Logga inBli medlem
Blöjminnen
 Detta är faktiskt sant och hände för några år sedan,. Då var sjukvårdsaffären Inge-Lise Anderssen fortfarande öppen. Tyvärr har dom stängt nu.
Har skrivit om detta på ett annat ställe, som jag var medlem i.

Det började med att jag avtalat tid med en produktspecialist i Helsingör hos Inge-lise Sörensen, som är en sjukvårdsaffär som, bl.a säljer blöjor, för att få råd och tips om vad som finns på marknaden.
Måste ju ha något litet skydd på mej tänkte jag. Så jag skaffade ett paket Abriflex (byxblöjor) hos Rehabshop där jag brukar handla. De öppnade 10 och jag hade avtalat tid hos de i Helsingör kl 13 så det var ganska knappt om tid. Hade klätt mej ganska "rejält" med ett par Abriform X-plus på morgonen.  Var redan nere i stan kl 9 så jag fick vandra omkring med min blöjbak. Det var många människor ute. Kanske var de på väg till affärer. Jag tror inte de var ute i samma ärende som jag  När de öppnade  köpte jag mitt paket, med bultande hjärta. Jag hade ju en stor blöja mellan benen. Vet inte om de upptäckte den... tror inte det... motorn var avstängd och den var alldeles tyst . De var mycket hjälpsamma och hämtade det innifrån lagret och kom ut med det väl dolt i en bärkasse. Drog iväg med bilen. Hade 2 3/4 timma till kl 13.
 
Efter drygt halva vägen såg jag en bra rastplats så jag svängde in där. Av med byxor och "vissa" andra saker och på med Abriflexen. Tog 2 st utanpå varann för säkerhets skull. Det var lite spännande så det småskvätte lite under färden.  Inga stora "olyckor" utan bara lite "flams-olyckor"
Hann till färjan i lagom tid. Gick ur och tog en cola med en smörgås och köpte en extra cola. Svepte extra colan också och gick ner till bilen. Öppnade bildörren och kände att det började bli lite spännande.... och helt plötsligt så brast det bara.... jeansen blev alldeles genomblöta...rann efter benen... fyy vad skämmigt det kändes!!!! Men jag hade ingen tid över och satte mej på jackan för att inte blöta ner sätet på bilen och körde iväg...
 
Hittade en parkering utanför och gick ur bilen med min rygga ( med reservbyxor och lite annat). Började gå mot affären och ser till min fasa att jag kommer att passera en dam... ser att hon ser mej och även mina jeans... hon är finkänslig nog att låtsas att hon inte sett mej men jag har redan förstått att hon registrerat hur det är fatt....
Jag var i valet och kvalet om jag verkligen skulle våga öppna dörren till butiken och gå in. Men så tänkte jag att jag faktiskt beställt tid p.g.a. detta så.... jag knuffade upp dörren och gick in....
 
Där inne så stod det en dam som frågade vad hon kunde hjälpa till med. Jag sa som det var att jag avtalat om ett möte med en produktspecialist.
Ett ögonblick så kommer hon, sa hon.
Vet inte om hon såg något av de blöta jeansen. Försökte dölja dem så gott jag kunde.
 
Efter någon minut så uppenbara sej en kvinna med famnen full små kartonger.
Jaha ja, kom med här så skall vi se vad vi kan göra för dej.
Jag följde efter henne in i ett litet rum där man kunde dra för ett litet skynke för att dölja ingången.
Jag bad om ursäkt för mina våta jeans. Kunde inte rå för det.
Ojdå, är du redan våt. Hon frågade om jag hade några skydd och om jag hade blivit undersökt.
 
Ja, nu har jag ett par byxblöjor på mej men de fungerar väldigt dåligt. De läcker ju väldigt mycket som syns.
Hon frågade om jag inte ville sitta ner, men jag avböjde. Ville ju int blöta ner några möbler som någon annan skulle sitta i efter.
 
Så tog hon fram sina kartonger. Det var uridomer ... Hon tyckte de var väldigt bra för män. Då trädde man bara på en gummituta på penis och knöt fast en plaspåse runt benet och kopplade samman det hela med en plastslang....
 
Njae... sa jag, tycker det verkar osäkert. Då skulle jag hellre vilja ha nån blöja som är tjock nog att hålla tätt.
 
Men tycker du inte det är otrevligt att gå omkring med något tjockt hela tiden, som hon sa.
Nej, hellre en tjock och rejäl ble än våta byxor.
 
Då har vi bara ett alternativ. Tena slip maxi. De är de tjokaste bleer vi har. Så fär vi ta mått på dej för att avgöra vilken storlek du skall ha. Hon satte ett måttband runt midjan på mej och konstaterade att storlek medium passade. Hon försvan ut genom draperiet och kom strax tillbaka med ett paket Tene slip maxi. Vill du ta på en ble nu, frågade hon.
 
Ja, jag måste försöka få ett par torra byxor på mej.
Hon gick före mej ut genom affären och vidare ut till en stor handikap toalett
Så hjälpte hon mej att öppna paketet och drog fram en blöja och räckte den till mej.
Testa denna, så får vi se vad du tycker. Du kan lägga de andra våta bleerna i spannen med plastpåsen och locket över där. Så stängde hon dörren och gick ut.
 
Började kränga av mej de våta jeansen och drog av mej byxblöjorna. Vecklade ut Tenan och satte mej försiktigt och andäktigt på den tjocka, mjuka Tenan. Mmmmmm... kände hur jag sjunk ner i dun, drog upp blöjan mellan benen och fäste den i midjan.
Så tog jag fram mina joggingbyxor (ljusgrå). Drog upp dem i midjan så långt jag kunde och knöt dem så de inte kunde kasa ner.
 
Hrrmm... det var inte många detaljer på den blöjan som joggingbyxorna förmådde dölja. Ja, det skulle isf vara färgen på Tenan.

Tillagd 25 jul 2020   Noveller   #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4830  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024