Logga inBli medlem
Grannleken

Del 2

Andreas gick in i trapphuset och kände en doft av blommig fräsch parfym. ”nog måste den doften komma från flower_girl” tänkte han när han tryckte på hissknappen.
Tankarna började snurra. Vad gjorde hon här? Bodde hon här? Känner nog någon här? Det fanns bara ett sätt att ta reda på det. Det var att skicka ett meddelande till henne på abdl.

Han gick in i sin relativt välstädade lägenhet. Sparkade av sig skorna och låste dörren efter sig. Han gick till köket och öppnade kylskåpet för att se vad kylskåpet hade att erbjuda i matväg. Men i vanlig ordning fanns det inte jättemycket. Hans tankar var på annat håll. Han stängde kylskåpsdörren och gick ut till vardagsrummet där hans laptop stod. Öppnade locket och tryckte på on-knappen.
”vad sjutton ska jag skriva egentligen?” funderade han länge och väl.
Han öppnade webbläsaren och gick in på abdlscandinavia och såg att han hade ett nytt mail och en klump uppdagades i magen. ”tänk om det är hon!” Han klickade mail ikonen för mail och kunde besviket konstatera att det var för en användare som kallades för ”Diaperhero”. Han hade pratat med honom tidigare men det enda han ville prata om var om Andreas hade blöja på sig och vad han gjorde i den. Andreas skakade på huvudet och suckade lätt.

Han struntade i att svara på mailet och gick till sökfunktionen över medlemmar och skrev in ”flower_girl”. Han klickade på namnet och hennes profilbild stämde väldigt mycket in på den tjej han precis träffat i porten. Andreas scannade av varenda centimeter på hennes sida. Såg tämligen omgående att hon varit inloggad senast idag vilket han tyckte var positivt. Det betyder att hon förhoppningsvis läser mail relativt ofta.

När han var klar på hennes sida skred han till verket. Klickade på ikonen för att skicka ett mail till henne. Hans puls var högre än normal och han darrade lite lätt på händerna när han satte fingrarna på tangenterna:
”Hej,
Hoppas allt är bra med dig och att du inte kommer tro att jag är en stalker eller något likande men jag måste bara få fråga. Jag har nu två gånger på kort tid sett en tjej som påminner väldigt mycket om dig ute på stan. Är det möjligtvis så att du bor i Borås? Jag förstår om du får mycket mail från killar osv men det hade varit riktigt kul att lära känna någon från sin egna stad. Det kryllar ju inte av sådana som oss här direkt…

Hoppas allt är bra med dig och att vi hörs 😊
Hälsningar Andreas”

Andreas tryckte på skicka-knappen och stängde ner datorn. Han kände sig lite lugnare samtidigt som en känsla av att han kanske inte borde ha skickat det där meddelandet till henne. Vad skulle hon tycka? Skulle hon svara? Får hon för många mail från killar som vill träffa henne? Vad ville han själv? Andreas gick till hallen och tänkte åka iväg för att hämta lite mat. Hoppades egentligen på att stöta på henne igen men denna gången träffade han på sina grannar mitt emot istället och blev ståendes.
Efter några minuter åkte han iväg till närmaste pizzeria och köpte med sig hem. Han kände sig bra tragisk när han satt där på pizzerian och väntade på sin Hawaii med vitlöksås. Tänkte på alla andra i hans ålder som troligtvis var ute på roligheter idag.
Han tog upp mobilen och gick in på abdlscandinavia för att se om något svar hade kommit. Men inte än. Fortfarande oläst och han stoppade ned mobilen igen.
När han hade betalat åkte han hem och satte och åt i sin ensamhet samtidigt som han kollade på film. Efter att han ätit upp gick han till sin garderob och tog fram en blöja och satte på sig den med van hand. Kunde hans jämnåriga roa sig fick han roa sig på det sättet han kunde. Efter en lång arbetsvecka dröjde det inte länge förens ögonen gick i kors på honom och han somnade i soffan. Han vaknade långt efter att filmen var slut och såg att han hade sovit två timmar i soffan. Efter en stund städade han undan efter sig och satte sig vid datorn. Nu genast lite piggare efter sin powernap. Som vanligt gick han in på abdlscandinavia och såg att mailikonen var släckt. Men han gick ändå in på sina mail och kollade och sken upp. Hon hade läst och hon var inloggad! Pulsen rusade upp igen på Andreas samtidigt som han klickade på ikonen igen. Men inget svar. Han hade uppe hemsidan när han öppnade ett nytt fönster på webbläsaren och kollade lite annat samtidigt.
Efter en stund gick han tillbaka till abdl och klickade på uppdatera. Ett svar tillbaka från ”flower_girl”…

Fortsättning följer…

Tillagd 21 jan 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Annan wet sex

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4986  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024