Logga inBli medlem
Grannleken

Del 3

Del 3

”Hej, Kul att du har varit inne på min sida och kollat lite. Men här går det tydligen inte att vara anonym. Det var nog mig du såg. Jag bor i Borås och är ganska ofta nere i centrum och springer. Bor du här också alltså? Kul med flera på sidan som bor här. Är ju en rätt så död stad annars…
Hur mår du annars då? Ska det bli skönt med helg?

Hälsningar
Emilia”

Andreas läste mailet säkert tre gånger innan han kunde fokusera på vad hon hade skrivit. Så kul att hon ställde lite följdfrågor och inte bara standardsvar och inget intresse alls av att prata. Här verkade hon ju lite intresserad.
Han svarade på mailet och skrev kortfattat att han skulle ta det lugnt i helgen och sitta själv hemma och titta på film. Hade massa frågor han ville få svar på men det fick vänta lite. Vill inte verka för på från första början. Han såg att hon fortfarande var inloggad och det dröjde inte många minuter innan det kom ett svar tillbaka.

”Det låter som om du kommer ha det ganska lugnt i helgen. Det är väl samma som mig egentligen. Jag ska bara vara hemma och ta hand om mig själv. Troligtvis kommer jag mysa med en blöja på och verkligen vara mig själv. Längtar så mycket! Har varit en lång vecka. Hur kommer det sig att du är här då?”

Återigen steg pulsen och Andreas blev glad över att hon tog upp ämnet och inte han. Det är klart att han själv skulle sitta själv hemma och ha blöja på sig.

”Jaså du ska mysa så pass mycket du. Det lär du inte vara ensam om. Är säkert någon mer som kommer göra men nämner inga namn 😉
Men anledningen till att jag är här? Ja du, det är väl mest för att kunna slappna av, känna mig trygg, vara mig själv och för att det är jäkligt skönt också. En sorts trygghet. Vissa röker, vissa snusar, jag använder blöja. Inget fel med det va? :D
Hur har du halkat in på det här då? Det känns ju inte som att det är något man berättar för vem som helst…”

Anderas kollade på klockan. 23:54. I vanliga fall hade han gått och lagt sig för längesen. Men nu var det något som höll honom kvar. Han var fast och ville för allt i världen inte gå och lägga sig. Han gick till kylen och hämtade en öl och satte sig till rätta i stolen. Känslan var att det här kunde bli en lång natt.

Mailen skickades fram och tillbaka och de pratade om allt möjligt. Emilia sa att hon var 24 år, pluggade till lärare och jobbade extra på café Tant Grön inne i stan. Hon var uppväxt i Göteborg men hade flyttat till Borås när hon började plugga. Intresset för blöjorna hade kommit efter att en kompis hade visat henne hemsidan. Hon var egentligen mer inne på BDSM men tyckte det var skönt med lite mjukare tag för omväxlings skull. Hon var singel och bodde själv i en lägenhet i ett område som hette Tullen. När Andreas läste att hon bodde på tullen kunde han inte hålla sig längre. Det måste ha varit hon som han träffade på vid trappuppgången. Han var tvungen att fråga.

”Jaså du bor på Tullen du. Vad roligt, för det gör jag också. Ursäkta en konstig fråga men, Du bor möjligtvis inte på Fjällgatan va? Jag tyckte nämligen att jag känner igen dig från området”

Han vågade inte skriva att han misstänkte att han hade sett henne idag. Rädd att han skulle förstöra allting. Han kollade på klockan igen, 02:13. Ögonen började gå i kors. Imorgon skulle han sova länge, åka hem till sina föräldrar och bjuda in sig själv på en gratis lunch och middag innan han skulle hem och kolla på film i sin ensamhet. Svaret från Emilia dröjde inte länge.

”Haha, du är läskig, vet du det? Men jo, jag bor på Fjällgatan. Nummer 43 men det hade du säkert redan koll på :D Vart bor du då om jag får fråga? Jag kanske har sett dig i området också utan att jag vet om det?”

Andreas sköt bak stolen och gick runt i lägenheten. ”Nummer 43? Hur stora är oddsen?! Hon bor ju för fan i samma hus som mig!”
Tankarna började snurra och blev genast nyfiken vilken våning hon bodde på och hur stor chans det egentligen är att två personer med samma fetisch bor i samma hus? Det är ju inte sant…

Andreas svarade kort och försökte spela cool även om hans puls och kroppsspråk sa något annat.
”Jaså du bor på 43:an du” Stackars dig. Har hört från säkra källor att det är riktigt jobbig trappuppgång med jobbiga grannar 😉
Nä, men du kommer inte tro det här men jag bor också på nummer 43

Och jag är hemskt ledsen men jag är så himla trött nu så jag håller på att somna vid datorn nu. Vad säger du om att vi hörs imorgon igen? Det var riktigt roligt att prata med dig och pratar gärna mer med dig imorgon. Hoppas du känner samma sak 😊”

Under tiden som Emilia skulle läsa hans mail gjorde Anderas sig i ordning för natten. Han borstade tänderna och tog av den väl använda blöjan och tog på en ny blöja för natten.
Satte sig vid datorn igen och läste vad Emilia hade svarat.

”Det låter väl som en plan. Jag ska upp tidigt imorgon och jobba så jag borde verkligen sova nu. Men du håller mig vaken! Somnar jag på jobbet imorgon är det ditt fel :D Men det var riktigt roligt att prata med dig och vi kan absolut höras imorgon igen. Jag slutar jobba klockan 14 imorgon sen ska jag inte göra någonting vad jag vet. Men gör så här. Du får min msn istället så kan vi prata där istället. Så drygt att vänta på mail hela tiden!
Sov så gott så hörs vi imorgon.

Kram Emilia”

Andreas stängde ner datorn och var alldeles varm i kroppen när han gick och la sig i sängen. Att han skulle somna med en gång var bara att glömma. Han låg länge och funderade på hur morgondagen skulle bli. Såg redan fram emot att få prata mer med henne. Tänk att hon bodde i samma hus som honom. Det är ju för bra för att vara sant. Han släckte lampan och det tog inte många minuter innan han somnade.

Emilia gjorde sig i ordning för natten. Stod framför spegeln i badrummet och såg sig själv i ögonen ”Vem var han? Bor han verkligen i samma hus som mig? Eller är det ännu ett psyko som bara vill att han ska byta hans blöja?”
Hon tog sin hårborste och borstade håret. Kom och tänka på hur just den där borsten hade träffat hennes rumpa hårt för några dagar sedan. Hon måste börja lyssna på sin master annars kommer det hända fler gånger.
Inne i sovrummet gick hon till garderoben och tog fram en ny blöja och la den i sängen. Ojade sig lite när hon la sig ner och satte på sig blöjan själv som vanligt. ”tänk om han vill hjälpa mig, och jag hjälpa honom? Det hade varit busigt. Och kanske kanske gillar han något mer också”. Hennes tankar var många när hon släckte lampan. Hur skulle det gå att jobba imorgon? Det enda hon ville var att klockan skulle bli 14 så hon kunde åka hem och prata med Andreas.

Fortsättning följer

Tillagd 30 jan 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Annan wet sex

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4993  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024