Logga inBli medlem
Hur jag blev sexslav/hushållsslav

Del 3: Jimmy hade hyrt mig för ett dygn.

Efter badet så får jag suga av Åke och slicka Britta till ett flertal orgasmer. Efter det tittar vi på filmen från i morse, jag känner mig inte till freds med denna film heller. Men inser att jag nu definitivt inte har något val än att lyda.

Då ringer telefonen och Åke svarar, då jag fortfarande slickar Britta. Åke kommer tillbaka och talar om att det var Jimmy som ringde och han ville att dom körde upp mig till honom enligt önskemål. Ok sa Britta jag hade inte klarat fler orgasmer. Jag är kladdig i ansiktet efter allt sprutande från Britta, men säger hon jag skall bara kissa. Hon tar med mig till toaletten jag får lägga mig på rygg i duschen, så sätter hon sig över mig och säger till mig att gapa ordentligt. Hon satte sig så mina armar kom under hennes ben och så tog hon ett ordentligt tag i mina bröstvårtor. Klämde lite och beordrade mig att gapa ordentligt. Jag vågade inte annat, så hon kissade väldigt mycket i min mun. När hon var färdig så pussade hon mig och sa kom nu lisa så skall vi klä dig enligt önskemål.

Hon ledde in mig i pigkammaren. Först fick jag ett halsband. sen stoppade hon in en tjock napp i munnen som spändes baktill. Sen trädde hon som en säck över huvudet som bands fast i halsbandet och som blev en effektiv ögonbindel, så jag inte kunde se vad de gjorde. Men jag kände. Först fick jag en plugg i baken, sen drogs något runt pungen, därefter drogs förhuden ner och något stacks in i urinröret samtidigt som jag kände en ring runt ollonet. Sen fick jag lyfta på baken och när jag sänkte ner den igen kände jag att det var en blöja. Hon la upp överdelen och tejpade fast den, passade på att krama ollonet runt vilket gjorde ont men min skrik hördes inte. Därefter drog de på mig en plastbyxa som låstes fast med en vajer.

Sen nojsade som lite med mig och tog kort och talade om hur gullig jag var, daskade på baken och klämde på ollonet. Sen tar hon fram en rund tub av gasväv och hon ber mig hålla i en knuten hand, därefter drar hon över en handske som hon fäster med en stripps. Där efter gör hon på samma sätt med den andra handen. Så jag inte kunde använda händerna. Därefter drar dom på mig ett par armbågsskydd, knäskydd samt ett par små gummistövlar som liksom sitter tätt mot benet. Samtliga har en hård undersida och mjukt mot kroppen. Sen känner jag hur dom sätter på mig handbojor och fotbojor som sitter i hop så jag kan gå med händerna nedåt och krypa. Sen drar dom på mig en body som känns mjuk och fin med halvlånga armar.

Dom ledde ut mig till bilen satte på mig säkerhetsbälte och förklarade att jag hade ögonbindel för att jag inte skulle vet vart dom förde mig. Så jag inte får för mig att försöka rymma. Förklarade också att Jimmy hade både grisfösare och ridpiska som han gärna använder på dig om du inte är lydig. Vi åkte väldigt lång tid, vägen var krokig och skumpig så förmodligen var vi långt ute i skogen. När vi kommit fram så fick jag gå ut och blev ställd på gården. När jag stått en stund så kände jag en piska på låren och en man som röt ner på knä du skall krypa här. Jag kom väldigt fort ner på knäna. Jag hörde de stå och prata och att Britta och Åke skulle hämta mig nästa dag på förmiddagen. Dom sa också att det är nog bra om jag har huvan till dom har kommit långt bort.

Jag känner hur någon förmodligen Jimmy krokar fast ett koppel på mig och gör ett ryck och jag följer med efter. Jag leds in i något jag förmodar ett stall och sen öppnas en båsdörr och jag får åder att krypa in. Helt plötsligt säger han stopp jag hör ett par hovar. Helt plötsligt känner jag hur något varm kommer på min rygg, Jimmy ryter till att jag skall lägga mig på rygg. Jag tvekar och då förstår jag vad jag har innanför blöjan, jag får en stöt som gör att jag kastar mig ner på rygg, alla tre skrattar. Sen beordrar han mig upp på alla fyra och att jag skall krypa framåt och lite åt vänster. Sen säger han till mig att nu lägger du dig platt på mage, jag vågar inget annat så jag sträcker ut armar och men och faller platt ner i en åsneskit. Sen blir jag beordrad att åla mig fram till väggen. Jag känner hur skiten kletar sig nedåt på mig, sen kommer han in och knyter fast kopplet i väggen så jag inte skall rymma. Dom lämna stallet jag är helt ensam.

