud. Längden på varje rem kunde justeras med ett metallclips och skruvmejsel. Efter en stund var Kerstin nöjd och Pernilla hade då en rem runt pannan/bakhuvudet, en över hjässan och en under hakan/bakom nacken som det stack upp två metallringar från intill hennes mungipor.
-Nu passar den bra! Du får lära dig att tränsa dig själv sedan och det blir lättare om du klipper håret kort. Nu ska vi sätta dit själva bettet, och sist låsa.
-Jag tror vi ska börja med ett lite mindre bett än på Fannys.
-Bra idé! Då kanske det går lite lättare att vänja sig.
Pernilla fick gapa och så justerades gummipinnen in. Till sist sa det klick på varje sida och Pernilla var inlåst i sitt betsel. Det kändes väldigt konstigt och obekvämt. Hon började hulka av reflexerna i munnen.
-Så ja, lugnt och fint flicka lilla.
-Försök slappna av och låt dreglet rinna så känns det bättre.
En stund senare hulkade hon inte längre, men dreglet rann i en flod ner på hennes galonisar.
-Dags för blöja och slemdräkt.
Berit satte ett koppel i ringen baktill på Pernillas betsel och ledde henne in i ett duschrum intill. Över en bänk låg en röd tjock och blank gummioverall med påsvetsade fötter och tumvantar. Intill stod en stor flaska glidslem och ett paket blöjor. Berit snäppte fast kopplet i en krok i väggen, låste upp Pernillas galonisar och så åt henne att klä av sig naken och ta på sig en blöja. Pernilla satte sig på bänken och upptäckte att kopplet nästan var för kort. Det drog till i hennes mun. Hon samlade sig och kände på overallen. Det var verkligen tjockt gummi. Hon läste på blöjpaketet. Det stod:

Day and night diapers (up to 20 hours)
For female youths in gel suites

Hon drog av sig galonisarna, T-shirten och strumporna. Hon tog fram en blöja som visade sig vara gigantisk och med prasslig plast på utsidan. Hon satte på sig den och klistrade igen flikarna.
-Nu Pernilla ska du smörja overallen. Fördela slemmet jämnt i byxbenen och ärmarna. När du tar på dig den kommer det sprida sig runt kroppen så du inte fastnar med skinnet mot gummit.
Hon gjorde som Berit sa och stack sedan ned ena benet i den slemmiga overallen. Det kändes kallt och jätteläbbigt.
-Skynda på nu! Det blir skönt när det värmt upp sig lite.
Pernilla förmådde sig att dra på hela overallen. Hon försökte sörpla upp dreglet så att det inte skulle droppa in i overallen. Till sist hade hon den på sig och hon drog upp dragkedjan. Berit lossade kopplet från väggen och sa åt henne att hoppa runt och flaxa med armarna. När hon gjord det kände hon att det sega kalla slemmet åkte ut i alla vrår av overallen. Nu var det gjort! Äckligt, läbbigt, slemmigt, men när hennes kropp värmde upp allt började hon ana att det kanske kunde bli skönt också. Nu drog Berit i kopplet.
-Kom nu slemflickan min!
Berit ledde den dreglande gummiklädda tjejen ut ur duschrummet och tillbaka in i affärslokalen. Just då steg Anna och Jens och deras mammor in genom dörren. Anna fick genast syn på Pernilla.
-Wow Pernilla! Vilken outfit!
-Jah wehrklighen
Pernilla tittade ned i golvet, men Berit drog genast i kopplet så att hon tittade upp igen.
Anna gick fram och kände på gummioverallen och på betslet. Sedan vände hon sig om till sin mamma.
-Mamma, kan inte jag också få ett betsel?
-Är du säker på att du vill ha det?
-Jag vill i alla fall pröva och då får du ju verkligen kontroll på mig.
-Ja det är ju sant, fast nog tycker jag det är lite extremt.
Kerstin förklarade att för att få köpa sele och betsel till Anna så måste hon vara registrerad och ha RFID-chip i nacken. Annas mamma sa att hon inte ville registrera sin dotter, men hon undrade om det gick att få låna grejerna och pröva.
-Tyvärr kan jag inte låna ut saker så för då riskerar jag mitt tillstånd, men vi tar ibland ut saker på andras registreringar om det är ok för dem. Min brorsdotter brukar kunna ställa upp, men hon är inte här just nu. Nina, kan vi ta det på Jens?
-Ja det ska väl gå bra. Hade i alla fall tänkt ta ut en sele till Anna med Jens registrering.
-Då tar jag fram en sele och ett betsel till Anna så får vi skanna Jens sedan.

Pernilla fick ta på sig ett lager galonkläder och sedan en sele som Kerstin noga låste på henne. När allt var klart blev hon ledd ut till en hage. Hon blev inburad i hagen bredvid Fanny. Anna fick ett betsel tillpassat på sig. Hon valde själv ett större bett än det Pernilla fått. När Kerstin justerat in det tyckte Anna själv att det satt för löst så Kerstin fick dra åt det lite till. Anna tyckte att det nu satt jättebra. Hon stordreglade men hade inget som helst problem med kväljningar.
-Den här tjejen är som gjord för att vara betslad. Har hon haft det förut? Hon verkar van?
-Nej det tror jag inte. Har du haft det förut gumman?
-Inthe betswel, menh ballhlgagh
Annas mamma tittade frågande på henne, men hon vände sig sedan mot Nina.
-Har hon haft gag på sig hemma hos er?
-Ja, alltså, eh, jag brukar sätta en gag på Jens ibland och Anna ville ju pröva så…
-Om det var frivilligt har jag inga problem med det.

Kerstin konstaterade att nu hade de fyra kittade galonungdomar klara för en långpromenad i skogen. Nina drog upp en ballgag ur fickan och dinglade med den framför Jens som utan protest tog den från henne. Han tryckte in den röda gummibollen i sin mun och drog själv år remmarna. Nina kopplade loss honom från sin armled och satte istället ett långt upprullningsbart koppel i metallringen bak på Jens ballgag.

Tillagd 14 apr 2021   Noveller   #Kvinna #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Uppfostring/Disciplin #Rörelsehindring/bondage #Låsbara plagg #Skamlekar/förödmjukelse #Extremt blöjbärande #Galon/regnkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5055  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024