Logga inBli medlem
Hur jag blev sexslav/hushållsslav

Del 2: Det blev än mer pinsamt och förbjudet.

Britta lekte med mina bröstvårtor, när vi tittade på filmen. Nu sa Åke är det dags att du lär dig suga kuk. Kom här sa han och plockade fram sin kuk. Tog mig i nacken och drog mig mot kuken, och sa till mig att gapa, jag blev nertryckt över kuken, Åke sa till mig att börja suga. Det gick lite trevande dels för jag var lite torr i munnen, Åke sa till mig att börja slicka på undersidan av kuken och lite på pungen sen upp och låta ollonet slinka in i munnen. Kuken började bli riktigt blöt så det gick bättre att suga. Jag hörde Åke började stöna sen känner jag hans hand över mitt huvud, efter några sekunder så känner jag hur det går för Åke i min mun. Han sa till mig att suga ordentligt och börja svälja. Sa också till mig att leka med min tunga på undersidan av ollonet. Sen fick jag suga rent, därefter stoppade han in kuken.

Då kallade Britta på uppmärksamheten, hon hade lagt ut som en fyrkantig blöja under rumpan, och krävde att jag skulle slicka henne, hon styrde mitt huvud var jag skulle slicka. Efter ett tag sa hon till mig att gapa och lyfte upp mitt huvud och styrde så min mun kom över hennes sprutande fitta. Hon drog ner mitt huvud och beordrade mig att svälja godsakerna. Sen sa hon till mig att slicka rent, sug ordentligt på mina fitthår så dom blir rena och slicka min fitta ordentligt. Efter ett tag började hon stöna ordentligt igen sa till mig att öppna munnen över mitt sprut att svälj allt så det inte blir så mycket att slicka rent. Så här fortsatte det en lång stund vet inte hur många gånger det gick för henne. Men när hon var färdigt så drog hon upp mig över sig, så våra ansikten kom över varandra, pussade mig på munnen och sa, oj vad du ser kladdig ut det här var väl gott, visst smakar mammas fittsafter gott? Nu skall vi gå in till pigkammaren så skall du få bli mamma bäbis, det blir väl skojigt?

Väl inne i pigkammaren, så säger hon till mig att ta av mig alla kläderna och sätta mig på sängkanten. Sen tar hon fram en rund tub av gasväv och hon ber mig hålla i en knuten hand, därefter drar hon över en handske som hon fäster med en stripps. Där efter gör hon på samma sätt med den andra handen. Jag inser att jag inte kan använda fingrarna, nu är jag än mer hjälplös. Sen putter hon mig baklänges över sängen, drar ur pluggen jag har i baken. Drar på mig en byxblöja och sen en plastbyxa ovanpå som verkligen är tät, utanpå detta en byxa med lite fluff där bak. Drar upp mig sittande igen, säger åt mig att sträcka upp händerna och så drar hon på mig en halvlång rosa t-tröja. Därefter säger hon åt mig att gå ner på alla fyra på golvet och krypa efter henne, för nu är jag henne bäbis. Väl i köket så lyfter hon på en hage och beordrar mig att krypen in i den. Där ligger ett par dockor som hon säger till mig att leka med om jag inte ville smaka piskan, glöm inte att pussa dockorna både på mun och snippan. Så leker du mamma pappa med dockorna, under tiden vi lagar mat. Britta säger till mig pussa nu dockan på munnen, jag ser hur det blixtrar till, och nu pussar du dockan på snippan, men det vill jag inte, så det gör jag inte. Jag hinner inte se det men jag känner en piska träffa min rygg och det gör fruktansvärt ont. Vill du ha mer eller gör du som jag säger i fortsättningen? Jag tar upp dockan och pussar den på snippa, genast så blixtrar det till. Då uppmanar hon mig att visa hur pappa och mamma gör, även då blixtrar det till.

De steker några härliga köttbitar och stekpotatis, med tillbehör. Känner också en kåldoft. När dom har dukat så får jag krypa fram till en stol där jag får sätta mig, mina händer binds fast även en rem runt kroppen och stolsryggen så jag sitter fast. Då får jag se vad dom har kokat, nämligen broccoli något av det värsta jag vet. Britta öser upp en stor skål med broccoli och sätter sig jämte mig. Säger till mig att pappa har kokat en hel kastrull broccoli till dig, och han har kokat de länge så det är mjukt att tugga det var väl snällt. Då säger jag att jag inte vill ha broccoli, jag får direkt en örfil så säger man inte, du skall äta upp allt. Om du trilskas så kommer jag att nypa dig ordentligt på undersidan av ollonet och det kommer att göra riktigt ont. Tro inte att du kommer undan var enda bit skall du äta upp. Hon tar en sked med ett par stycken på och stoppar in i min mun, säger till mig att tugga ordentligt. Oj vad äckligt det smakar, men jag vågar inte säga något. Jag tvingas äta upp allt samtidigt som de äter en god köttbit med stekpotatis och vanliga grönsaker.

