Logga inBli medlem
Grannleken

Del 5: Avslutningen


Del5
Andreas satt och skakade i stolen. Han behövde verkligen kissa så brutalt mycket. Han tittade på klockan och att det var minst två timmar kvar innan Emilia skulle koma hem. Det skulle inte gå. Han var tvungen att kissa innan dess och skulle han vänta längre skulle hans blåsa sprängas. Inget han ville vara med om. Han var tvungen att göra det förbjudna och kissa på toaletten. Den känslan när han kände kisset slå mot porslinet och få släppa på trycket var skönare än sex.

När han var klar på toaletten var han tvungen att vätska upp sig igen. Två öl togs direkt från kylen och en sveptes direkt på plats medan den andra togs med till soffan. Klockan var 20:15 och han satte på en film. Snabba Cash 3 fick det bli. Han hade svårt att koncentrera sig på filmen. Tankarna var på annat håll denna kväll. Han tänkte mycket på vad som komma skall och hur han skulle reagera. Bara han tänkte tanken blev han hård. Och av erfarenhet vet han att det är väldigt svårt att kissa på sig då. Oavsett om det sker i blöjan eller i byxorna. Men vad skulle Emilia hitta på? Skulle han ha blöja på sig? Det sa hon ingenting om, inte heller vad han skulle ha på sig i övrigt. Bara vara kissnödig och det var ju inga problem.

Klockan gick och den närmade sig 22:00. Den sista halvtimman kollade Andreas på klockan hela tiden och till slut blinkade det till på skärmen och Andreas rusade dit.

- Tjena din gamle pung! Haha!! Vad gör du?

Andreas suckade och skrattade lite. Det var hans kompis David som skickade.

- hallå ditt rövskägg. Jag gör inte så mycket. Kollar film. Vad händer själv?
- Jag sitter och bärsar med några kompisar. Sugen på att joina eller? Vi tänkte gå till Harrys sen. Kommer bli en galen kväll :D
- Det låter lockande. Öl är ju gott liksom. Men jag får bli hemma idag. Jag har lite ont i halsen och känner mig lite kass. Hoppas inte jag blir sjuk nu. Vill ju vara frisk om två veckor när vi ska till Marstrand.
- Aj fan. Det låter inget vidare. Hoppas du kryar på dig då så kommer du få lite bilder sen vad du går miste om. Vi hörs senare. Ha re!!

Han gillade inte att ljuga för sina kompisar egentligen. Men vad hade han för alternativ? Han ville inte outa sig själv eller att han skulle träffa en granne och säga vad de skulle göra. Vad de nu skulle göra. Det hade han ju ingen aning om.
Han satt kvar vid datorn och surfade lite. Filmen stod på i bakgrunden och några pistolskott hördes från tevens högtalare utan att han reagerade. Han hade ändå sett filmen innan men tyckte ändå att den var helt okej.

Det plingar till igen och Emilia loggar in. 10 minuter före utsatt tid.

- Hej!! Nu är jag äntligen hemma. Jag har lite att fixa här hemma innan du kan komma ner. För du har inte ångrat dig va?
- Hej! Äntligen…Jag håller på att sprängas här hemma. Bäst för dig att du menar allvar. Annars är det DU som får städa trapphuset imorgon!
- Haha! Det låter bra. Ge mig 10 minuter så kan du kommer ner sen 😊
- Jag ska försöka hålla mig….

Andreas stängde ner datorn och gick till köket, hällde upp ett stort glas vatten och hällde i sig. Än så länge var det ingen panik men det skulle väl ändas på det ganska snart. Han gick till sovrummet och bytte om från sina rutiga pyjamasbyxor till ett par ljusa jeans. Skulle han mot all förmodan ha blöja på sig skulle det inte synas så mycket.

Klockan var slagen. Med nervösa steg tog han på sig sina skor, tog sin påse med ombyte, låste dörren och gick till hissen och tryckte på knappen. Klev in i hissen och för en gång skull tryckte han på våning 1 istället för entréplan. Det kändes som världens längsta hiss just idag. Men till slut öppnades dörrarna och han letade efter rätt dörr. Ut från hissen gick han till höger där det fanns två dörrar. R. Pettersson stod det på ena dörren och där, dörren till vänster stod det E.Lucarelli. Han knackade bestämt tre gånger och kände hur pulsen steg och han blev mer nervös än någonsin.

