Logga inBli medlem
Saras Plan

Del 9

Kapitel 9
Sara vågende tidligt næste morgen ved hendes mors blide stemme og forsigtige aeen på hendes kind.

”Så er det tid til at vågne skat”

Sara udstødte nogle uforståelige lyde, som hendes mor meget rigtigt tolkede til noget i retningen af ”nej det er for tidligt”

”Du skal op nu skat. Vi skal jo afsted til Line og Frederikke” Forsætte Maria blidt.

Det hjalp lidt på Saras søvndrukne hjerne som ellers havde været helt ude af stand til at forstå hvorfor hun skulle forstyrres så tidligt om morgen. Specielt når nu natbleen endelig havde givet hende mulighed for at sove igennem.

Sara gabte højlydt og strakte kroppen ud i sengen. Hun kunne mærke at natbleen som sædvanlig var fyldig og tung mellem hendes ben.

”God morgen mor” mumlede Sara og gned sig i øjnene.

”God morgen lille skat” Svarede Maria tilfreds med nu endelig at have fået kontakt, og fortsætte:

”Jeg tænker vi lige så godt kan skifte bleen med det samme, så kan du komme i tøjet og vi kan lige nå at spise lidt inden vi kører”

Sara nikkede, stadig lidt for søvnig til helt at høre efter, og overlod det til hendes mor at tage styringen.

Maria smilede og trak dynen af Sara.

”Hold da op, den er godt nok våd var?” Sagde Maria i den forsat blide og muntrer morgentone, mens hun kiggede og klappede undersøgende på den våde natble, som hendes datters havde produceret.

”Men den holder godt på det” Konstaterede hun mens hun løsnede de to stykker tape i hver side, og åbnede bleen.

Sara rødmede, men måtte nikkende anerkende, at hendes mor havde ret. Det var efterhånden ved at gå op for den søvnige pige, at hun befandt sig midt i et bleskift. Hendes første fra en rigtig tapeble til en anden.

Maria gik hurtigt i gang med en grundig rengøring af Saras bleområde med vådservietter, og foldede rutineret den brugte ble sammen med de brugte servietter i.

”Sådan ren og fin” kommenterede Maria og hentede en ny ble fra den åbne Tena Slip pakke i Saras skab.

Maria foldede den rene ble ud, og sagde:

”Løft lige rumpen skat” Og lagde bleen ind under Saras numse.

”Sådan ja, og ned igen”. Herefter smurte Maria godt med creme udover Saras bleområde og sluttede af med en godt drys babypudder inden hun lukkede bleen og strammede de fire stykker tape godt.

Hele forestillingen sluttede med at Maria kørte en finger rundt langs blekanten ved Saras lår for at sikre bleen sluttede tæt, og at lækage-barrieren sad som den skulle.

”Så er du så god som ny lille ven” Smilede Maria: ”Hvis du kommer i tøjet, så finder jeg noget morgenmad frem imens”.

Maria gik ud af værelset med den brugte natble i hånden, mens Sara blev liggende i sengen og sundede sig lidt.

Sara var efterhånden blevet vant til at blive puslet af hendes mor om aftenen når hun skulle have natbleen på. Men morgen-bleskiftet var første gang, og Sara var allerede hooked!

Sara rejste sig fra sengen og begyndte at rode i sit skab. Det var første gang siden turen hjem fra lægen at hun skulle have en af de store tapebleer på i dagtimerne. Med buskebleerne havde Sara slet ikke tænkt over hvad hun ellers havde på. De var så tynde og diskrete, at hun ikke havde behøvet det. I hvert fald så længe de ikke var alt for våde.

Men med den store ble på gik det hurtigt op for Sara at hun nok var nødt til at tænke sig lidt om i hendes tøjvalg hvis ikke bleen skulle blive alt for tydelig.

Efter lidt overvejelser faldt Saras valg på et par smækbukser. Hun havde ikke brugt den længe, da de egentligt var lidt for lillepige-agtige til den 14-årige, men i hendes nuværende situation virkede det sådan set meget passende, og de virkede som om de var gode til at skjule bleen.

