Logga inBli medlem
Galonflickan Pernillas Straff

Del 2: Omställningen

Nästa dag fick Pernilla ringa sin mamma. Hon svarade på första signalen och de pratade en bra stund.
-Tänk om jag blir dömd för det där dumma jag gjorde? Då kan jag ju inte bli veterinär.
-Oroa dig inte Pernilla.
-Men det klart att jag är jätteorolig.
-Kommer du ihåg din kompis Fanny?
-Visst, men vad har hon med det här att göra?
-Hon har också haft en del problem som liknar dina, men hon fick hjälp av en ungdomsåklagare att konvertera sitt straff.
-Så det var därför hon hade låsta galonkläder?
-Ja, men det är lite mer än så är jag rädd.
-Men hon slapp fängelse?
-Ja, hon kommer till och med att slippa att hamna i brottsregistret när hon blir fri.
-Så hon har fortfarande låsta galonkläder?
-Ja, och så är hon kopplad på lov och helger.
-Kopplad? Som en hund eller?
-Ja, eller som en häst kanske.
-Vad menar du med det?
-Hon måste gå i betsel och sitta fast i sele.
-Wow! Undra hur det känns?
-Om åklagaren går med på det får du nog snart veta.

Pernilla fick sitta nästan en vecka på häktet innan det kom besked från åklagaren. Svaret blev att om Pernilla gick med på att bli omyndigförklarad i fem år så skulle hon kunna gå igenom ett alternativt straffprogram och slippa hamna i belastningsregistret.
Pernilla och hennes mamma fick skriva på några papper och så var det klart. Sedan fick hon kliva in i häktesbussen som körde iväg med henne i handbojor. Hon visste inte var de åkte, men när bussen stannade blev on ledd in i ett högt hus. De tog hissen upp några våningar och hamnade utanför en dörr som det stod ”Specialistmottagning Ungdom” på. De gick in och polisen som eskorterat henne gick fram till disken och anmälde Pernilla. Sedan satte hon fast Pernillas boja i en stol och gick.

Det fanns inget att göra i väntrummet och dessutom satt hon ju fast så väntan kändes lång. Till sist kom det ut en kvinna i vit rock som gick fram till Pernilla och låste upp hennes boja.
-Hej Pernilla! Jag heter Berit och jag ska ta hand om dig.
De gick in i ett rum och Berit stängde dörren innan hon förklarade att Pernilla måste utrustas på olika sätt för att kunna genomgå straffbehandlingen. Berit bad henne klä av sig naken medan hon själv gick för att hämta grejer. Pernilla gjorde det och såg sig sedan omkring i rummet. På väggarna satt det stort uppförstorade bilder på en tjej som på nästan alla bilder var klädd i galonkläder. Pernilla kände väl igen ansiktet. Det var ju hennes ridkompis Fanny!
På många av bilderna hade Fanny också på sig märkliga remmar och selar runt kroppen och runt huvudet.
-Hon heter Fanny den där tjejen. Vi har utvecklat metoden du ska gå igenom på henne. Modig tjej! Och nu går det bra för henne. Hon har bara åtta månader kvar tills hon är fri.
-Jag känner henne, men jag visste inte allt detta. Hon har ju låsta galonkläder, men selarna har jag inte sett.
-Nej den biten slipper hon ha till vardags. Så blir det nog mest för dig också.
-Skönt!
-Men jag är så glad att ha dig här Pernilla och jag har förstått att du redan är van vid galonkläder?
-Jag har faktiskt galonkläder nästan varje dag.
-Det är ju jättebra! Du hade tydligen galonisar på dig när du blev gripen?
-Ja.

Berit tog fram bedövningsmedel och en spruta och förklarade att Pernilla måste bli märkt med en RFID-tag i nacken. Proceduren tog bara ett par minuter.
Sedan var det dags för permanent armledsband på båda armarna.
-Fanny har inte haft dessa, men vi tänkte pröva på dig.
Pernilla fick först lägga vänster handlederna i en ganska stor maskin som satte en aluminiumboja runt den. I bojan fanns en ögla så att man kunde koppla fast henne med. Sedan fick hon göra samma sak med höger arm.
Berit förklarade att de hade valt att göra lite annorlunda med Pernilla än med Fanny dels därför att det skulle fungera med Pernillas studier, men också för att Pernilla redan var van att vara klädd i galon. Berit tog fram en T-shirt, en collegetröja ett par tubsockor och bad Pernilla ta på sig det.
-Sådär, nu är du redo för dina nya vardagskläder.
Berit packade upp ett par klarröda galonisar som hade förstärkningar i blå galon på knäna och i baken. Dessutom fanns det en sorts haklappsficka i blå galon frampå. Berit tog också fram ett sorts styvt bredd halsband.
-Det här är egentligen ett GPS-halsband för hundar.
Berit trädde halsbandet genom en kanal i toppen på bröstflärpen på galonisarna och bad sedan Pernilla att dra på sig dem. Pernilla kände genast den plastiga sköna känslan mot sina ben och sedan mot underlivet. Tydligen skulle hon inte ha underkläder på sig. Till sist knäppte Berit den övre delen på galonisarna runt hennes nacke. Halsbandet pep till tre gånger.
-Nu är det aktiverat och dina galonisar låsta. Hur känns det?
-Bra, tror jag. Men jag trodde jag skulle ha blöja som Fanny.
-Det skulle inte fungera för dig på utbildningen så till vardags blir det så här.
-Men om jag blir kissnödig då?
-Titta mellan dina ben!
Då förstod Pernilla. Det gick att öppna en flärp av galon från hennes navel, runt grenen och upp en bit på ryggen. Den hölls fast med några tryckknappar. Hon kunde alltså vara inlåst i galonisarna och ändå gå på toaletten. Pernilla undrade bara varför Berit hela tiden sa att det var så här hons kulle ha det till vardags. Hon frågade Berit ad var det som skulle hända när det inte var vardag?
-Pernilla min vän, vi tar den biten till helgen men lediga dagar kommer du vara intagen här på kliniken. Du får se helt enkelt!
-Och nu då? Vad händer nu?
-Nu får du åka hem med din mamma. Hon väntar utanför.
Berit förklarade till sist att Pernillas halsband hela tiden hade koll på var hon var någonstans och om hon försökte gå eller åka ur den tillåtna zonen skulle hon få elektriska stötar i nacken och larm till Polisen skulle gå. De gick ut ur rummet och mötte Pernillas mamma. Berit frågande henne om all var klart och om hon visste var Pernillas zoner fanns. Det visste Pernillas mamma så de åkte hem. Skönt!

Tillagd 1 dec 2020   Noveller   #Kvinna #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Uppfostring/Disciplin #Rörelsehindring/bondage #Låsbara plagg #Skamlekar/förödmjukelse #Extremt blöjbärande #Galon/regnkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4911  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024