Han hörde hur dörren låstes upp och Emilia öppnade dörren med ett stort leende. Hon såg riktigt bra ut i sitt bruna hår, svarta linne och ljusa jeans.

- Jasså du hittade hit ändå. Var det svårt att hitta? Haha
- Hehe, Ja det var inte det lättaste. Tur man har GPS
- Haha! Bra det. Välkommen in. Jag har förberett lite men är inte helt klar. Kom in så ser vi vad som händer. Jag är lite nervös. Men det kanske jag inte är ensam om?
- Nej du. Jag är lite nervös faktiskt men jag hoppas att det släpper.

Andras klev in genom dörren och tog av sig skorna. Följde med Emilia in i lägenheten som såg ut som en kopia av hans men spegelvänt. Sovrummet och vardagsrummet var på höger sida och köket rakt fram. Han fick en kram av henne som hälsade honom välkommen. En väldigt varm lång kram som fick Andreas att slappna av och känna sig väldigt lugn och trygg.

- Kom så går vi in i vardagsrummet. Sa Emilia och tog Andreas hand och drog med honom.
Väl inne i vardagsrummet såg Andreas direkt vad Emilia hade planerat. Mitt i rummet stod en stol med ett lakan under stolen. Sen tre handdukar som låg på golvet. Han tittade på Emilia som hade ett brett leende.

- Hur är det? Har du följt min order? Är du kissnödig?
- Jo jag börjar bli. Men kan nog hålla mig lite till
- Synd för dig. Då blir det mer dricka.
Emilia gick iväg till köket och kom tillbaka med en tillbringar med vatten och två glas. Hon räckte över ett glas till Andreas och han drack upp snabbare än vad han hade tänkt.

De satte sig ner i soffan och började prata om vad de hade gjort idag och livet i största allmänhet. Andreas ser hur Emilia börjar skruva lite på sig.

- Hur är det? Behöver du kissa?
- Ja, det börjar bli panik här.
- Och varför har du ingen blöja på dig för? Borde du inte ha det?
- Nä, inte idag. Nu ska du inte förstöra det roliga. Idag är det jag som bestämmer och jag tror att du kommer gilla det. Jag har forskat lite och det du berättade sist vi pratade om att du var nyfiken på wet fick mig att vilja testa en sak. Vad tror du om att jag kissar i ditt knä?
Andreas höll på att trilla baklänges. Ingen hade någonsin varit så rakt på innan och blev genast stenhård.
- Ja men det låter väldigt trevligt. Sa Andreas och började le lite grann.
- Jag gissade att du skulle gilla det. Blöjor i alla ära men att känna kisset rinna ner för benen är riktigt mysigt.
- Jo det kanske det är. Har inte så mycket erfarenhet av det. Har gjort det själv några gånger men det är ju inte samma sak.
- Då blir det här bättre.
Emilia räckte fram sin hand till Andreas när hon ställde sig upp. Drog upp honom ur soffan och placerade honom på stolen.