Sammen med smækbukserne valgte hun en sød lilla T-shirt. Efter Sara havde stillet sig tilfreds med sit outfit, begav hun sig ned at trappen til køkkenet.

Turen ned af trappen viste sig at være lidt mere kompliceret end som så. Sara gang blev besværet af den store ble mellem hendes ben, og selvom den stadig var tør og sad helt tæt til hende, fyldte den væsentligt mere end de DryNites hun var vant til at gå med. Så hun måtte koncentrere sig for ikke at komme til at vrælte.

Maria tog smilende imod sin datter ved morgenbordet:

”Dem har du da ikke haft på længe? De klæ’r dig!” Sagde Maria, henvendt til Saras smækbukser.

”ehm… tak. Mumlede Sara, og fortsætte: ”Jeg tænkte de var gode sammen med bleen du ved…”

”Oh ja... Selvfølgelig. Det kan være vi skal ud og shoppe noget nyt tøj på et tidspunkt?”

Saras hjerte hoppede. Mente hendes mor, at det var nødvendigt hun fik nyt tøj som passede over hendes natbleer? Som i at det var en tilbagevendende ting hun skulle til at gå med dem om dagen. Og ikke bare et enkelt tilfælde på bilturen?

Måske overtænkte hun sin mors ord alt for meget? I hvert fald nøjes Sara sig med at nikke og sætte sig ved bordet.

Kort efter sad mor og datter i bilen på vej ud af den søvnige forstad og på motorvejen mod Jylland.

Sara sad fordybet i sine egne tanker. Hun glædede sig til at se sin moster Line og lille kusine Frederikke, og hun glædede sig til deres traditionsrige tur i forlystelsespark. Men hun var samtidig nervøs for at skulle være så tæt sammen med andre end hendes mor efter hun var begyndt at gå med ble.

Og ikke bare det. Hun var også nød til at blive ved med at tisse i bleen hvis hendes plan skulle fortsætte. Ikke at hun havde noget valg om natten mere.

Sara var dog også fortrøstningsfuld. Den 8-årige Frederikke tissede stadig i sengen, og brugte derfor natble. Det havde hun i hvert fald stadig gjort sidst Sara havde været sammen med hende til sidste jul. Faktisk var det Frederikkes natbleer som havde været med til at fodre Saras fascination af bleer og give hende idéen til planen.

Sara var overbevist om Frederikke ville blive ved med at se op til hende uanset. Faktisk ville hun nok elske at have nogen at dele sin sengevædning med. Specielt en stor pige som Sara.

Sara begyndte næste at se frem til at skulle dele sin ”hemmelighed” med Frederikke. I hvert fald natbleen… Buksebleerne og ”uheldene” om dagen kunne Sara mærke hun gerne ville holde skjult for sin kusine.

Jeg håber hun stadig tisser i sengen. Slog det pludselige Sara. Hvor pinligt ville det ikke være hvis hendes lille kusine var blevet tør om natten, mens hun selv var blevet våd?

Med den tanke i hovedet faldt Sara stille i søvn, mens den ældre Audi Stationcar fortsætte ud ad motorvejen.


Sara vågende ved at de holdt stille ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen.

Hun blev med det samme opmærksom på et pres i hendes blære, og gav - uden og tænke nærmere over det – slip, så den varme våde strøm spredte sig hurtig i hendes bleen.

”skal du tisse skat?” Spurgte Maria kort efter da de nærmede sig enden af broen og den første afkørsel på Fyn.

”Ikke længere…” Gabte Sara søvnigt, men rødmede øjeblikkeligt kraftigt, da det gik op for hende hvad hun havde sagt.

”Jamen det skal du da ikke være flov over lille skat” Trøstede Maria straks: ”Det er jo derfor du har bleen på ikke? Den er jo heller ikke lige sådan at få af og på igen, og du sov jo også. Bare sig til hvis du gerne vil have vi holder ind ikke?

Maria virkede helt undskyldende over hun overhoved havde spurgt.

