Logga inBli medlem
Galonflickan Pernillas Straff

Del 7: Annas morgon

Samma morgon vaknade Anna och kände sig varm svettig och väldigt klibbig. Så mindes hon att hon låg i Jens galonsäng med låsgalonisarna på. Hon hade övernattat hos honom men där fanns ju inte nycklarna till hennes galonisar så hon hade ju inte kunnat ta av sig dem. Det hade visat sig att Jens måste sova inlåst i sitt rum. När han var kopplad i den låsta selen måste han gå in i sitt rum och stänga gallerdörren före midnatt. Den gick sedan inte att öppna inifrån, men han kom däremot då åt nycklar till sin sele och sina galonisar även när hans fostermamma Nina inte var hemma. När detta kom på tal hade de redan haft sex genom kissluckorna i sina galonisar. Jens berättade att han måste ta på sig blöja eftersom Nina inte skulle öppna gallerdörren förrän tidigast kl. 9, ibland betydligt senare. Anna var trött och hon ville gärna stanna. Jens föreslog att hon skulle ta en av hans blöjor. Det stod Straffblöjor Pojke 15-25 år på paketet. Med lite mindre text stod det Garanterad Tät Plastad Nattblöja 12-15 timmar. Tveksamt tog hon fram en av de gigantiska blöjorna, öppnade kissluckan och satte den mellan benen utanpå galonisarna och klistrade igen den. Sedan somnade de inlåsta ungdomarna under galontäcket. De hade sovit djupt hela natten, men nu hörde hon en serie pipande ljud och förstod att någon låste upp gallerdörren genom att slå in en kod på panelen utanför. Anna hade väntat sig att Nina skulle vara i hennes mammas ålder, men när Nina steg in i rummet visade det sig vara en ung kvinna, kanske 27-28 år.
-Åh vad ni är söta mina små galonungar, men nu måste ni upp och hoppa!

Nina lade fram en ren T-shirt och fräscha låsgalonisar till Jens och sa åt honom att gå och duscha. Hon sa till Anna att hjälpa henne att torka av galonsängen med wipes.
- Jag brukar göra det medan Jens duschar. Jag har ringt din mamma och bett henne komma hit med nycklar till dina galonisar så du kan fräscha till dig också. Du kan ta av dig blöjan och kasta den i hinken där borta.
Efter en stund kom Jens tillbaka från badrummet. Han tog på sig T-shirten och drog på sig galonisarna. Nina stod beredd med hänglåsen och hjälpte honom på med selen och kollade noga att allt var låst och att Jens lina satt fast ordentligt i takkroken. Sedan gick de alla tre till köket och åt frukost. Jens drog ut sin lina.
När de var nästan klara med frukosten ringde Annas mamma på dörren. Hon blev insläppt av Nina.
-Hej Anna! Så du sov i galonisarna i natt?
-Ja det blev så.
-Kom så ska jag låsa upp! Jag har med en ren T-shirt och en galonjacka till dig. Du kan väl bara torka av galonisarna när du har duschat.
-Javisst mamma.
-Och det här måste vara gullungen Jens antar jag?
-Hej.
-Vad bra och säkert du har det med selen och linan!
-Ja, fast det är bara på helger och lov.

Nina visade Annas mamma hur säkert det var med selar som har band runt båda benen, axlarna och under armarna. Den var gjord i gummibelagda remmar.
-Så det är en sån som du tänkte att Anna skulle ha också?
-Ja det vore bra om hon ska vara mycket med Jens.
-Skulle hon också ha lina på sig menar du?
-Är hon RFID-chippad?
-Nej det tycker jag är att gå för långt.
-Då går det inte, men hon kan ju vara hopkopplad med Jens. Han skulle må bra av att komma ut lite mer på ett säkert sätt.
-Ok, vi får fråga vad hon tycker om saken. Jag vill inte tvinga henne.
-Duschad, ombytt och klar för mina lås! Tvinga mig till vad?
-Ok, kom så låser jag. Vill du verkligen ha en sån sele som Jens har?
-Men mamma, det klart jag vill!
-Du är för härlig min lilla galontjej! Då ska du såklart få en sele.
-Du kan väl följa med mamma? De har kanske nåt annat jag behöver också.
-Ok då, ja du vet att jag gärna betalar för allt som håller dig på mattan.
Medan de pratade kopplade Nina loss Jens från linan och satte ett koppel i metallringen bak på hans sele. I andra ändan på det korta kopplet fanns en armledsmanschett som hon låste runt sin egen högerarm. Sedan gick de alla fyra ut till Ninas bil.
-Jens måste sitta fram på passagerarsidan där hans remmar är monterade. Tyvärr har jag inga extra remmar till Anna, men det finns bojor om du vill ha.
-Vi ska nog klara oss här bak utan bojor!
Och så åkte de i väg till Farmen.

Medan Nina lösgjorde Jens från remmarna som höll honom fixerad i passagerarstolen skuttade Anna ut ur bilen. De hade parkerat på gaveln av huset och det första hon fick syn på var hennes kompis Fanny som satt betslad, selad och galonklädd på marken i en bur som inte var hög nog för henne att resa sig i.
-Hej kompis! Har du blivit burfågel?
-Deth ävv faktisht ehn hagheä.
-I så fall en låst hage med burtak, men visst.
-Vadth göv duh hävh?
-Jag ska få en sån där sele som du har på dig. Och så vill jag gärna pröva med betsel.
Nu ropade Annas mamma på henne. Nina gick in i huset med den kopplade galonkillen Jens.

Tillagd 14 apr 2021   Noveller   #Kvinna #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Uppfostring/Disciplin #Rörelsehindring/bondage #Låsbara plagg #Skamlekar/förödmjukelse #Extremt blöjbärande #Galon/regnkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5054  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024