Andreas var stenhård nu men kände även att han var riktigt kissnödig.
- Slappna av bara så kommer det bli hur mysigt som helst. Sa Emilia när hon satte sig gränsle över Andreas.
Andreas la sina armar runt Emilias midja samtidigt som han var så spänd att han trodde han skulle sprängas.
Men ingenting hände. Han kände hennes frustration att hon inte kunde kissa. Samtidigt som han själv höll på att sprängas av en full blåsa.
Andreas satt ner med Emilia i knät och försökte pressa fram några droppar och till slut kände han att hans kalsonger och byxor började bli blöta. Den mörka fläcken på hans ljusa jeans blev större och större och han kunde äntligen slappna av och låta det rinna klart. Hans jeans var nu helt mörka i grenen och låren samtidigt som Emilia kämpa för att kissa.
- Åhh! Jag blir galen! Jag är så kissnödig varför kommer det inget för!?
- Slappa av bara och låt det komma. Lugnade Andreas men ingenting kom.
- Du får hjälpa mig.
- Hur då menar du?
- Ja du för väl låta som en vattenkran eller nått. Vad som helst!
Andreas började tänka på hur han själv brukar göra när han ska kissa. En vattenkran hade hjälpt men det gick ju inte nu. Men till slut så började han.
- Ssssssssssssssssssssssssssssssss…
- Bra bra fortsätt fortsätt så!
- Sssssssssssssssssssssssssssss
Det dröjde inte många sekunder innan Andreas kände hur det blev alldeles varmt i knät och Emilias kiss började rinna längs hans ben och ner på golvet.
- Åhhh gud så skönt……
Andreas satt som förstelnad och bara njöt. Det här var det häftigaste han varit med om och kände hur han blev hårdare och hårdare igen. Han smekte hennes lår som var varm och blöta av allt kiss. ”Hur långt vågar jag gå egentligen?” Funderade han. Han fortsatte att smeka låren och efter en stund när Emilia hade kissat klart letade hans vänstra hand glida ner och smeka henne mellan benen. Han tittade henne i ögonen och blev helt förförisk av de vackra italienska ögonen som borrade in i hans svenska oskylda blå ögon.

- Vad tycker du om det där då? Undrade Emilia samtidigt som hon böjer sig framåt och kysser honom på halsen.
- Helt magiskt. Det bästa jag varit med om tror jag…
- Då ska det bli ännu bättre.
Emilia kliver ner från hans knä och sätter sig på knä. Börjar smeka hans blöta byxor och låter händerna vandra fritt in mot hans skrev. Andreas njuter för fullt och gillar vad han ser. Efter en stund knäpper Emilia upp byxorna på Andreas och drar ner gylfen. Börjar smeka hans nedkissade kalsonger. Innanför kalsongerna står det någon i givakt och väntar på att släppas ut.
Emilia tar tag i kalsongerna och byxorna och drar ner de till knäna. Hon tar ett stadigt grepp runt Andreas kuk och börjar massera upp och ner. I stolen sitter Andreas och inte riktigt vet vart han ska ta vägen.
- Slappna bara av så blir det hur bra som helst. Säger Emilia samtidigt som hon slutar sina läppar runt hans stenhårda och blöta kuk och börjar suga.
Hon masserar hans pung samtidigt som med van hand låter den jobba upp och ner. Det dröjer inte lång stund innan Andreas inte kan hålla sig längre utan kommer i den kraftigaste utlösning han varit med om. Det vill aldrig ta slut och hon fortsätter att suga och tar hela satsen i munnen.
Andreas antas tungt i stolen och känner sig helt urlakad. Var han precis med om det där? Vad fan hände?

- Var det skönt? Frågar Emilia med ett leende när hon tittar upp och fortsätter att runka honom.
- Det var nog det bästa jag varit med om tror jag. Fan va du är bra…
- Äsch, jag njöt precis lika mycket som du gjorde. Det var riktigt mysigt det här.
- Mhm. Det kan man lugnt säga.
- Sitt kvar här så ska jag bara hämta en sak.

Emilia reser på sig och Andreas tittar på hennes nedkissade rumpa när hon går till byrålådan. Han undrar vad som komma skall när kvällen ändå redan slutat på bästa sätt. Han ser henne rota i lådan men ser inte exakt vad hon tar fram när hon vänder sig om och går tillbaka.

- En kamera?!
- Ja? Jag tycker det hade varit roligt om vi kunde föreviga denna stund. Du kan vara lugn, jag kommer inte dela den till massa okända. Dessutom så visar vi inte våra ansikten.
- Hm. Jag vet inte. Det känns inte som jag direkt. Jag har ju inte ens en profilbild på mig själv.
- Kom igen, Det är ingen som vet att det är vi ändå ju.

Andreas våndas lite men till slut så går han med på att ta lite bilder. Han tar på sig kalsongerna som nu blivit kalla och känns inte alls bra. Men samtidigt kände han en stor vällust och ställde snällt upp på några bilder.
Sen tog Andreas kameran och tog några bilder på Emilia också som hon gärna ville lägga upp på hennes sida.