Därefter får jag krypa ner från stolen och in i pigkammaren, på väg dit ropar Britta till Åke värmer du upp vällingen till våran bäbis? Jag får krypa upp i sängen som är klädd med plastlakan ett par höga kuddar som också har plastöverdrag. Hon plockar fram gallerväggar som är hög och sätter fast runt sängen, sen sätter hon fast mina händer i gallerväggarna. Så jag ligger fast. Åke kommer in med en uppochnervänd stor petflaska, som han hänger upp ovanför mitt huvud. Så säger han till mig att gapa och trycker in en stor napp i min mun som han spänner fast bakom min nacke sen öppnar han en kran och vällingen börjar rinna ner. Britta säger till Åke att du har väl hällt dropparna vi fick både för bajsandet och kissande. Det hade Åke inte gjort, men han gick och hämtade det. Britta sa till mig det var väl tur att jag kom i håg det, annars hade det blivit spänt i lilla magen. Åke kom och hällde det i vällingen. Så gick de ur rummet och sa till mig nu dricker du upp all välling annars blir det väldigt synd om dig.

Jag slumrade till en stund, vaknar av att Åke stoppar in sin kuk i min mun och kräver jag skall suga, som han sa att nu har du fått suga på nappen så nu har du tränat. Jag får suga kuken djupt och jag får suga in kulorna, slicka kuken och fortsätta suga. Efter en bra stund säger Åke nu kommer efterrätten och så sprutar han munnen full, när han är klar och kramat ur kuken så stoppar han in mappen och spänner fast den klappar mig på kinden och säger sov så gott nu, hoppas efterrätten smakade bra. Sen går han ut och släcker ljuset.

Jag känner att det spänner i magen, känner hur det kommer ut i blöjan, slumrar till. Vaknar några gånger på natten, det luktar förfärligt. När jag vaknar är det ljust i rummet och både Britta och Åke kommer in, dom lossar mina händer och tar av mig tröjan. Sen börjar dom rulla min bröstvårtor så dom står utåt, därefter tar de fram var sin krokodilklämma och börjar låta dom klämma min bröstvårtor. Jag skriker trots den stora nappen så hörs det. Dom ler och undrar om det gör ont och frågar vill du vi skall släppa dessa så de klämmer dina bröstvårtor sen sätter vi i ett snöre som går över takkroken och hänger tyngder i, det kommer att göra ont, vill du det frågar dom, med ett bedrägligt lugn. Jag skakar frenetiskt på huvudet.

Dom tar helt bort klämmorna sen viskar Britta i mitt öra. Ser du kameran där borta jag nickar, bra sa hon. Nu när jag måste gå ut lite grand så skall du ta skiten som du har i blöjan och kleta ner hela dig och du skall se ut som världens lyckligaste bäbis. Kom ihåg att du skall kleta ner dig över allt även hår, öron hela ansiktet, armar ben och så vidare, om du inte ser lycklig ut eller inte kletat ner dig över allt så kommer vi att sätta dit klämmorna och då kommer du att veta vad smärta är. Sen tar hon ur nappen, säger högt när det ringar jag skall bara gå ut och svara i telefonen, nu sitter du snällt och väntar tills jag kommit tillbaka och inga dumheter.

När hon stängt dörren så sticker jag ner handen i blöjan, gud vad äckligt det var samtidigt påminns jag av smärtan i bröstvårtorna. Jag inser jag har inget val så jag tar fram leendet och börjat kleta ner mig, först lite på magen sen benen därefter resten av överkroppen. Till sist tar jag upp en klick och lägger på huvudet och börjar klena ut detta, och jag lyckas le trots lukten och allt.

Britta kommer in och skriker vad har du gjort, man kan inte lämna dig en minut utan att du kletar ner dig, vad är det som är så härligt med detta? Åke kom in med stören säger Britta. Åke kommer in med en stång med någon konstig ring överst. Han går bakom sängen och så känner jag något som trycker mot nacken sen känner jag en ring runt halsen och jag förstår att jag sitter fast i denna. Britta säger dra av dig resten av blöjan och byxan samtidigt som hon rullar ut plast från sängen mot dörren.

När det är klart så säger hon till mig att gå upp ur sängen och jag känner hur Åke styr mig med stången jag kan inte göra annat än gå dit han styr mig. Han styr mig ut och bort till baksidan där står Britta med en vattenslang och börjat spola av mig, vattnet är iskallt, men jag kommer ingen stans det ser Åke till, jag blir beordrad att böja mig fram åt och dela på skinkorna så Britta kommer åt att spola där också. Till slut så är hela jag avspolad och Åke styr mig inåt. När jag kommer fram till dörren står Britta där med en handduk och torkar av mig samtidigt som jag blir bortkopplad från stången. Sen leder Britta in mig till ett hett bad, med en massa olja som luktade kvinnligt. Det var skönt. Även detta var filmat.

Fortsättning:

Del 1 (6 okt 2020)
Del 2: Det blev än mer pinsamt och förbjudet. (25 sep 2020)
Del 3: Jimmy hade hyrt mig för ett dygn. (6 okt 2020)

Tillagd 25 sep 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som top #Man som bottom #Uppfostring/Disciplin #Smisk #Smärta

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4864  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024