Logga inBli medlem
Mystery Box

Del 2: Uutholdelig ventetid

Jeg trommet på bordet, reiste meg og gikk hvileløst rundt. Hva hadde jeg gitt meg ut på? Hvorfor snoket jeg? Jeg kunne ikke risikere at denne siden av meg ble lekket på sosiale medier – jeg gjorde ikke noe galt selv om jeg likte å bruke bleier, men jeg visste at folk flest ikke ville forstå. Jeg hadde vært tvunget til å sende en bestilling som var mye større enn jeg hadde tenkt meg da jeg begynte å leke med tanken om å bestille varer fra DLSupply. Jeg satte meg ned og sjekket mailen enda en gang – det var for sikkert 20 gang den siste timen.

Jeg hadde stilt noen spørsmål til DLSupply og håpet å få beroligende svar og litt informasjon om straffenivået - ikke detaljer, men litt hvilket nivå jeg kunne forvente meg. Jeg hadde purret mange ganger, men ikke fått mer informasjon enn det første svaret som var vennlig, men ganske bestemt - “at jeg måtte vente og se til pakken ankom. Med snokingen min hadde jeg diskvalifisert meg selv fra å påvirke innholdet ytterligere”.

Jeg hadde reformulert spørsmålet, sendt nye mailer – men uten resultat. Frustrasjonen og usikkerheten vokste. Det var absolutt ingenting jeg kunne gjøre - annet enn å vente og gruble på hva som ventet meg.

Jeg hadde fått klar beskjed om at jeg måtte dokumentere at utfordringene og prøvelsene ble gjennomført, men her regnet jeg med at jeg kunne være litt kreativ om det var elementer jeg ikke ønsket å gjennomføre til fulle. Riktignok hadde jeg fått beskjed om å gi tilbakemelding om det var noe som var vanskelig å gjennomføre, sånn at jeg ville få tilsendt nye eller endrede utfordringer. Men hver endring ville medføre en form for tilleggsstraff som for eksempel å sitte en periode i skammekrok. Så det var best å gjøre dette enklest mulig og prøve å unngå at eventuelle avvik ble oppdaget.

Det var veldig vanskelig å ha noen formening om hvor tøft det ville bli å tilfredsstille kravene. Men kontakten med DLSupply hadde hele tiden vært hyggelig og preget av gjensidig åpenhet og forståelse, jeg hadde opplevd empati, omsorg og varme når jeg fortalte om min historie. Så jeg antok at prøvelsene tross alt ville være greie å håndtere og at oppfølgingen ikke var altfor streng. Samtidig hadde jeg absolutt opplevd en streng tone etter at jeg ble avslørt - på ingen måte ondsinnet, bare bestemt og oppdragende. Jeg følte fortsatt varme og omsorg, men jeg hadde blitt irettesatt på en måte som gjorde at jeg skammet meg. Det minnet meg om følelsen jeg fikk da jeg liten og hadde gjort noe galt. Det hadde i beste fall endt med kjeft og husarrest for å ha vært ulydig.

Hva kunne utfordringene være? Jeg hadde jo lest det som stod om de ulike pakkene – og det ante meg at jeg ville få krav om kontinuerlig bleiebruk en periode. Men hva mer – jeg hadde måttet oppgi brystmål og det stod nevnt BH og skjørt i beskrivelsen av Mystery Box? Ville jeg få krav om å kle meg som dame? Hvordan vill det være å eventuelt måtte bruke BH? Det kjentes ydmykende, men og ganske pirrende. Hvor langt ville jeg måtte strekke meg? Jeg håpet ihvertfall at bruk av dameklær var begrenset og at jeg slapp å gå ute med sånne klær. Det ville kanskje ikke være bedre å være kledd som sissy baby i rosa? Men kanskje var utfordringene i en helt annen retning – at jeg måtte gå og legge meg i barne TV tid – det var jo en typisk straff jeg hadde fått da jeg var liten. Eller at jeg måtte drikke masse vann og ikke fikk gå på do før jeg gikk på tur?

Tankene spant, og konsentrasjonen var på nullpunktet. Jeg kunne bare konstatere at jeg hadde absolutt null kontroll og måtte pent vente og se.
“Pling” telefonen varsler om ny melding fra Posten. “Hei. Sendingen din er ankommet terminal og vil være klar for utlevering kl 17:00 i dag”. Pulsen spratt i taket - nå ville jeg få svar på hva som ventet meg. Vekt og volum på sendingen stemte eksakt med opplysningene jeg hadde fått fra DLSupply – så jeg skjønte hvilken sending det var som ventet. Jeg kunne heldigvis konstatere at ihvertfall første kravet til diskresjon var overholdt ettersom det var en helt nøytral avsender på pakken.

Tillagd 14 feb 2021   Noveller   #Egenupplevt #DL-dominans #Adult Babyhood #Diaper Love #Sissyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5012  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024