När fotograferingen var klar och de hade städat undan både blöta kläder och städa i ordning gick Emilia fram till Andreas och kramade om honom.

- Det verkar som om du gillade det där va?
- Mmm. Det var lätt det skönaste jag varit med om. Jag gillade det skarpt. Men det verkar inte ha varit första gången du varit med om något liknande?
- Nä, jag har väl lite erfarenhet av wet-lekar. Men att jag skulle göra det med min granne kunde jag aldrig i livet kunnat ana. Haha!
- Nä. Det är en saga som nog ingen kommer tro på.
- Hur känner du nu? Jag vet ju att du gillar blöjor också. Vill du att jag sätter på dig en blöja?
- Ja gärna. Du kan ju inte släppa iväg mig hem och riskera att jag kissar ner hela trapphuset. Det får du ju städa upp i så fall
- Ja det vill jag inte. Du kan gå och lägga dig i min säng så kommer jag snart.

Andreas gick till hennes säng och la sig ner utan byxor eller kalsonger. Han ser att hon kommer tillbaka med en blöja, puder och tvättlappar.
- Sådär, nu ska vi se. Det är väl bäst att vi börjar med att tvätta rent va?
- Ja, det är väl bäst så. Vill inte gå runt och lukta alkis ju.
Med van hand så tvättar hon rent och pudrar så det yr och hela rummet luktar babypuder. Hon viker ut blöjan och skjuter den under honom och viker upp den och tejpar fast.
- Sådär. Nu är du skyddad. Säger hon och klappar och smeker honom över blöjan.

Andreas tackar och reser sig upp. Knuffar ner Emilia i sängen och börjar kyssa henne.
- Inte ska väl jag vara den enda som har blöja på mig va?
- Nä, det är nog bäst att jag har det också. De ligger i garderoben ute i hallen.
Andreas går och hämtar en blöja och tvättar henne rent. Kan inte låta bli att smeka henne och retas lite. Börjar smeka mer och Emilia har svårt att kontrollera sin andning och njuter av behandlingen som Andreas ger henne. Efter en stund så kommer Emilia i en härlig orgasm och sjunker ner i sängen och andas med djupa långa andetag.
- Tack. Det där behövde jag verkligen. Du vet vad du gör.
- Äh, Så bra är jag väl ändå inte. Jag är ju bara jag liksom.
- Var inte så blygsam. Det där var riktigt skönt
Andreas rodnar lite samtidigt som han tar en ny tvättlapp och tvättar rent. Lägger ett lager puder och smeker henne över hennes renrakade sköte. Viker upp blöjan och smeker henne över blöjan när han är klar.

- Du vill inte stanna här i natt eller?
- Jo, det vore riktigt mysigt. Har aldrig delat säng med någon annan som har blöja innan. Så det ser jag fram emot.
- Så mysigt. Jag tycker om dig. Du verkar vara lätt att vara med.
- Tack det samma. Jag trivs redan jättebra i ditt sällskap.

Emilia och Andreas går och sätter sig i soffan för att kolla en film. Men de kollar inte så mycket på filmen utan pratar mest om sig själva och lär känna varandra lite mer. Kvällen led mot sitt slut och natten spenderades tillsammans i Emilias lägenhet. Och det var inte sista gången de sågs…

Slut

Författarens ord:
Det här var en novell med påhittade namn men en sann historia. Vissa delar är påhittade men till stora delar är den här novellen något jag själv har upplevt. Det var min granne jag träffade. Vi träffades flera gånger efter detta och lekte olika lekar. Vi träffades i drygt ett halvår innan jag flyttade ifrån Borås till Göteborg och vårt förhållande rann därför ut i sanden. Det dröjde inte länge innan ”Emilia” träffade en kille som inte delade hennes intresse för wet och blöjor och avslutade sitt konto på abdl. Vi är fortfarande vänner. Hörs inte så ofta som jag vill men jag bär med mig många trevliga minnen från den här tiden. Tack för mig!

Tillagd 9 feb 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Annan wet sex

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5007  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024