Logga inBli medlem
Fantasierna
PROLOG

Om man sätter sig på ett café för att skriva rent ett dokument med strategiska målbilder för Q4 i väntan på att ha ett exit-samtal med en före detta anställd, och istället för att öppna Word loggar in på ABDL för att skriva av sig lite blöjfantasier, så är man ingalunda slav under sina begär. Tvärtom. Det är välgörande och nyttigt för hjärnan att fokusera på sexuella böjelser under dygnets mest produktiva stund. Jag klappar mig själv på axeln, nöjd över morgonens prioriteringar.

Denna novell ska bli en samling av fantasier. Vad man ska med den till är en bra fråga, kanske kommer jag själv att använda den som en referensbibliotek att konsultera i tider av undermåligt fantiserande, som ett sätt att styra in min hjärna på blöjor och snusk när jag behöver få tiden att gå. Eller som ett sätt att hjälpa mig fly vardagen, att ge mina eskapistiska - inre - små äventyr lite extra bränsle.


FANTASI NUMMER ETT - KVINNAN I BODY

Hon har en grön body med små nallar på när hon tar emot vid ytterdörren. Håret är uppsatt i två tofsar och hon verkar ha svårt att stå still när hon säger hälsar på mig. Jag betraktar henne roat. Bodyn sitter på ganska tajt; hennes bröst avtecknar sig tydligt och plattas till som av en sporttopp, på hennes bak följer tyget konturerna av hennes skinkor och mellan benen stramar tyget vid knäppningen. Hon skuttar strax tillbaka till köket där hon satt och ritade vid matbordet. Jag hänger av mig min rock och kommer efter.

Hon har satt sig på sin stol vänd ut mot det stora köksfönstret. Utanför har de första gula löven kommit och ljuset, färgerna och temperaturen skvallrar om att hösten är nära. Jag går fram till henne och kysser henne i nacken. Hon skrattar till och säger att det kittlas. Sen står jag bakom henne och håller en hand på vardera axel, medan jag tittar ut genom fönstret och känner en melankoli komma över mig. Hösten. Ett stundande mörker men ett vackert förfall. Jag förlorar mig i mina tankar tills hon rycker till och kvider lite.

Du är ju kissnödig, säger jag. Det är jag inte alls, svarar hon. Hon sitter med benen korsade och vaggar lite fram och tillbaka på stolen. Sluta nu, säger jag. Du vet mycket väl att du är kissnödig. Inte! svarar hon trotsigt tillbaka. Hon fortsätter att rita, nu med ena benet uppdraget under kroppen och ett fortsatt vaggande. Vi ska se om du talar sanning, säger jag. Sitt du kvar och rita så kommer jag tillbaka om en liten stund.

Jag går till hallen där jag ställt min portfölj. Jag öppnar den och tar fram ett knippe buntband. Sen går jag tillbaka till köket med tysta steg. Smyger upp bakom henne där hon sitter i stolen, lutar mig ner och fäster ett första buntband runt hennes ena fotled och stolsbenet. Vad gör du? ropar hon till. Jag går raskt runt till andra sidan av stolen och tar tag i hennes andra ben. Hon försöker sparka loss det ur mitt grepp, men jag håller fast det mot stolsbenet och fäster det andra buntbandet. Sen reser jag mig upp, går runt bordet och sätter mig mittemot. Rita på du, säger jag.

Jag är i alla fall inte kissnödig, säger hon igen och börjar rita. Nä, visst, säger jag med ett leende. Hon sitter med benen isär, och efter liten stund knyter hon sin ena hand och lägger den mellan benen. Hon vaggar lite. Börjar nynna. Jag betraktar henne roat.

- Okej, jag behöver väl gå på toa då! utbrister hon.

- Jaså? säger jag.

- Men släpp loss mig då så jag får gå och kissa!

- Inte en chans, lilla gumman. Nu får du stå ditt kast. Du hade chansen att gå förut när jag frågade om du behövde kissa, men det behövde du ju inte sa du. Så nu får du snällt sitta där.

- Men snälla!

Hon blir allt mer desperat kissnödig. Sitter med båda händerna mellan benen och vaggar och gnyr. Efter en stund blir det för svårt att hålla igen och hon ger efter. Jag hör ljudet av hennes kissande samtidigt som putar med läpparna och ser ut att börja vilja grina. En pöl av kiss bildas mellan hennes ben och det börjar rinna nerför stolsbenen på golvet. Mellan hennes ben blir bodyns tyg mörkt när kisset tränger igenom tyget. Hennes blygdläppar avtecknar sig mot den blöta bodyn. Hon sitter med händerna för och snyftar i skam över att ha kissat på sig.

Medan hon sitter i en pöl av sitt eget kiss går jag och hämtar en sax. Jag klär av mig byxor, skjorta och strumpor och går fram till stolen igen. Böjer mig ner och klipper upp bultbanden. Jag säger åt henne att ställa sig upp, varpå jag flyttar stolen åt sidan. Böj dig fram och sära på benen, säger jag. Jag står bredvid henne och smeker hennes rumpa. Känner det våta tyget mot mina fingrar. Sen sträcker jag mig in mellan hennes ben och smeker hennes kön. Tar tag i bodyn och rycker upp knapparna.

Jag viker upp tyget på hennes rygg så att hon står med sina kissblöta skinkor blottade. Jag tar höjer min hand och smäller till på en skinkan. Det låter högt när min handflata träffar den våta huden. Jag daskar till henne på andra skinkan. Aj! skriker hon till. Jag smiskar igen och igen. Hårdare och hårdare. Högra skinkan, vänstra skinkan. Högra skinkan, vänstra skinkan. Rumpan börjar bli röd.

Sen tar jag av mig mina kalsonger och ställer mig bakom henne. Trycker mitt stånd mot hennes rumpa. Under mina fötter känner jag hennes fortfarande ljumma kiss. Hon trycker sin rumpa mot mig. Jag böjer mig fram över bordet, över henne, och tar tag i hennes båda tofsar och drar hennes huvud bakåt. Aj, det gör ont! kvider hon. Jag vet, svarar jag. Det gör ont när man inte uppför sig.

Jag släpper hennes tofsar och trycker hennes överkropp tillbaka ner mot bordsskivan. Jag särar på hennes skinkor och tränger in i hennes kissblöta fitta. Jag tränger in i henne, långsamt, djupt. Hennes skinkor skakar till varje gång jag stöter in i henne. Jag trycker ett tumme mot hennes stjärthål och låter det tränga in. Hon gnyr och stöter tillbaka mot mig.

Då stannar jag och drar mig ut ur henne. Det är tillräckligt för idag, säger jag. Stå kvar där medan jag klär på mig. Jag samlar ihop mina kläder och går till badrummet. Sköljer av mig kisset från fötter, ben och skrev i duschen. Sen torkar jag mig och klär på mig.

Jag går ut i köket igen och konstaterar nöjt att hon står kvar. Duktig flicka, säger jag. Torka upp här nu och gör dig fräsch. Sen möter du mig på Hötorget halv nio. Du får ha på dig vad du vill, bara du har på dig en blöja. Har du förstått? Ja, daddy, svarar hon.

Sen går jag ut till hallen, tar på mig ytterkläder och grabbar tag i min portfölj. Går ut i den annalkande hösten och känner melankolin svepa över mig på nytt. Jag förlorar mig i mina tankar och tar den långa vägen hem.

Tillagd 28 aug 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Rörelsehindring/bondage #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4857  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024