Logga inBli medlem
Mystery Box

Del 5: Fra fin kontordame til bleiejente

Jeg våknet av vekkerklokken litt før 7. Jeg kjente meg ganske uthvilt og nattbleien hadde gjort jobben ettersom jeg hadde tisset i halvsøvne flere ganger gjennom natten. Men nå var den ganske våt, og jeg hadde en travel dag foran meg, så jeg satte kursen for dusjen.

Jeg hadde fått klare instrukser for antrekk i løpet av dagen og hadde satt av litt ekstra tid til stell før jeg var klar for arbeidsdagen på hjemmekontoret. Fra morgenen var kleskoden “Inkontinent kontordame”. Jeg hadde fått beskjed om å ta på meg følgende:
- Svart blonde BH med silikoninnlegg
- Tena Silhouette up&go bleie for inkontinens
- hvit fin strømpebukse
- hvit body
- hvit genser
- et kort svart skjørt
- jeg hadde i tillegg fått beskjed om at negler skulle lakkes rosa (både på fingre og tær) og jeg måtte ta på en rosa leppestift

Påkledningen var uvant og jeg brukte tid på å lakke neglene, men jeg synes selv at jeg hadde gjort en ganske god jobb. For hvert plagg jeg tok på, følte jeg at maskuliniteten forsvant mer og mer. Jeg likes å se på pupper, men det var ganske rart å ha pupper selv - og BHer er fine å se på men plundrete å ta på. Når jeg så meg i speilet, var profilen veldig endret og det bulet godt ut i genseren. Men kanskje var den mest underlige følelsen, det å gå med det korte vide skjørtet. Det skulle ingen ting til før det løftet seg og jeg hadde jo ikke akkurat lært å sitte pent med samlede bein. Så om jeg ikke var alene ville bleien min vært synlig til stadighet.

Jeg spiste en rask frokost og fant frem en “normal” genser som jeg kunne ta på om jeg skulle ha Zoom møte med video, men i utgangspunktet trodde jeg at de fleste møtene jeg hadde kunne gå uten kamera. Jeg hadde fått klar melding om at bruk av genseren for å kamuflere meg ville utløse tilleggsstraff. Jeg visste at jeg måtte rapportere ærlig - jeg torde ikke tenke på konsekvensene av å bli tatt for fusk eller underrapportering.

Jeg fryktet at Tena Silhouette ikke holdt så veldig mye og etter å ha tisset en gang fikk jeg det bekreftet, og jeg måtte bytte. Jeg tok da på en litt større Tena Pants – den var større og tykkere, men det viste seg at den heller ikke var veldig trygg selv om den holdt litt mer. Det som var verre, var at det ikke bare bleien som hadde blitt våt - både body og strømpebukse måtte byttes. Heldigvis var skjørtet så kort at det hadde berget. Jeg hadde vært forutseende nok til å ha underlag på stolen – det måtte byttes, men stolen var tørr.

Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle skifte for å følge kleskoden, så jeg sendte en mail til DLSupply med spørsmål om de hadde noen nye instruksjoner. Jeg regnet ikke med å få raskt svar – men det ville ihvertfall vise at jeg ønsket å følge reglene. Jeg ble derfor ganske overrasket da det nesten umiddelbart plinget i mailboksen.

“Hei. Det er fint at du rapporterer pliktoppfyllende. Du er åpenbart altfor liten til å kunne klare deg med bare en diskret inkontinensbeskyttelse. Så nå må du ta på en Tykables Unicorn med et innlegg – det burde holde, men forsikkerhets skyld må du også ta på den rosa plastbuksen. Body og strømpebukse må du selvsagt bytte. Husk også at du må ta med ny stolbeskyttelse. Det var fint at skjørtet ikke var blitt vått.”

Jeg gikk på badet og tok av meg de våte klærne og tørket av meg med våtservietter før jeg fant frem ny bleie, plastbukse og klær. Det var veldig godt å få på tørt, men den nye bleien var mye større enn trusebleiene. Jeg prøvde å se i speilet for å se hvordan det så ut bakfra – og den rosa plastbuksen bulte ut og kunne sees med hver minste bevegelse. Det som kanskje var enda verre var at det knitret og støyet. Kunne underlige lyder oppfattes når jeg satt i nettmøter?

Arbeidsdagen fortsatte og etter noen timer hadde jeg tisset flere ganger, men det var ikke antydning til lekkasje. Jeg hadde hatt et møte der jeg måtte ta på genseren – det var fortsatt ubehagelig for jeg fryktet at puppene var synlige – og jeg måtte passe på å ikke gestikulere foran kamera – den rosa neglelakken var vanskelig å bortforklare. Jeg håpet at de rosa leppene ikke var altfor synlige og kunne bortforklares med litt dårlige farger på kameraet.

Jeg sendte en ny mail og forklarte at jeg hadde vært nødt til å bruke genseren og at jeg var beredt til å sone en tilleggsstraff. Også denne gangen kom svaret raskt tilbake.
“Vi kommer tilbake til straffen din, men nå er det på tide at du avslutter jobbingen og tar deg tid til å slappe litt av. Du vet allerede at du kommer til å bli sendt i seng 19:30 og ikke under noen omstendigheter får stå opp før klokken ringer i morgen tidlig. Så nå kan du slappe av litt, se TV, høre musikk eller lese – og ikke minst spis godt – husk at i dag blir det ikke noe kveldsmat! Du får kun lov å drikke etter at du blir sendt i seng. Og en ting til: du får lov å sitte ved bordet og spise, men ellers kan du krype på gulvet som den babyen du viser at du fortsatt er. Du er sikkert veldig våt, men du får ikke lov å skifte bleie før du skal i seng.”

Jeg så på klokken – jeg måtte vente litt med middagen sånn at jeg ikke ble skrubbsulten. Jeg la meg lydig ned på gulvet med en bok og satte på god musikk. Jeg tisset igjen og kjente at bleien kom til å bli veldig full. Skjørtet lå i en ball rundt livet og en diger bleierumpe var synlig for alle – men heldigvis var jeg alene.

Dagen hadde lært meg at det ikke var lett å gå med skjørt - det var ikke ofte jeg fikk et glimt av dametruser under skjørtene, selv om de kunne være både korte og vide, så jenter utviklet en avansert teknikk. Det var åpenbart at jeg hadde mye å lære. Bleien min var på utstilling omtrent hele tiden selv når jeg bare hadde trusebleien på. Som det var nå, var det ikke mulig å skjule den – den var stor og våt og bulte mellom beina. Jeg lå og sprikte og strøk over bleien, det var godt å kjenne at den var myk våt og varm. Jeg fant en bok og leste litt mens favoritt spillelisten min fylte rommet med godlyd.

Jeg hadde sikkert ligget og lest i en time – jeg hadde behov for å tisse igjen, men var redd for at bleien ikke tålte mer. Så jeg prøvde å slippe løs litt og litt, men det var vanskelig å knipe igjen og etter hvert kom det mye. Jeg kjente at det var veldig vått og nå var det tegn til lekkasje. Jeg gikk for å lage mat – det var bare tid til å lage mat og rydde opp før jeg ville bli sendt i seng.

Tillagd 3 apr 2021   Noveller   #Egenupplevt #DL-dominans #Adult Babyhood #Diaper Love #Sissyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5048  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024