”Selvfølgelig mor, det skal jeg nok” Svarende Sara.

De to fortsatte med at småsnakke, mens de hurtigt tilbagelagde Fyn.

Omkring Kolding foreslog Maria, at de spiste en tidlig frokost, og kort efter holdt bilen parkeret ved en McDonalds.
”Skal du på toilet inden vi spiser?” Spurgte Maria da de var steget ud af bilen, og klappede Sara prøvede på hendes blenumse.

Sara kiggede sig nervøst omkring og fik stille fremstammet:

”Nej den er kun lidt våd”

”Okay” Smilede Maria, og tog Sara i hånden mens de gik op mod indgangen.

Sara bad om et Happy Meal, hvilket hun hurtigt undskylde med hun kun var lidt sulten. Men alligevel måtte hun notere sig ikke at være helt uinteresseret i den lille My Little Pony ’Fluttershy’ bamse som fulgte med.

Mens de spiste deres mad, lettede Sara igen det begyndende pres i hendes blære. Hun var vild med følelsen af at sidde og tisse i den store ble midt i den travle resturent.

Samtidig følte hun sig også dejlig uartig. Hun var ikke ’fænget’ i bilen på vejen, men alligevel sad hun bare og tissede i bleen uden at spørge om at komme på toilettet.

Da de var færdig med spise, sagde Maria:

”Jeg skal lige på toilettet inden vi kører… skal du med eller…?”

”Øhm, der er ikke så langt til Line og Frederikke har fra vel? For det kan godt vente så” Svarede Sara, mens hun vrikkede lidt i sædet, som for at understrege hun mærkede efter bleens tilstand.

”Nej der er ikke særligt langt. Vi venter med dig så” sluttede Maria.

Snart var de på vej igen det sidste stykke mod Sønderborg hvor Line og Frederikke boede.

De drejede af motorvejen samtidig med at Sara igen tømte blæren. Det var ikke så meget hun kunne tisse, men hun ville lige have det sidste med inden hun skulle skifte til en bukseble igen.

Hendes ble var nu tydelig våd, og Sara følte hvordan hun sad løftet højere fra sædet på grund af den tykke ble. Den var ikke nær så våd som hendes natbleer typisk var om morgen, men det fyldte markant mere mellem benene, end den tørre ble havde gjort.

Sara havde også lagt mærke til hvordan tisset i bleen havde fordelt sig anderledes når hun sad op, end det plejede at gøre om natten når hun lå ned. Bleen var mest våd i midten mellem hendes ben og ikke våd langt op ad numsen, som dem hun vågende i om morgen.

En pludselig indskydelse slog Sara:
”Øh mor… Kan jeg måske skifte inden vi kommer helt hjem til Line og Frederikke?” Spurgte Sara forlegent.

”Ja selvfølgelig skat, det er en god idé. Vi holder bare ind på tankstationen her”.

Få øjeblikke senere stod mor og datter på tankstationens handicaptoilet / puslerum.

Maria hjælp Sara ud af smækbukserne, og Sara stod med spredte ben og holdte op i trøjen, mens hendes mor åbnede bleens tape og lod den falde ned mellem Saras fødder.

”Jeg tror det var en god idé med de rigtige bleer til bilture” Kommenterede Maria henkastet, mens hun gjorde Sara ren med vådservietter.

Da Maria var færdig med vådservietter og lotion folde hun den brugte ble sammen og smed i affaldskurven.

”Skal du tisse nu?”

Sara rystede på hovedet, så Maria fandt en bukseble frem fra pulsetaksen og holdt den ud så Sara kunne træde i den, og hjælp hende i smækbukserne igen.

”Der ligger buksebleer og vådservietter i din taske med tøj, så du selv kan skifte hjemme hos Line, og du skal bare sige til hvis der er noget du skal have hjælp med ikke?” Forklarende Maria på vej ud i bilen igen.

Sara nikkede. Nu var det snart alvor. Hendes første ”offentlige” optræden med ble, tænkte Sara.

Tillagd 25 aug 2020   Noveller   #Kvinna #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4852  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024