Efter en lång stund så kommer Jimmy och hämtar ut mig. Han tar av mig huvan på huvudet och nappen i munnen. Sen beordrar han upp mig i stående och vi går i väg till ena änden av stallet, fram till gödselstacken. Det luktar fruktansvärt, i alla fall för en stadsbo. Det ser ut som lite gödsel är lagt åt sidan, Jimmy säger åt mig att lägga mig på rygg i ”gropen”, jag tvekar, då kommer stöten direkt och jag går ner på knä. Lägger mig snällt och Jimmy öser gödsel över min kropp. Säger åt mig att här skall du ligga och bli varm så passa på och njut. Det är varmt och jag har nog aldrig känt mig så liten och så förödmjukad. Efter en stund kommer Jimmy tillbaka med en hink. Lyfter lite på gödselet på överkroppen och häller åsnapinket över mig. Jag känner hur det rinner sakta nedåt. Han går igen.

Han frågar mig och jag haft det varmt och skönt, samtidigt som han ler stort och elakt. När han kommer tillbaka så hjälper han mig upp stående. Han har med sig en kvast som han sopar av mig med, både framsida och baksida. Jag får kliva in i stallgången, där beordrar han mig ner på knäna. Han fäster kedjan som går från foten till midjan och händerna i knäna, det gör att jag inte kan resa mig upp stående utan måste gå på knäna.

Han drar i kopplet och tvingas följa med, han stannar framför en grind jag hör att där är grisar. Han tar på sig ett par stora handskar och tar bort något på insidan sen öppnar han grinden och säger till mig att krypa in till min kompisar. Jag tvekar och då tar han grisfösaren som hänger där och trycker den mot låret, jag nästa studsar in till grisarna. Då sätter han tillbaka krokarna och säger till mig att jag skulle inte försöka ta mig härifrån. Du kommer att få en rejäl stöt om du försöker. Det är ström runt stian. Grisarna ser till att jag måste krypa runt där och ibland ramlar och det känns blött och lukten skall vi inte tala om. Efter en lång stund kommer Jimmy med en spann och ropar kom nu mina svin det är matdags. Jag tvekar men då får jag genast en stöt. Han häller upp den äckliga sörjan i ett tråg och säger till mig kom och ta för dig, jag får en liten stöt så jag går fram och böjer ner huvudet men tar inget. Jimmy är nöjd med detta. Han frågar om jag vill komma ut, jag nicka och han tar bort ledningarna och öppnar dörren så jag kan krypa ut.

Jimmy för ut mig till mitten av gången, där kopplar han loss fötterna och knäna från kedjan. Sen krokat han i dom och drar i ett snöre och kedjan och mina armar åker upp han säger åt mig att resa mig och drar så jag står på tå. Sen tar han fram en vatten slang och spolar och borstar av mig allt klet. Sen knäpper han loss bodyn i skrevet och trär den över mitt huvud och armar. Därefter låser han upp blöjbyxan och drar av mig allt. Tar bort pluggen i baken och allt annat elektriskt.

Sen hör jag piskan komma och känner hur den träffar min bak, jag skriker givetvis till. Jimmy säger åt mig att vara tyst och ta emot, han vill bara markera vem som bestämmer. Jag får nog ett tiotal rapp. Sen släpper han ner min armar och tar av mig resten utom bootsen jag har på fötterna. Och jag får gå naken upp till huset. Vid huset får jag ta av mig bootsen och doppa fötterna i vatten och skölja dom rena. Jag för torka av fötterna och kommer in i ett jättefint hus och han leder mig till duschen.

Fortsättning:

Del 1 (6 okt 2020)
Del 2: Det blev än mer pinsamt och förbjudet. (25 sep 2020)
Del 3: Jimmy hade hyrt mig för ett dygn. (6 okt 2020)

Tillagd 6 okt 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som top #Man som bottom #Uppfostring/Disciplin #Smisk #Smärta

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4867  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024