Logga inBli medlem
Grannleken

Del 4

Del 4

Andreas vaknade upp på lördagsmorgonen av att solen lös in i hans sovrum. Gnuggade bort sömnen ur ögonen och satte sig upp på sängkanten och tittade på klockan. 9:56, långt kvar innan Emilia slutar jobba. Dessutom hade han ju lovat att han skulle åka till sina föräldrar idag. I vanliga fall skulle han inte ha något emot det men idag var hans tanker på helt annat håll. Han vill vara hemma i tid så han inte missade tillfället att prata mer med Emilia.

Han reste sig från sängen och gick till badrummet och sköljde ansiktet med kallt vatten. Hans vanliga sätt att chocka kroppen på morgonen. Sedan tog han på sig sina träningsbyxor och en t-shirt för att sedan gå ut i köket och sätta på en stor kopp kaffe. Under tiden kaffet rann ner gick han ut i vardagsrummet och tittade ut över parkeringen. Hans BMW stod kvar på samma plats som vanligt och såg orörd ut. Han tänkte mer och mer på hur kvällen skulle arta sig. Han hade inget för sig idag så han kunde prata hur länge han ville med Emilia så länge hon kunde och ville.

Han tog sin kaffekopp och satte sig vid datorn. Öppnade upp MSN och såg att han hade fått ett meddelande från Emilia som var skickat nu på morgonen.

”Hej,
Jag vet inte riktigt vad du har gjort men jag kan liksom inte sluta tänka på dig. Att du bor i samma hus som mig. Det är ju helt galet. Jag sov riktigt dåligt i natt. Tänkte mycket på dig och vad du gillar. Hade gärna pratat mer med dig idag när jag kommer hem från jobbet. Kommer bli en låååång dag.
Jag kommer in här på MSN direkt när jag kommer hem. Hoppas du väntar på mig 😊

Kram Emilia”

Andreas hjärta bultade några extra slag. Klockan var ju redan 10:35 nu så det var inte många timmar kvar. Men först var det dags att byta om och åka iväg till sina föräldrar. Blöjan var vid det här laget rejält full och åkte i backen med ett duns när han lossade tejpen.
Efter en varm dusch var han redo att åka iväg.

Timmarna hos föräldrarna var sega. Det vanliga tjötet om att han borde röra mer på sig, äta ordentligt och inte glömma av kalaset veckan efter. Det var ju trots allt hans syster som fyllde år.
Andreas ville mest av allt att klockan skulle bli 14:00. Men efter en lunch bestående av pannbiff, potatis, brunsås och råröda lingon tackade han för sig och begav sig hemåt. Hans mamma undrade varför han plötsligt fick så bråttom hem. Han brukade ju alltid stanna till kvällen på helgerna så han slapp sitta själv hemma en lördag.
”Jag ska hem till en kompis och kolla fotboll och dricka lite öl idag. Blev bestämt nu på morgonen så jag har lite bråttom” Ljög Andreas lite snabbt och det syntes nog att han inte talade sanning.

Andreas parkerade sin bil på sin vanliga plats under gatubelysningen. Regnet strilade sakta ner som det brukade göra i Borås. Han betraktade sin bil och tänkte att en tvätt skulle göra sig bra nästa dag det är uppehåll.
Han gick mot höghuset med raska steg. Klockan började närma sig 14 och hon skulle sluta när som helst. Då ville han vara redo. Han slog in portkoden och gick in genom dörren. På högersidan innanför dörren läste han på första våningen ”E. Lucarelli. Det måste vara hon. Hur sjukt är inte det här egentligen” Tänkte han när han gick fram och tryckte på hissknappen.
Uppe i lägenheten gick han raka vägen fram till datorn och öppnade MSN och abdlscandinavia. Klockan var 13:54. Tid på sig att fixa lite saker innan. Och klockan gick. Den blev 14:10, den blev 14:20, ingen Emilia. Klockan blev 14:30, den blev 14:50, fortfarande ingen Emilia. En viss frustration och besvikelse började infinna sig. Varför dröjer hon så länge?
Då, klockan 15:04 kom ikonen upp Emilia var online!

- Hej! Det var på tiden. Trodde nästan du hade glömt mig :D, Svarade Andreas lite för snabbt egentligen.
- Hej!! Förlåt. Jag skyndade mig faktiskt allt jag kunde. Men jag fastnade med en kompis som började tjata på tok för mycket. Men nu är jag här 😊, svarade Emilia efter en stund.
- Aha, ja det är lätt hänt. Men som sagt. Nu är du här. Gick det bra att jobba?
- Ja det gick bra, men jag tycker tiden gick för långsamt. Som jag skrev i morse. Jag är ju nyfiken på att lära känna dig mer ju 😊
- Vilket sammanträffande. För jag vill ju lära känna dig bättre också ju! :D
- Haha! Inte nog med det. Vi verkar ju faktiskt bo i samma hus också. Hur sjukt är inte det?
- Nä, Världen är allt bra liten ibland. Två blöjisar i samma hus. Vem hade kunnat tro det egentligen.
- Inte jag i alla fall. Man tror att man är ganska ensam om det men så sitter du några våningar upp. Det är galet :D
- Mmm. Men vad jag har kunnat läsa mig till är inte blöjorna din primära fetisch?
- Det är väl en av många skulle jag säga. Jag är väldigt öppen av mig och gillar att prova nya saker. Jag har provat en del men det återstår väl en del på listan också 😊 Hur är det själv? Är det bara blöjor du gillar?
- I stort sett. Utan att säga för mycket med en gång så är väl wet något som ligger varmt om hjärtat också. Både att se andra men ibland kissa på sig själv också. Det beror på vilket humör jag är på.
- Mmmmm. Wet är underbart. Det har jag provat massor med gånger. Både att kissa på mig och sett andra också. Har du provat det någon gång?
- Oj, det var inte illa. Jag har tyvärr inte haft modet att träffa någon. Har mest blivit att man ställt sig i duschen med kläderna på och låtit det komma i byxorna. Men det är svårt. Jag spänner mig nog för mycket…
- Ja det är en konst. Men det brukar lösa sig 😊
- Jo det är väl så 😊 Vad ska du göra resten av dagen då?
- Jag hade ju tänkt att jag bara skulle sitta själv hemma och ta det lugnt. Men min kompis var lite sällskapssjuk så hon undrade om jag ville komma över på lite middag och dela en flaska vin. Så jag ska dit om en stund.
- Aha. Vad roligt. Drick inte för mycket då bara så det händer en olycka 😉
- Nu var la du rolig då. Akta så jag inte letar upp var du bor och kissar genom ditt brevinkast 😉
- Du skulle bara våga :D Det hade varit bättre om du hade knackat på. Då hade jag släppt in dig.
- Hm, det låter lite lockande. Jag menar, vi bor i samma hus, vi har samma intresse, vi verkare vara lika busiga båda två. Men jag måste fråga. Vilken våning bor du på?
- Jag bor högst upp. Du bor på första va? För visst är det du som är E. Lucarelli?
- Hur sjutton visste du det?! Det är nästan creepy…Men jo, det är jag…
- Sorry. Var inte meningen att det skulle verka så. Men jag chansade bara 😊
- Bra gissat i så fall. Men du, jag ska göra mig i ordning och fixa lite saker innan jag ska iväg. Hatar att stressa. Ska vi göra så att vi hörs ikväll när jag kommer hem? Jag pratar gärna mer med dig sen när jag har lite mer tid.
- Ja absolut. Jag ska bara vara hemma idag ändå. Jag går ingenstans 😊
- Så bra. Vi hörs senare då. Kramar 😊
- Kram på dig 😊

Andreas var nöjd med samtalet. Han tyckte att hon verkar vara väldigt öppen och positiv. Kanske kanske att han vågade träffa henne. Men det ska mycket till.
Han gick ut i köket och tog fram en öl. Satte sig sedan i soffan och började zappa lite på teven. Inget vettigt som vanligt. Han ser i ögonvrån att det är någon som vill honom något på MSN. Han reser sig och går sakta dit.

”Hej, Jag vet inte om jag gör bort mig nu men, kl 22 idag kommer jag komma hem. Det hade varit väldigt trevligt att träffas då och jag tror nog att du känner det samma. Jag skickar ett meddelande här när jag är hemma igen. Hoppas vi ses sen 😉
Just de, kom kissnödig 😉

Kram Emilia”

Fortsättning följer

Tillagd 3 feb 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Annan wet sex

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4999  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024